Hoe het gewicht van de baby te vergroten tijdens de zwangerschap Stijlen bij het leven

2 0

Allereerst gefeliciteerd! Zwangerschap is een aandoening waarbij elke vrouw zich zoveel zorgen maakt over de kleine dingen die ze ervaren. Maar het gewicht van de baby is echt een rigoureuze kwestie. Tijdens de zwangerschap is het erg belangrijk om het ideale gewicht te behouden en daarom heb ik in dit artikel enkele van de beste tips gegeven die nuttig zijn om het gewicht van uw baby tijdens de zwangerschap te verhogen..

Toptips voor het verhogen van het babygewicht tijdens de zwangerschap:-

Hoe to Increase Baby Weight in Pregnancy

1. Praat over aanbeveling voor gewichtstoename en gewenste veranderingen in levensstijl door uw verloskundige. Dit geeft u een idee van hoeveel gewicht u tijdens de zwangerschap moet winnen, zodat uw ongeboren baby voldoende gewicht krijgt. Uw arts kan u op een andere manier adviseren met betrekking tot eten, anders veranderende levensstijlgewoonten om hem bij te staan.

2. Het is erg belangrijk om je calorieën te verbeteren. Consumptie van een uitgebalanceerd dieet met een verscheidenheid aan fruit, granen, groenten, granen, plus zuivelproducten, mager vlees zorgt ervoor dat uw ongeboren baby alle voedingsstoffen krijgt die ze wenst te laten groeien. Tijdens het derde trimester zijn 300 extra calorieën per dag vereist.

3. Vernieuw je dieet. Toenemend eiwit eten kan foetale gewichtstoename doen ontwaken. Voeg daarnaast voedingsmiddelen toe door gezonde vetten aan uw maaltijden, bijvoorbeeld avocado's en noten. Gezonde snacks en vruchtensappen kunnen u ook helpen om een ​​hoger calorieverbruik te bereiken. Het consumeren van 3 tot 4 vaste maaltijden voor elke dag houdt samen met je baby een gezond gewicht voor je op. Verwijderd houden van vet, gefrituurd voedsel en voedingsmiddelen met een hoog cholesterolgehalte, anders conserveermiddelen.

4. Vang 's nachts voldoende rust en rust uit terwijl je de hele dag moe bent. Zwangerschap beïnvloedt het lichaam op een aantal manieren. Rusten biedt je energie en laat je lichaam herleven. Neem elke keer dutjes en verlaag uw actieradius als u merkt dat u sneller eerder moe bent dan eerder vleiend. Doe niet te veel fysiek.

Bekijk meer:  Zelfgemaakte babyvoeding recepten

5. Folate plus foliumzuur speelt ook een effectieve rol om neurale buisdefecten te stoppen, evenals ernstige afwijkingen van de hersenen en het ruggenmerg. Zwangere vrouwen hebben voor elke dag 1000 mcg folaat of foliumzuur nodig. Dus eet granen, havermout, brood, spinazie en asperges.

6. Houd jezelf uit de buurt van het gebruik van alcohol, tabak, drugs en cafeïne. Deze stof kan gevaarlijke effecten hebben op uw gezondheid en kan schadelijk zijn voor de conditie van uw baby.

7. Doe wat oefeningen tijdens je zwangerschap. Door zeker te zijn van voldoende lichaamsbeweging gedurende de zwangerschap, kan een foetus groeien en zich op een goede manier ontwikkelen, waarbij wordt geteld dat hij voldoende gewicht krijgt. Daarom kunt u proberen wandelen, zwemmen en yoga.

1

8. Een van de manieren om uw babygewicht te verhogen, is door prenatale vitamines op het voorstel in te nemen, tenzij u een recept van uw arts voorschrijft. De prenatale vitamines bieden uw lichaam extra voedingsstoffen voor een gezonde zwangerschap, zowel voor u als uw baby.

Bekijk meer:  Hoe zwanger te raken met een baby meisje

9. Verminder stress en angst. Terwijl je anders gespannen bent, kun je te veel eten of anders te eten of je misschien niet effectief op jezelf letten. De uitkomst is van invloed op u en uw kind. Blijf rustig naast het beheren van je stress is erg belangrijk om een ​​gezonde zwangerschap te behouden.

10. Calcium speelt ook een belangrijke rol bij het verhogen van het babygewicht tijdens de zwangerschap. Vrouwen hebben 1.000 mg calcium nodig voor elke dag tijdens de zwangerschap. Calcium helpt bij de circulatie van de foetus, zowel gespierde als nerveuze systemen. Het calciumvoordeel om lichaamsvloeistoffen te beheersen plus het draagt ​​bij tot de botgroei van de foetus. Enkele voorbeelden van voedingsmiddelen die calcium bevatten, zijn yoghurt, kaas, met calcium verrijkt sinaasappelsap plus melk.

Bekijk meer: Hoe kan ik zwanger raken met een jongen

Afbeeldingsbron: sluitervoorraad.

1

Leave a Reply

32 − 28 =