9 professionele Jaipuri Mehndi-ontwerpers | Stijlen bij het leven

5 0

Mehendi Artist in Jaipur brengt de meest creatieve ontwerpers die perfect perfecte mehendi-ontwerpen kunnen maken. Jaipuri mehandi is een integraal onderdeel geworden van de traditie. Niemand kan zich ooit een Indiase bruid voorstellen zonder Mehandi.

Mehandi-ceremonie is veel beroemd geworden in vergelijking met eerdere dagen. Sommige families zullen zelfs een speciale fotoshoot hebben voor hun mehendi-functie met een ervaren en professionele Mehndi-artiest in Jaipur.

Het is nooit ver weg om handen te versieren met favoriete mehandi-ontwerpen. Voor degenen die nog steeds fantaseren over Adorable Jaipur Mehndi-ontwerpen, hier zijn de top genoteerde Mehndi-ontwerpers met hun adres in Jaipur.

9 Voornamelijk Mehndi-ontwerpers in Jaipur:

1. Rakesh - Mehndi-artiest:

Mehndi Artists In Jaipur

Van de talloze bruids Jaipuri mehandi-kunst heeft Rakesh Mehendi speciale erkenning. Gelegen in de beroemde Gopalpura, is hij een professionele en gepassioneerde mehendi-ontwerper. Hij geeft de eerste prioriteit aan zijn klanten en geeft de voorkeur aan de beste service ooit, hij biedt ook vele stijlen van bruidsverpakkingen aan.

Adres: Gopalpura Buypass, in de buurt van Riddhi-Siddhi Road, Gopalpura, Jaipur, Rajasthan 302018

2. Reena - Mehndi Designer:

Reena Mehndi Art

Reena doet vlekkeloze bruiloft mehendi kunst en is een van de toonaangevende mehandi-ontwerpers in de staat Rajasthan. Reena is een gezochte mehndi-artiest en haar vaardigheden staan ​​bekend om de gebruikelijke mehndi-ontwerpen. Ze is erg populair voor haar op maat gemaakte Jaipuri bruids mehndi-ontwerpen.

1

Adres: 97, Himmat Nagar, Gopalpura, Tonk Road, Jaipur-302018

3. Anil - Jaipuri Mehndi Designs for Hands:

indigo Mehandi Art

Anil is gevestigd in Malviya Nagar en heeft ervaring in mehndi-ontwerpen van meer dan een decennium, hij is een van de beroemde mehndi-kunstenaars in Jaipur. Ze passen hun vaardigheid als kunstenaar toe en passen daarom bruids mehandi's toe die opvallen. Ze bieden betaalbare pakketten met de nieuwste mehandi-ontwerpen.

Adres: Crystal Court, Malviya Nagar, Jaipur-302017, tegenover Pizza Hut.

4. SK Mehandi-ontwerpen:

SK Mehandi Art

SK Mehandi Art biedt unieke patronen met hun creatieve vaardigheden en ervaring van meerdere jaren. Ze zullen ervoor zorgen dat iedereen rechtstaat en kennis neemt van het mehndi-ontwerp van de bruid. Ze bieden vele stijlen van bruidsverpakkingen die de typische bohra-stijl en andere regionale stijlen van mehendi-ontwerpen bevatten.

Adres: Link Road, MI Road, Bapu Bazar, Jaipur - 302141

5. Shalu Mehandi-artiest:

Shalu Mehandi

Shalu is een professionele en gepassioneerde mehandi-ontwerper die woonachtig is in Jaipur. U kunt kiezen voor een van de traditionele bruidsontwerpen, hedendaagse patronen of Indiase ontwerpen; ze zal de hand verfraaien met haar kunstwerken. Ze voldoen aan alle verwachtingen en snijden de verbeelding op handen en voeten.

Adres: No. H39, Sodala, Jaipur - 302019

6. Hema - Mehndi Designer:

Hema Mehndi Art

Hema staat bekend om haar persoonlijke ontwerpen. Ze gelooft niet in het maken van bloemen en bladeren. Voor haar is Mehandi een manier om de emoties en gedachten van de bruid uit te drukken. Als iemand op zoek is naar het creatieve en unieke ontwerp voor dit komende bruiloftseizoen, dan is Hema de beste Mehndi-artiest in Jaipur.

Adres: No. 8, Durgapura, Jaipur - 302018

7. Bheemraj - Mehandi Art:

Bheemraj Mehandi Art

Bheemraj is een Jaipuri mehndi-ontwerper en staat bekend om zijn persoonlijke ontwerpen. Ze bieden betaalbare pakketten met hoogwaardige mehendi-ontwerpen voor de handen en benen. Een pro op bruiloften en festivals moet er zijn voor de mehndi ceremonie is zeker de moeite waard om te proberen.

Adres: Link Road, Near Saraogi Mansion, Jaipur: 302003

8. Rajendra - Mehandi Artist:

Rajendra Mehandi Art

Rajendra is een bruidsmehndikunstenaar in Jaipur. Het is alleen nodig om te beschrijven wat voor soort ontwerp en welk thema een bruid zoekt, de rest zal verzorgd worden door Rajendra en het team. Ze zullen uitstekende mehendi-ontwerpen leveren die iedereen complimenten gaat geven voor het ontwerp.

Adres: Sun and Moon Complex, Soni Hospital, Sikar Road, Jaipur: 302039

9. Komal - Mehandi Artist:

Komal Mehandi Art

Van alle artiesten heeft Komal zijn eigen speciale erkenning in Jaipur als het gaat om Mehandi-ontwerpen. Hun ontwerpen komen intuïtief tot stand met gevarieerde verbeeldingskracht zonder enige verwijzing naar boeken. Komal biedt speciale aanvullende diensten voor bruiloften en andere festivals.

Adres: perceel nr. 9, tegenover het Alankar Mahila Girls College, Jaipur: 302021

Conclusie:

Geen Indiase bruiloft is ooit compleet zonder mehandi. Het is ook erg beroemd in Rajasthan. Alle professionele artiesten bieden exclusieve ontwerpen van jaipuri mehandi en bovenstaande exotische mehandi-ontwerpen zullen iedereen zeker doen opstaan ​​en kennis nemen van de bruid.

1

Leave a Reply

2 + 2 =