9 verschillende soorten heup witte riemen voor heren en dames

2 0

Riem is een versnelling die wordt gebruikt om je broek of rok vast te houden, wat je ook kiest om te dragen. Van de vele stijlen is witte riem de meest verbazingwekkende stijl. Het is uniek, het is stijlvol en het geeft vooral een zeer koninklijke uitstraling. Traditioneel werd witte riem samengevoegd met linnen broeken, zomerbroeken, polowedstrijden of voor resort-look. Maar nu zijn de dingen veranderd. Wanneer je een witte riem combineert met een grijze broek of jeans, ziet het er fantastisch uit.

Eenvoudige en beste witte riemen voor heren en dames:

Hier zijn de 9 best uitziende witte tailleriems voor heren- en damesjurken zijn als volgt.

1. Casual lederen witte riem:

leer-wit-belt

Witte lederen riem is een nieuwe trend begonnen. Het wordt gebruikt in zowel formele als informele kleding. Je kunt het combineren met een witte broek en een slimme donkere blazer dragen. Witte lederen riem ziet er ook cool uit in jeans met laarzen.

2. Geweven witte gordel:

woven-white-belt

Geweven witte riem is een van de meest casual riemen. Het is gemaakt door wol of katoen te weven. Het is licht om te dragen, dus onnodig gewicht rond je middel. Het gaat heel goed met denimkleding. Je kunt het zelfs combineren met flirterige rokken of zomerbroeken, tijdens de hete dagen. Het is perfect om te dragen in de zomerdagen.

3. Formele witte gordel:

formele-white-belt

1

Formele witte riem is als een nieuw tintje aan de formele outfits. Je kunt het jazzen en een scherp uiterlijk geven voor vergaderingen. Een eenvoudige witte formele riem kan je laten opvallen in een drukke vergaderruimte. Formele witte riem kan worden gedragen op formele rokken.

4. Witte gordel met zwemvliezen:

zwemvliezen-white-belt

Zwemvliezen met witte riem zijn witte reepjes leer of doek die samen met zwemvliezen in elkaar liggen. Dit type riem is heel gebruikelijk bij motorrijders en mensen die op zoek zijn naar avontuur, vanwege zijn kracht. Het geeft een ruwe blik, dus het is erg beroemd bij mannen.

Bekijk meer: Rode riemen voor vrouwen

5. Beaded White Belt for Wedding:

kralen-white-belt

Beaded witte riem is vrij beroemd in bruiden en tieners. Je kunt het over je zomerjurk of top dragen. Witte riem met kralen kan je behoorlijk wat aandacht geven, omdat het elke keer heel anders is.

6. Studded White Belt for Bridal:

bezaaid-white-belt

Witte riem met studs wordt gebruikt om glamour aan je bruidsoutfit toe te voegen. Een eenvoudige witte riem met studs kan je genoeg glans geven voor de avond en ieders aandacht trekken. Combineer het met een eenvoudige jurk om sprankeling te creëren. Soms wordt een witte riem met studs gedragen op jeans en een eenvoudig T-shirt.

Bekijk meer: Silver Belts

7. Witte logo riem:

logo-white-belt

Logo White Belt is een witte riem met het logo van een bedrijf of een merk. Het is beroemd in jongeren en soms ook beroemdheden als ze een bepaald merk promoten. Normaal heeft zo'n riem een ​​grote gesp. Mannen geven meestal de voorkeur aan dergelijke gordels.

8. Dunne metalen witte riem:

dunne-metallic-white-belt

Dunne metalen witte riem is het meest gedragen over jurken. Het ziet er erg leuk uit op avondjurken of bijsnijden. Dunne metalen riem geeft aandacht op de taille. Dunne metallic witte riem ziet er helaas goed uit bij meisjes met een dunne taille omdat deze er proportioneel uitziet.

Bekijk meer: Blauwe riem voor vrouwen

9. boog type witte riemen voor jurken:

dress-white-belt

Witte jurken riem zijn korter in lengte. Ze worden hoog op de taille gedragen, bijna aan het einde van de ribben. Soms wordt het ook net onder de buste gedragen. Het wordt gebruikt als een accessoire. het ziet er meestal goed uit op donker gekleurde jurken. Het kan ook met bloemenoutfits worden gedragen om glamour toe te voegen. De witte jurk heeft verschillende soorten gespen om aandacht aan te geven.

Witte riem kan lastig zijn voor team. Witte riem kan een scherpe rand toevoegen aan uw uiterlijk als deze verstandig wordt gedragen. Dus daar heb je het, al het essentiële en onnodig, universeel maar zeer gesegmenteerd - de witte riem en enkele ideeën om je stijl te kiezen.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

− 1 = 1