Hoe maak je Party Eye Makeup? | Stijlen bij het leven

2 0

Een make-up voor een feestoog is altijd heel glittery. Als je een mauve of een vleeskleurige tint wilt, kun je wat losse glitters gebruiken die op je vingertoppen zitten en dan kun je die losjes aanbrengen. Je kunt ook glanzende tinten kopen, maar deze ooglook is heel glitterachtig. Hiervoor moet je minimaal 2 tinten glitterachtige schaduwen hebben, zoals goud en zilver. Je hebt ook een huidtint en een zwarte oogschaduw nodig om een ​​Smokey-effect te creëren. De stappen worden hieronder uitgelegd en u kunt deze volgen.

Hoe to do Party Eye Makeup

Hieronder staan ​​de stappen die genoemd zijn om make-up voor party-eye te krijgen zoals de afbeelding hierboven.

• Wanneer uw gezicht droog is en op de juiste manier wordt gereinigd met een reinigingsmiddel voor diepe olie, moet u de primer aanbrengen. Dit is zeer essentieel, vooral als u een olieachtig oppervlak of uw basisscheuren hebt. Dan kun je dit ook volgen met een ooglidprimer die tegenwoordig heel gebruikelijk is, maar je veel voor een klein bedrag in een kleine container kunt laten kosten.

Bekijk meer:  Oogmake-up voor overdag en kerst Oogmake-upideeën

• Dan moet je de concealer die een belangrijk ingrediënt is mengen tot een goede basis. Dit helpt om elk oneffen oppervlak en ook elke vorm van vlekken te bedekken. U kunt dit gebruiken met vingertoppen of met een borstel of een spons, afhankelijk van de aard van de concealer die u wilt gebruiken. Voor beginners is het een goed idee iets te gebruiken dat stick-vormig is. Als je een zware dekking wilt, moet je een spons en een gel of een crèmekleurige concealer gebruiken en de stick concealer gebruiken. Als je een verouderende en slappe huid hebt, moet je een penseel en een poedervormige minerale concealer gebruiken die zeer soepel is om in te mengen. Het geeft een gladde finish en rimpels worden niet gezien.

• Hierna zou u uw stichting moeten gebruiken. Nadat je de foundation hebt gemengd en dit ook op het ooglid hebt aangebracht voor een gladdere afwerking voor oogmake-up, moet je de compacte of losse stroom gebruiken, ongeacht welke je wilt gebruiken.

• De rest van de gezichtsmake-up kan op een manier worden gedaan dat u met uw outfit wilt samenwerken. Je kunt een roze of mauve lipstick aanbrengen om bij de vetgedrukte ogen te passen.

Bekijk meer:  Peacock Eyes Makeup

• Breng voor de rest van het deksel de huidtint aan die vergelijkbaar is met uw gezichtstint. Gebruik dan de markeerstift of gebruik een penseel om de zilverkleurige kleur gelijkmatig op het onderste gedeelte van het wenkbrauwbeen en aan de zijkanten van de ooggewrichten aan te brengen..

1

• Vervolgens moet u de zilveren kleur op het binnenste gedeelte van het deksel gebruiken. Volg dit met de gouden tint op het centrale gebied en meng. Gebruik vervolgens de donkere kleur aan de buitenkant. Meng de 3 kleuren maar zorg ervoor dat de kleuren gescheiden blijven en er anders uitzien.

• Vervolgens kunt u uw gelliner gebruiken om een ​​lichte voering langs de bovenrand te tekenen. Dan kunt u hetzelfde doen met de onderrand of waterlijn.

• Je kunt hiermee valse wimpers dragen. Als je valse wimpers wilt dragen, draag ze dan voordat je de mascara opzet. Gebruik de lijm die bij de wimpers wordt geleverd.

• Dan moet u de mascara minstens 2 lagen aanbrengen.

• Als u meer glitter wilt voor uw make-up voor het oog van uw feest, dan kunt u losse glitters gebruiken om het uiterlijk te overtreffen.

1

Leave a Reply

8 + 2 =