Hoe Mehndi Designs te maken – ONZE Top 3 | Stijlen bij het leven

2 0

Mehndi speelt een cruciale rol in de diverse gelegenheden wereldwijd. Maar het heeft zijn eigen belang in de Indiase cultuur om verschillende functies te vieren, vooral huwelijken. Een afzonderlijke ceremonie met de naam Mehndi Rasam wordt gehouden waar de vrome mehndi-ontwerpen worden toegepast op de handen, armen en benen voor een waardig uiterlijk. Sommige bruiden dragen ook mehndi tijdelijke tatoeages op hun rug, taille en nekgedeelte om hun confectiekleding een nieuwe kijk te geven. Sommige kasten in India hebben ook een traditie om Mehndi-ontwerp te maken op de handen van de bruidegom.

Hoe to Make Top 3 Mehndi Designs

Priorij, de vrouwen maakten vroeger mehndi-ontwerp met behulp van stokjes die vormen zoals cirkels, harten, bloemen en nog veel meer vormden. Maar met de veranderende trend hebben de ontwerpen ook design-touch begrepen. Denken hoe je mehndi-ontwerpen kunt maken om je handen een glinsterende uitstraling te geven? Hoe ik Mehandi-ontwerpen toepast, geef het een traditionele maar toch verwesterde toets?

Hoe to Make Top 3 Mehndi Designs -2

Hoe Mehndi Designs thuis te maken:

Laten we enkele ontwerpen controleren en weten hoe je mehndi-ontwerpen op drie eenvoudige manieren kunt maken, maar toch op een stijlvolle manier.

Hoe to Make Top 3 Mehndi Designs -3

1. Indiase Mehndi-ontwerpen:

Indiase mehndi heeft zijn eigen geschiedenis. Ook bekend als henna omvat Indiase mehndi op grote schaal de prachtige vormen met verbazingwekkende rondingen zoals bloemmotieven, mango-ontwerpen, decoratieve cirkels, ronde knopvormen, hartvormen en nog veel meer. De Indiase Henna-ontwerpen zijn de kleinste die de handen volledig vult zonder een enkele hoek leeg te laten.

Indiaas Mehndi Designs

Op zoek naar een nieuw concept voor het maken van mehndi in Indiase ontwerpen met bloemmotief! Hier is wat je kunt proberen voor een nieuwe ontwerper mehndi design met een etnische touch. De bloemige mehndi ontwerpt veel gebruikte patronen van bloemen zoals lotus, roos, eenvoudige bloemen met hartbloemblaadjes, ontwerpen van hennaknoppen enz. De bloemmotieven symboliseren geluk, vreugde en bloeiende toekomst voor de beste wensen, terwijl het lotusontwerp specifiek vrouwelijkheid, zuiverheid, schoonheid, gratie betekent en sensualiteit. De schattige knopontwerpen zijn bedoeld voor vruchtbaarheid en vreugde aan de nieuwe bruid voor een nieuw begin.

1

Indiaas Mehndi Designs -2

Een ander ontwerp dat op grote schaal wordt gebruikt voor een decoratieve mehndi is het pauwontwerp. De ontwerpen worden in één hand gedragen, omringd door kleine charms om de pauw een nieuw debuut te geven. Ze zijn ook op een verdeelde manier gemaakt waar een volledige pauw wordt gemaakt door twee handen te combineren. Sommige bruiden dragen ook een paar pauwen en peahen, wat goed is voor hun nieuwe leven. De prachtige ontwerpen van pauwhenna symboliseren kunst, aankomst van goede tijd en veel meer.

Afgezien van al deze, andere ontwerpen zoals mussen, papegaaien, vissen, vlinders, waterontwerpen zijn ook beroemd om een ​​etnische verschijning te geven.

2. Arabische Mehndi-ontwerpen:

Vraagt ​​u zich af hoe u mehndi-ontwerpen geschikt maakt voor zelfs een kleine gelegenheid! Op zoek naar ontwerpen die je hand een stijlvolle uitstraling geven! De Arabische mehndi-ontwerpen zijn daar het beste voor. Dit soort ontwerpen zijn geschikt voor elke gelegenheid of zelfs om een ​​tijdelijke tatoeage op het lichaam te krijgen. Arabische mehndi is een combinatie van verschillende kleine ontwerpen die meestal in het midden van de handen worden gedragen. De Arabische ontwerpen geven je handen meestal een verheerlijkende uitstraling. Maar het bedekt de hand niet volledig en daarom is het geen ideaal bruids mehndi-ontwerp.

Arabisch Mehndi Designs

De ontwerpen in Arabische mehndi zijn over het algemeen gemaakt van bloemenideeën bevestigd met wijnstokken om een ​​groeiend uiterlijk te geven van de pols tot de top van de vinger. De ontwerpen zijn ook gunstig voor het ontwerpen van polsbanden, armbanden, ringen en nog veel meer. Ze zijn klein en breed met dikke randen die je donkere kleuren geven. Sommigen geven het ook een designer-touch door het toe te passen met dubbele mehndi-kegels, zwart en regelmatig. De rand van de vormen is gemaakt met zwarte mehndi, terwijl het vullen van minuscule charms, stippen, knoppen enz. Wordt gemaakt met gewone mehndi. Dit geeft een unieke maar hartverscheurende aanraking met Arabische mehndi.

Arabisch Mehndi Designs -2

De Arabische mehndi-ontwerpen symboliseren op grote schaal de allerhoogste realiteit, het vrouwelijke, gratie, schoonheid, succes, vitaliteit en nog veel meer die voor elke gelegenheid de hoofdrol spelen. Het geeft een sierlijke uitstraling, niet alleen saree en jurken, maar ook op westerse outfits.

3. Indo-westerse Mehndi-ontwerpen:

Op zoek naar hoe het mehndi-ontwerp is dat een mix is ​​van oude en nieuwste ontwerpen! Wil je een exclusieve advent aan je handen geven voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, karva chauth, religieuze functies, babydouche en nog veel meer! Hier is een vrij trendy ontwerp dat op grote schaal voor elk doel wordt gebruikt.

Indo-westerse Mehndi Designs

De Indo-Westerse mehndi-ontwerpen zijn de perfecte match voor de hippe generatie die telkens op zoek is naar iets nieuws. De vormen van dit soort mehndi-ontwerpen zijn geïnspireerd op de Arabische mehndi-ontwerpen, terwijl de opvullende ontwerpen, charmes en vormen zijn geïnspireerd op de traditionele mehndi-ontwerpen. Het draagt ​​ook soortgelijke ontwerpen van bloemen, hart, pauw, wijnstokken enz. Maar op een andere manier. Ze worden over het algemeen op de handen gedrukt om de ronde delen zoals de handpalmen, polszijden, vingers enz. Te versieren. Ze sieren ook de benen op de enkels, de vingers op de voeten en de vingers..

Indo-westerse Mehndi Designs -2

De Indo-Westerse mehndi geeft je ook een blik van hedendaagse mehndi-ontwerpen, Arabische mehndi-ontwerpen en Indiase mehndi-ontwerpen. Het is ook een prominent mehndi-ontwerp dat tegenwoordig door de bruiden wordt geselecteerd voor hun bruiloften. De symmetrische ontwerpen laten ook openingen in de handen achter die ook zijn gevuld met glinsterende kleuren. Het kan zowel in kleine modellen als in grote modellen worden uitgevoerd, afhankelijk van de keuze van de aanvrager.

Dus nu krijg je een antwoord op al je vragen met betrekking tot het maken van mehandi-ontwerpen voor elke gelegenheid, toch! Afgezien van alle bovenstaande mehndi-ontwerpen kun je ook kiezen uit Marokkaanse mehndi-ontwerpen, Glitter mehndi-ontwerpen, Mughlai mehndi-ontwerpen, Bridal mehndi-ontwerpen, multi gekleurde mehndi-ontwerpen enz. Volgens jouw keuze en gelegenheid. Ze dragen bijna allemaal dezelfde vormen en ontwerpen, maar ze hebben allemaal hun eigen karakteristiek en divergentie. Een veelomvattend mehndi-ontwerp is gemaakt met alt, een soort henna dat veel wordt gebruikt in Bengalen om de bruids handen en benen te versieren. Het is een supplement voor diegenen die last hebben van allergieën via henna of mehndi.

1

Leave a Reply

42 − = 38