9 stijlvolle en beste grijze vesten voor mannen en vrouwen in trend

3 0

Vesten zijn, in feite, mouwloze kleding die over het bovenlichaam wordt gedragen. Deze worden gedragen over shirts en T-shirts, enigszins als jassen, om ze extra vrolijk te maken. De trend van het dragen van vesten is snel een inhaalslag in de mode-industrie van ons land, en het is tegenwoordig een populaire en zeer stijlvolle kledingkeuze..

Nieuwste en modieuze ontwerpen van grijze vesten voor heren en dames:

laten we naar de ontwerpen van de top 9 grijze vesten kijken.

1. Suitstijl grijs vest:

Pak style grey vest

Dit is een klassiek formeel vest voor heren. Het wordt over het algemeen over het pakoverhemd of het button-down shirt gedragen, met knopen die langs de middelste voorkant lopen, terwijl een riem deze vasthoudt en aan de achterkant kan worden aangepast. Hoewel hij tegenwoordig zonder blazer en stropdas wordt gedragen, heeft het klassieke grijze paksvest over het algemeen een soortgelijke gekleurde blazer, terwijl een stropdas erin kan worden gestopt.

2. Grijs lang vest:

grijs long vest

Dit is een klassiek oversized kledingstuk voor vrouwen, die er stijlvol comfortabel uit willen zien. Mouwloos, en over het algemeen langer dan de bovenkant die je draagt, is dit een soepelvallende grijze vest die zowel geknoopt als losgeknoopt kan worden gehouden. Het overvolle uiterlijk van dit eenvoudige maar toch prachtige vest geeft je een charmante, comfortabele look.

3. Casual grijs vest:

toevallig Grey Vest

1

Deze zijn over het algemeen net zo als het paksvest, maar hebben een comfortabeler en versleten uiterlijk dan het zetmeelachtige en formele gevoel dat het paksvest uitstraalt. Deze kunnen over t-shirts, V-halzen of zelfs truien worden gedragen. Gooi gewoon een lichtgrijze vesten met herenoverhemden en houd deze open voor de schattige jongenslook.

4. Formele kleding grijs vest:

grijs vests

Een ander klassiek vest dat al heel lang trending is, het formele grijze vest in formele kleding voor dames kan zowel over rokken als over broeken worden gedragen en het ziet er net zo slim en sexy uit..

Bekijk meer: Rood vest

5. Puffer Style Gray Vest:

kogelvis style grey Vest

Het Grey Puffer-vest is een populaire vervanging voor een motorjack die de laatste tijd op de markt is voor herenkleding. Het lichte gevoel van het vest maakt het gemakkelijk om te dragen en geeft je allebei de bescherming van een fietsjack, evenals een stijlverklaring van de vesten.

6. Grey Tweed Vest:

Grijs Tweed vest

De tweed voering van het vest geeft het karakter en verleent zijn stijl aan de rest van je kleding. Deze is voor de dames, en het is een van de meest populaire keuzes, waar dames vesten en jassen betreft.

Meer bekijken: Black Vest Dress

7. asymmetrisch slim grijs vest:

asymmetrisch Slim grey vest

Deze is een rebellenpakvest. De ene kant van het vest is asymmetrisch van patroon, zodat deze de andere kant raakt en aan de zijkant is dichtgeknoopt in plaats van in het midden als een klassiek vest. Een asymmetrisch lichtgrijs vest ziet er prachtig formeel uit en valt ook op een pak, en het mooiste is dat je geen stropdas hoeft te dragen.

8. Regular-fit dameskleding grijs vest:

vrouwen Regular wear grey Vest

Het puffer-vest voor dames is meer een jas die over gewone kleding wordt gedragen. De parachute-achtige textuur van het doek geeft het uiterlijk van wallen, vandaar de naam van het type vesten. Deze zien er goed uit wanneer ze worden gedragen voor een informeel drankje en een diner op het strand of op een plek buiten.

Bekijk meer: White Vest Womens

9. Unisex lederen grijze vest:

Unisex Leather grey Vest

Dit zijn de beste soorten vesten. Gemaakt van leer, glimmend en met een geheel nieuw niveau van stijl en statement, dit kunnen heren of dames zijn. Hoewel lederen vesten in het algemeen populairder zijn in de zwarte kleur, zien grijze herenvesten of zelfs groene herenvesten er net zo goed uit, indien gecombineerd met een contrasterend en licht gestructureerd shirt.

Vesten zijn mouwloze overhemden die over verschillende kledingstukken worden gedragen. Vroeger werd het dragen van een vest beschouwd als een formele kledingverklaring, omdat het alleen door mannen over hun pakoverhemden werd gedragen. Vesten zijn echter een nieuw fashion statement geworden en worden gedragen door mannen en vrouwen.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

41 + = 43