Hoe kan ik de Lip Liner op de juiste manier aanbrengen? | Stijlen bij het leven

3 0

Wil je een perfecte methode om lipliner toe te passen? Als je vindt dat lip liner moeilijk aan te brengen is, dan is dit artikel iets voor jou. Het op de juiste manier aanbrengen van lipliner kan een uitdaging zijn voor de meest toegewijde make-upgebruiker. Er zijn tal van ongelijke redenen waarom kennis om lipliner toe te passen buitengewoon belangrijk is. Omdat het de slijtage van je lippenstift kan verbeteren, kleurverkleuring vermijden, kleurenbloeding controleren, meer definitie aan je lippen geven, lipeigenschappen vergroten of verbergen en je er indrukwekkend laten uitzien. Als u denkt dat uw lippen gelijk zijn, kan een juiste aanbrenging van de lipvoering een aantrekkelijkere lipvorm creëren.

Het gebruik van lipliner moet een niet-onderhandelbaar element van uw make-uproutine zijn. Zoals lippenstift meestal het laatste is dat we toepassen, kunnen we geneigd zijn om een ​​beetje slordig te worden door het gebruik ervan en de hele algemene look te verpesten. Voor degenen die vinden dat het toepassen van lipliner een moeilijke, saaie of langdurige taak is, zul je het na het lezen van dit artikel gemakkelijk doen als een professional.

hoe to apply lip liner

Je zult een paar ongelijke kleuren lipliners nodig hebben. U wilt een lipvoering gebruiken op dezelfde toon (of lichter) in de tint lippenstift die u gaat gebruiken. Donkere lipliner is nooit geschikt, omdat hij in eerste instantie geschikt lijkt, zoals je lippenstift weg is, en je begint te lijken op het kleurenboek van een kind.

Bekijk meer:  Hoe u dikke lippen kunt krijgen

Beste methode om Lip Liner aan te brengen:

Stap een:

Voorafgaand aan het smeren van lipliner, moet je te allen tijde je lipliner potlood een snelle verscherping geven. Dit is niet alleen om te zorgen voor strakke lijnen, maar zal ook bacteriën elimineren die kunnen bestaan ​​op lip liner van voorgaande toepassingen.

Stap twee:

Ter ondersteuning van vollere lippen is deze lipvoering nuttig voor de buitenrand van uw normale liplijn. Voer het omgekeerde uit (d.w.z. teken een beetje in je liplijn) voor het conflicterende effect.

Stap drie:

1

Begin bij de V-vorm in het midden van je bovenste bovenlip. Bedoeld voor een zachtere look, kun je de V meer gebogen bouwen. Je zult snel de vorm ontdekken die je het meest aangenaam lijkt. Een aantal vrouwen willen de V-vorm benadrukken, terwijl anderen het graag omcirkelen.

Stap vier:

Begin aan de top van elke V; kantel het potlood dwars over je liplijn naar de ronding van je mond. Doe een poging om te bevestigen door de hoek van je mond, eerder dan naast de kolom van je lip.

Stap vijf:

Introduceer het potlood op het laagste punt op uw basislip en herhaal op dit moment deze schuine tekenprocedure in de richting van de ronding van de mond.

Stap zes:

Om een ​​stevige basis voor je lippenstift te creëren, kleur je je lipschil gelijkmatig in ... .. Lichtjes!

Afgewerkt! Je bent klaar. Je kunt nu je lippenstift uitstrijken, markeer met weefsel ook smeren op een beetje lipgloss voor de perfecte afwerking.

Bekijk meer:  Hoe lippenbalsem toepassen

Tips om te onthouden:

  •  Trek niet te veel aan je lippen.
  •  Gebruik potlood als een lipprimer. Vul de volledige lip op met voering (niet alleen de randen) eerder dan het aanbrengen van lippenstift voor een uiterlijk dat lang aanhoudt. Liner-sticks worden hersteld op schone ondergronden, zorg er daarom voor dat u geen lippenbalsem gebruikt eerder dan u aanbrengt.
  •  Ga met je lipkleur, ga anders lichter. Zorg ervoor dat uw voering dezelfde kleur heeft als anders lichter dan uw lippenstift. Gelijkaardig aan stichting, is de lipvoering een verborgen stap. Niemand zou moeten weten dat je het draagt.
  •  Voorzie de fantasie van een dikkere bovenlip door zijn uiterste randen plus voorgaande voering op de basislip te bedekken.
  •  Je moet altijd een lipvoering dragen in natuurlijke, rode en roze tinten.
  •  Gebruik de lipstick van het vorige seizoen opnieuw. Bedek je lippen met rood potlood en smeer dan je favoriete zomerroze lippenstift erboven in om de schaduw subtiel te veranderen.
  •  Verlicht de grenzen met een Q-tip. Om een ​​ruwe lijn rondom de lip te vermijden, veegt u een Q-punt ruwweg over de randen om het uiterlijk te verminderen. Houd in gedachten dat delicatesse de sleutel is.

Voordelen van Lip Liner:-

Verbeter je lippenstift:

Ten slotte was lip liner bedoeld om elke kleur lippenstift die je hebt te verbeteren. Liplineringen in combinatie met je lippenstift om je lippen op te bouwen zien er heerlijk verleidelijk uit!

Laat je lippen er voller uitzien:

Niet alleen bepaalt je lipliner de vorm van je lippen, maar weet je nog dat ik zei dat ze er voller uit zouden zien? Het werkt! Direct nadat je lipliner hebt aangebracht, zul je zien dat je lippen er beter uit gaan zien en er voller uitzien!

 Houd neutrale kleuren:

Als je lipvoering draagt, wil je voor altijd zeker zijn dat de lipvoering in feite overeenkomt met welke lipstick je eroverheen legt.

Bekijk meer:  Natuurlijke bruid make-up doen

Bevochtig je lippen:

Alvorens iets aan te brengen, ga weg met vochtinbrengende crème dwars op je lippen. Laat het daarna een paar minuten in uw lippen zakken en verwijder overtollig water.

Beschrijf lipvorm:

Een van de belangrijkste dingen die lip liner echt kan uitvoeren voor je lippen is het bepalen van je lipvorm. In conditie heb je eigenlijk volle lippen, lip voering zal ze uitstekend uitvoeren, in conditie, heb je kleine lippen, en met lip liner zul je een enorm verschil zien!

Houdt Lipstick Van Bloeden:

Het is ook bekend dat lipstick bloeden boven je lippen, dus je eindigt met lippenstift helemaal boven je mond in plaats van alleen op je lippen. Zodra u lipliner aanbrengt, stopt dit allemaal! Niet alleen zult u geen bloeding waarnemen, maar ook uw lippenstift zal op u wachten!

Houdt de kleur uit het oog:

Houd er rekening mee dat het bij het aanbrengen van lip liner helpt om je lippenstift op te houden. Fijn, het houdt de kleur ook massaal mooi. Onzeker je lippenstift wordt lichter, zolang je lipliner dezelfde kleur heeft, zal het je lipstick plus lipkleuring helemaal niet versieren!

1

Leave a Reply

+ 69 = 73