9 prachtige Noord-Indiase Mangalsutra-ontwerpen | Stijlen bij het leven

5 0

Onder de Jewelries aangetrokken door Indiase bruiden, Mangalsutras zijn misschien wel het belangrijkste. Mangalsutra bestaat uit twee woorden: "mangal" (gunstig) en "sutra" (draad) symboliseert de vereniging van de bruid en bruidegom en hun relatie als man en vrouw. In Noord-India is het een ketting met zwarte en gouden kralen met een gouden of diamanten hanger (genaamd tanmaniya). Ze houden een speciale betekenis in Hindoe bruiloften en rituelen. Beschouwd als een van de "saubhagya alankar", wordt mangalsutra rond de nek van een vrouw geplaatst, waardoor ze de burgerlijke staat wordt.

Mangalsutra's waren aanvankelijk een onderdeel van Noord-Indiase huwelijkstradities die langzaam migreerden naar andere Indiase culturen met hun eigen variaties in mangalsutra's. Vandaag komen ze in verschillende vormen, ontwerpen en stijlen.

Traditionele en mooie Noord-Indiase stijl Mangalsutras voor vrouwen:

Laten we een kijkje nemen naar de Top 9 North Indian Mangalsutra Chain-ontwerpen die u kunt kiezen.

1. Jadau Mangalsutras:

noorden indian mangalsutra designs

Het bestaat uit een ketting met zwarte kralen met een jadau-hanger of een complete jadau mangalsutra-set. Het is een van de gemeenschappelijke mangalsutra's in Noord-Indiase Mangalsutra-ontwerpen. Simpel en toch aantrekkelijk om te zien, je kunt altijd gaan voor jadau mangalsutras voor die traditionele Noord-Indiase look.

2. Noord-Indiase gouden Mangalsutra:

Goud Mangalsutras

Dit zijn een van de meest gewilde mangalsutra's onder bruiden. Eigentijds maar toch krijg je veel ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Ga traditioneel met moderne look met dit edelmetaal, want goudkleurig mangalsutras zijn zeker in zwang in Noord-Indiase design mangalsutra's.

3. Kundan Mangalsutras:

1

Kundan Mangalsutras

Trek de aandacht met opvallende ontwerpen in Kundan Mangalsutras. Ze zijn super stijlvol en trendy en iets waar je natuurlijk complimenten voor zou krijgen. Noord-Indiase Mangalsutra-ontwerpen hebben zeker een speciale plaats voor kundanen.

4. Diamond Mangalsutras:

Diamant Mangalsutras55

Nu zijn diamanten mangalsutra's imperatieve kettingen voor de moderne en stijlvolle Indiase bruid en vinden ze zeker hun weg naar Noord-Indiase Mangalsutra-kettingontwerpen. Perfect voor alledaagse of speciale gelegenheden, deze mangalsutra's maken een stijlverklaring samen met het versieren van Indiase bruiden en getrouwde vrouwen op een prachtige manier.

Bekijk meer: Zuid-Indiase Mangalsutra-ontwerpen

5. Hanger Ontworpen Mangalsutras:

Hanger designed Mangalsutras

Verkrijgbaar in ingewikkelde en prachtige ontwerpen, kunt u kiezen voor eenvoudige en toch trendy hangende mangalsutra's, die tegenwoordig erg in zwang zijn. Ze zijn een van de opties in Noord-Indiase Mangalsutra-ontwerpen. Zorg dat u er een krijgt die past bij uw esthetische gevoel en tegelijkertijd comfortabel en trendy is.

6. Black Beaded Mangalsutras:

Zwart Beaded Mangalsutras

Als je je wilt houden aan het traditionele ontwerp van Mangalsutras, kun je kiezen voor de beaded ones. Ze zijn een van de Noord-Indiase mangalsutra-ontwerpen waar je voor kunt kiezen. Je kunt kiezen voor degenen met meer kralen of kleinere zwarte kralen samen met een steen of hanger in het midden.

Bekijk meer: Indiase Mangalsutra-ontwerpen

7. Mangalsutra's met een geometrisch patroon:

meetkundig patterned Mangalsutras

De moderne Indiase bruid houdt van stijlvol blijven, samen met het houden aan haar wortels. Voor hen zijn de moderne geometrische patroon-mangalsutra's een go-to-optie. Absoluut in de lijst van Noord-Indiase ontwerpen van Mangalsutras, ze zijn voor huisvrouwen en werkende dames, die een bescheiden charme toevoegen aan hun uiterlijk.

8. Lichtgewicht Mangalsutras:

9 prachtige Noord-Indiase Mangalsutra-ontwerpen | Stijlen bij het leven

Nu dat het de bedoeling is dat een Mangalsutra elke dag wordt gedragen, kunnen bruiden kiezen voor lichtgewicht Noord-Indiase Mangalsutra's. Ze zijn de hele dag comfortabel om te dragen, vooral voor huisvrouwen en werkende vrouwen. Ze zijn verkrijgbaar in vele ontwerpen en stijlen en voegen een traditioneel gevoel toe.

Bekijk meer: Mangalsutra eenvoudige ontwerpen

9. Mangalsutra-armbanden:

Mangalsultra Bracelets

Mangalsutra-armbanden zijn helemaal nieuw en zo aantrekkelijk, toch? Chique en stijlvol, veel bruiden geven de voorkeur aan armbanden dan kettingen in Noord-Indiase Mangalsutra-ontwerpen. Wees experimenteel en probeer deze trendy armbanden bij hun professionele kleding.

Het kopen van Mangalsutras behoort tot de hoge agenda's voor pasgetrouwde bruiden en getrouwde vrouwen. Mangalsutra's zijn van enorm belang in Indiase bruiloften en in het leven van getrouwde vrouwen. Het zijn niet alleen sieraden, ze hebben een grotere betekenis. Ze komen in verschillende ontwerpen, edele metalen, lengtes en stijlen om voor te kiezen. Daarom brengen we je naar de top 9 Noord-Indiase Mangalsutra's om uit te kiezen, geschikt voor jou.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

+ 34 = 43