Hindu Bridal Makeup – Hoe te doen | Stijlen bij het leven

2 0

Er wordt gezegd dat een meisje er op haar trouwdag het mooist uitziet. Het is de grootste dag van haar leven waarin al haar dromen uitkomen. Met alle zorg en verwennerij is er ook het beste kijken naar haar droom en grootste angst. Echter, oproepen voor make-up professionals is niet voor iedereen betaalbaar.

Dus als je wilt dat de professional eruit ziet als thuis op je grote dag, volg dan deze eenvoudige stappen om je grote dag speciaal te maken.

Hindoe bridal makeup

Schoonmaken:

Reinig de huid grondig met een goede reiniger en spat er veel koud water op. Je kunt ook ijs gebruiken om de poriën te sluiten en een zachte basis te creëren.

Correctie:

Gebruik een correctiepotlood dat past bij de huidskleur en bedek donkere plekken, vlekken en donkere kringen rond de ogen.

Fundament:

Kies een foundation die overeenkomt met je huidskleur en niet met een foundation die lichter is. Het is een misvatting dat een lichtere basis ervoor zorgt dat je er eerlijker uitziet; het maakt een blik in plaats daarvan donker en de make-up ziet er ook smakelijk uit.

Bekijk meer: Maharashtrian Bruidmake-up

1

Poeder:

Gebruik een goede compaq om poeder op het gezicht en de hals aan te brengen en voor zachtheid te zorgen. Dit maakt de basis ook langdurig en olievrij.

Handige tip: zorg ervoor dat alle producten die voor de base worden gebruikt, nul zijn op SPF. Producten met SPF hebben veel olie en vocht die het gezicht in een mum van tijd vet maken.

blusher:

Breng een zachte tint blusher aan op de wangappelen en kaaklijn. Borstel ook een paar slagen op neus en voorhoofd om het gezicht prominent te maken.

Oog make-up:

Oogmake-up is lastig voor Indian Brides. Omdat het kostuum en de sieraden zo kleurrijk en chic zijn, moeten de kleuren op het gezicht minimaal en zacht zijn om een ​​elegante uitstraling te krijgen. Kies een lichte basistint die bij de huid past, evenals de tinten van het kostuum.

Bekijk meer: Gujarati bruids make-up foto's

Kajal, Liner en Mascara:

Breng na oogschaduw mascara aan op de bovenste en onderste wimpers. Je hebt misschien ook valse wimpers nodig om de ogen groter te laten lijken. Gebruik een donker potlood of een vloeibare voering en breng een vloeiende lijn over de oogleden aan. Je kunt ook poedervormige eyeliner gebruiken met een dunne borstel. Maak tenslotte de ogen af ​​met een donkere kohl of Kajal.

Nuttige tip: zorg ervoor dat alle gebruikte oogmake-up waterdicht en duurzaam is. Gebruik geen producten die glinstering bevatten. Hierdoor ziet u er in zeer korte tijd donker uit.

Eyebrow Corrector:

Gebruik oogappel of Kajal met een borstel om de wenkbrauwen er dik uit te laten zien. Dit is misschien niet essentieel voor mensen met dikke wenkbrauwen, maar het bijwerken is nog steeds nodig om te voorkomen dat de wenkbrauw er saai uitziet in vergelijking met het totale gezicht.

Lippenstift:

Breng foundation aan op de lippen en laat het eerst drogen. Gebruik vervolgens een lipvoering om de vorm van uw lippen te bepalen. Gebruik vervolgens een basislaag van de lipstick gelijkmatig en breng poeder aan om de schaduw in te stellen. Gebruik een andere laag lipstick en eindig met een bijpassende gloss voor een mollige look.

Handige tip: probeer de lippen niet groter te maken door de buitenkant te beschrijven, dit maakt de lippen opgeblazen.

Bekijk meer: Punjabi Bridal Look

Accessoires:

De specialiteit van Indiase bruiden zijn de accessoires waarmee ze op het gezicht zijn versierd. Bindis, neusringen, voorhoofddecoraties en maang tikka versterken de algehele look. Hoe goed je de make-up ook doet, een Indiase bruid is niet compleet zonder deze accessoires.

Met deze eenvoudig te volgen stappen kun je zonder veel moeite de gewenste look krijgen. Je moet de kleuren verstandig kiezen en zelfvertrouwen hebben.

1

Leave a Reply

55 − = 45