9 schitterende Designer Finger Ring-ontwerpen in goud

2 0

Een gouden ring is een heel gewoon sieraad dat zowel door alle leeftijdsgroepen als door geslacht wordt gedragen. In de wereld van vandaag is het niet meer een juweel dat het als mode beschouwde en je kunt je eigen stijlverklaring maken. Nu waarderen mensen het om designerringen te dragen omdat het hen een nieuwe look geeft en je een goede verstandhouding kunt hebben in het oog van je vrienden, familieleden, omdat het je zelfs een goed gevoel geeft. De gouden ringen van de ontwerper lijken unieker dan de normale en laten je verschillende huurprijzen in de menigte zien.

Designer gouden ringen voor mannen en vrouwen:

Gouden designerringen maken dat u zich vereerd voelt en u geniet ervan deze te dragen. Laten we nu eens een blik werpen op de top 9 designer gouden ringen voor mannen en vrouwen.

1. Traditionele gelaagde bruidsring in goud:

traditioneel Layered Bridal Ring

Goud wordt als veelbelovend beschouwd en gezegd dat het te goeder trouw is, dus het is een traditie geworden in Indiase bruiloften om gouden sieraden te dragen. De ring maakte drie lagen, elk met artistiek en ingewikkeld werk waardoor het er fantastisch uitziet als het gedragen wordt door bruiden.

2. Leopard Designer Gold Ring voor heren:

Luipaard Designer Gold Ring for Men

Men zegt dat luipaard een zeer sterke en dappere is, dezelfde eigenschappen als die van een man. Dus sommige mannen geven er de voorkeur aan en waarderen het om de ring te dragen waarop luipaard of een dierlijk gezicht is gemaakt. Op de ogen en de mond worden kostbare stenen gekroond die meer aandacht aan de ring geven, evenals de drager.

3. Blooming Flower Designer Gold Ring:

bloeiend Flower Designer Gold Ring

1

Omdat bloeiende bloemen altijd worden bewonderd en bij elke gelegenheid kunnen worden gebruikt. Zo heeft de ontwerper een unieke ring in een vorm van bloem ontworpen in 18 k puur goud. De ring kan ook worden gecombineerd met zowel westerse als etnische kleding en ziet er geweldig uit voor elke vrouw.

4. Om Designer Gold Ring:

Om Designer Gold Ring

Dit soort ringen in de vorm van een "OM" -vorm zijn erg populair bij mannen en vrouwen, beide zien er tijdens het dragen erg trendy uit. De ring heeft een prachtig "OM" erop bewerkt met goud en in het midden zijn kostbare diamanten bezaaid die een charmante uitstraling geven aan de drager.

Bekijk meer: Verlovings Gouden Ringen

5. eenvoudige gouden designer ringen voor mannen:

Eenvoudig Gold Rings for Men

Een man is erg kieskeurig over hun verband en accessoires en zoekt iets anders. Ze willen dat accessoire dat past bij hun persoonlijkheid, stijl en ook in de mode moet zijn. Dus dit soort eenvoudige maar stijlvolle gouden designerringen passen goed bij ze en voegen meer look toe wanneer ze gedragen worden.

6. Gouden en diamanten designerringen voor meisjes:

Goud and Diamonds Designer Rings for Girls

Goud en diamanten ringen zijn tijdloos en geven een stijlvolle en unieke uitstraling aan jonge meisjes wanneer ze gedragen worden. De ring is ontworpen in een prachtig patroon en de randen zijn bijgesneden tot drie spikes waar in oogverblindende diamanten worden gekroond. De designring kan vonk toevoegen en je stijlvol laten lijken.

Bekijk meer: Gouden ringen zonder stenen

7. Rose Gold en Diamond Designer Rings voor Heren:

Roos Gold and Diamond Ring for Men

Hier komt iets heel unieks voor de mannen die erg modebewust zijn en altijd hun outfit willen matchen met de nieuwste designerring. De ring is een ultieme combinatie van geel en roze goud en in het midden wordt waardevolle diamant gekroond waardoor het een exotische uitstraling krijgt.

8. Witgouden designer ringen voor dames:

Wit Gold Designer Ring

Het witte goud is erg in trek als ze een zinderende blik hebben en het lijkt erg stijlvol wanneer gedragen aan een feestje of een andere gelegenheid. De ring is vervaardigd in een bloemenpatroon en de kleine ongeslepen diamanten die erop zijn aangebracht, verbeteren het uiterlijk met veel vouwen.

Bekijk meer: Gouden stenen ringontwerp

9. Designer Filigree Gold Ring:

Ontwerper Filigree Gold Ring

Filigrein ringen zijn aantrekkelijk en aantrekkelijk voor de ogen vanwege het ingewikkelde metaalwerk gemaakt met gedraaide draad waardoor het een extravagante uitstraling heeft wanneer het op de vingers wordt gedragen. Hoewel de ring er groot uitziet, maar ze zijn vrij licht in gewicht en gemakkelijk te dragen.

Naarmate de tijd vordert, neigen mensen naar een ontwerpersring omdat het hen een uniek uiterlijk geeft. Het geeft hen het gevoel dat ze op de hoogte zijn van de doorlopende mode en ze stijlvol en modieus laten lijken. De designerarmbanden zijn verkrijgbaar in vele ontwerpen en gemaakt van verschillende metalen zoals goud, zilver, koper en verschillende soorten stenen zijn erop gezet, waardoor ze een exclusieve uitstraling hebben wanneer ze gedragen worden, zodat je degene kunt kiezen volgens jouw smaak en stijl.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

− 6 = 1