Henna gebruiken voor rooscontrole Stijlen bij het leven

3 0

Henna is al in de oudheid gebruikt om alle soorten haar te behandelen. Henna heeft natuurlijke eigenschappen die de wortels verzegelen en het haar versterken, zodat het haar valt en het haar terug begint te groeien. De agenten die aanwezig zijn in henna werken als een anti-oxidant en natuurlijke kleur zodat je de look krijgt die je wenst, samen met het sterke haar dat je nodig hebt.

Henna for dandruff

Henna is voornamelijk geëvolueerd uit India, waar de wortels van henna de sterkste zijn, in de oudheid behandelden mensen hun haar van zelfgemaakte henna en het is een wetenschappelijk bewezen feit dat deze plant niet alleen als natuurlijke kleur fungeert, maar ook als een perfecte manier om je haar te laten ademen en je hoofdhuid te behandelen voor allerlei problemen zoals roos en bacteriën die de haargroei sterk bemoeilijken.

Henna-haarpakketten voor roosbeheer:

Er zijn verschillende en zeer efficiënte haarverpakkingen die gemaakt zijn van henna en die je de resultaten geven die je nodig hebt als je ze regelmatig gebruikt. In sommige gevallen worden daarom direct enkele henna-packs voor haarroos gegeven die je definitieve resultaten zullen geven.

Bekijk meer: Bakpoeder voor roos

1. Fenegriek Olive And Henna-mengsel:

Dit haarpak heeft drie zeer belangrijke ingrediënten, namelijk fenegriek, olijf en henna, die erg belangrijk zijn voor het haar en de hoofdhuid. Olive is een bekende moisturizer die droge hoofdhuid van de hand zal doen en fenegriek voegt voedingsstoffen aan je hoofdhuid toe en om het af te maken versterkt henna de wortels van je haar, waardoor dit een goed afgeronde haarverpakking is om je haar van roos te genezen.

  • Neem ongeveer. 4 eetlepels henna,
  • Limoensap,
  • 2 eetlepels wrongel,
  • En zaden van fenegriek verbrijzeld in een poeder
  • Meng deze ingrediënten door elkaar en laat ze twee uur drogen, breng dit aan op je haar en laat het twintig minuten intrekken en was het mengsel vervolgens af met een milde shampoo en conditioner.

Bekijk meer: Fenegriek voor roosbehandeling

2. Henna en ei-mengsel:

Ei heeft anti-oxiderende eigenschappen die de hoofdhuid beschermen tegen verdere schade nadat henna de hoofdhuid van onzuiverheden heeft gereinigd, waardoor dit een andere zeer belangrijke haarverpakking is die je moet gebruiken om zich van roos te ontdoen.

1

Meng 2 eetlepels hennapoeder, water twee eiwitten en 1 eetlepel olijfolie en maak een mengsel. Breng dit mengsel vervolgens aan op de wortels van je haar en hoofdhuid en laat het minstens een half uur staan. Dit mengsel valt alle problemen van de haarwortels aan en verwijdert in een mum van tijd de roos.

henna-for-hair-roos

3. Mosterdolie en Henna:

Mosterdolie is een andere zeer belangrijke antioxidant die helpt haaruitval te voorkomen en roos uitroeit, daarom is het de perfecte aanvulling op een hennapak omdat het de kwaliteiten van henna in je haar en op je hoofdhuid verder zal implementeren.

Je moet ten minste 250 gram mosterdolie nemen en wat verse hennabladeren toevoegen met een paar fenegriekzaden aan een wok en het mengsel koken. Breng vervolgens het mengsel aan en laat je haar minstens een uur open, waarna je het kunt wassen met een milde shampoo en als je wilt dan kun je ook een conditioner gebruiken.

Bekijk meer: Salt For Dandruff

henna-for-roos

4. Lime Curd en Henna-mengsel:

Kalk heeft zeer verschillende vitamine C-eigenschappen die helpen om elke onzuiverheid in de hoofdhuid te bestrijden en henna en kwark hebben verkoelende middelen die je een goed gevoel geven na het gebruik van dit haarpak, waardoor dit het voorlaatste maar erg belangrijke haarpakket van de groep is.
Nemen,

  • 4 eetlepels hennapoeder,
  • Meng het hennapoeder in het sap van één hele limoen,
  • En voeg tenslotte wrongel aan het mengsel toe en laat het een paar minuten zitten.
  • Gebruik dit mengsel efficiënt om in een mum van tijd de beste resultaten voor je roos te krijgen.

Dit zijn de beste haarpakketten die henna gebruiken voor rooscontrole permanent.

1

Leave a Reply

20 − 11 =