Hoe kan ik buikvet verliezen? | Stijlen bij het leven

2 0

Een slank en versierd middenrif is wat iedereen wil. Vooral omdat de zomer bijna is aangebroken. Het is de beste tijd om te pronken met die gevormde buikspieren tot in de perfectie aan het strand. Maar het is niet alleen het externe deel dat je moet afvallen. Intern is de onderbuik een plek die de maximale organen in je lichaam bedekt. Met ophoping van visceraal vet in dit gebied verhoogt men zijn veelvoud aan gezondheidsrisico's.

hoe to lose lower belly fat

Dus hoe weet je dat je onderbuik een probleem is voordat het te ver gaat? Meet en controleer of het gebied rond je heupen de 35 inch niet overschrijdt. Als dat zo is, moet je beginnen met sporten en goed eten.

Hoe kan ik buikvet verliezen:

Wat te eten?

Het is terecht als ze zeggen dat de beste manier om ongewenst vet te verliezen via de keuken is en niet via de sportschool.

Bekijk meer: Oefeningen om buikvet te verminderen

• Gezonde vetten:

Het vermijden van verzadigd vet en het ondersteunen van een gezonde reeks calorieën helpt duidelijk veel en helpt de trainingen. Maar sommige vetten zijn ook nuttig voor gewichtsverlies zoals mono-onverzadigde vetzuren of MUFA's. Dit zorgt ook voor een gezond hart en controleert het cholesterolgehalte. Het favoriete MUFA-rijke voedsel van Dieter is olijfolie. Dit komt omdat het licht is en kan worden gebruikt om veel dingen te koken. Anders dan deze zorgt een gezonde inclusie van Omega-rijke avocado's en noten niet alleen voor de voeding, maar zorgt het er ook voor dat je er jonger uitziet. Eén ons pijnboompitten bevatten met name hoge gehalten aan meervoudig onverzadigde vetzuren, waardoor je je langer vol voelt en als je voor een maaltijd bent, zal het je ervan weerhouden om te eten.

• Low GI Foods:

Een hoger niveau van cortisolhormonen in één lichaam kan leiden tot overmatig visceraal vet. Voedingsmiddelen die hoog scoren op de glycemische index (GI) veroorzaken snellere pieken in je bloedsuikerspiegel die deze hormoonafscheiding veroorzaken. Ook zal een constante schommeling van de bloedsuikerspiegel resulteren in het ontstaan ​​van diabetes type 2 door insulineresistentie. Probeer te kiezen voor voedingsmiddelen met een score van 55 of minder bij GI-belasting om deze gevallen terug te draaien.

1

Bekijk meer: Hoe buikvet snel te verliezen

• Zuivelproducten:

Lage calciumgehalten leiden ook tot cortisolafscheiding. Zelfs die mensen met een neiging tot PCOS vallen onder deze beugel. Hier verzamelt het viscerale vet zich rond de eierstokken en veroorzaakt daardoor vaak onregelmatige cycli en cysten. Vitamine D helpt de opname van calcium in ons lichaam, dus eet niet alleen die vetarme Griekse yoghurt, maar geniet ook van wat zonlicht om het te helpen verwerken. Einde van de dag moet het lichaam elke dag 1000 mg calcium krijgen voor een volwassene.

• Groene thee:

Dit is een anti-oxidantrijk voedsel dat een prachtig bestanddeel bevat dat catechine wordt genoemd. Het is eigenlijk een groep anti-oxidanten die helpen om vet te verbranden. Twee tot vier kopjes per dag brouwen zorgt voor voldoende versnelling van uw gewichtsverliesregime.

• Aloe Vera Juice:

Bekend om zijn verbazingwekkende voedingswaarde voordelen, Aloë Vera is ideaal voor elke vorm van gewichtsverlies. Het hebben van aloë vera sap in de ochtenden zorgt ervoor dat de enzymen en hormonen onder controle zijn en het vetverbrandingsproces wordt geholpen wat betreft de spijsvertering.

Bekijk meer: Hoe te verminderen bovenste buikvet

Uitwerken:

• Cardio:

Terwijl men zijn toevlucht neemt tot crunches voor gewichtsverlies, versterkt het alleen de buikspieren en verliest het geen koppig vet. Hiervoor is een grondige cardioroutine essentieel. Dit gaat door de logica dat hoe meer je zweet, hoe sneller je verliest. Dit komt ook omdat zweten lichaamsecretstoffen met de uitscheiding elimineert. Dus samen met een ruw cardio-circuit, zal veel lauw water de truc zijn voor je hardnekkige vetopslag.

• Wandelen:

Levendig lopen heeft ook zijn voordelen en het is zeer effectief om het lichaam te trainen tussen strikte cardio's en lichte gewichten.

Begin dus aan je buikspieren te werken, want de zomer duurt een heel jaar om terug te komen.

Afbeeldingsbron: sluitervoorraad

1

Leave a Reply

+ 35 = 38