Hoe om gewicht te verliezen in een maand? | Stijlen bij het leven

2 0

In dit tijdperk streeft iedereen naar een goed gespierd en fit lichaam. Maar men moet begrijpen dat afvallen geen taak van één dag is. Je hebt dat gewicht per dag verworven, dus verliezen kost tijd, maar als je eenmaal bent ingesteld en vastbesloten bent om slank te zijn, kun je het ongetwijfeld bereiken. Een gezonde levensstijl introduceren, wat betekent gezond eten en een fitnessregime om af te vallen.

Hoe to Lose Weight in One Month

Hier zijn de top 22 manieren besproken om af te vallen in een maand:

1. Probeer niet alles tegelijk te doen:

We committeren onszelf vaak te veel en worden daardoor slaaf van onze onmogelijke doelen. Gewichtsverlies is geen instant game. Het kost geduld, moeite, tijd en toewijding om die extra kilo's kwijt te raken die je met de tijd hebt opgedaan. Het enige wat u hoeft te doen, is kleine veranderingen aanbrengen in de manier waarop u leeft. Begin met de gewoonte om te snacken aan groenten, met kleinere hoeveelheden voedsel en je zult zien dat je het toevoegt aan een voordeel op lange termijn van het doel van het gewichtsverlies.

Bekijk meer: Hoe om gewicht te verliezen thuis in een week

2. Plan:

Wanneer u uw doel bepaalt, is het belangrijk dat u een manier plant om dit te bereiken. Vergeet niet dat plannen de sleutel tot succes is. We zijn ons allemaal bewust van het voedsel dat we moeten innemen, maar het wordt onmogelijk om het te volgen als er geen andere optie in de hand is om te eten. Planning zorgt ervoor dat we nooit op pad gaan met de baan. Men moet beginnen met zijn / haar te weten wat er zal worden gegeten voor elke maaltijd en snack en wat er moet worden gekocht.

3. Begin met een salade:

Hoe om gewicht te verliezen in een maand? | Stijlen bij het leven

Groene bladgroente salade moet worden opgenomen wanneer u bent ingesteld om gewicht te verliezen. Eet een bord groene salade voor je lunch en diner en je verliest 120 calorieën per dag. Salades helpen je niet alleen minder te eten, maar bieden het lichaam ook de nodige voedingsstoffen.

1

4. Heb noten:

Hoe om gewicht te verliezen in een maand? | Stijlen bij het leven

Een portie van tien noten per dag zorgt ervoor dat je een goede dosis gezonde vetten, eiwitten, vezels en vitamine E krijgt. Consumeer noten met fruit als snack in de middag. Wanneer noten moeten worden gekozen, wordt walnoot als een beste optie beschouwd, omdat het rijk aan vetten is, het houdt je voor een langere periode vol.

Bekijk meer: Hoe om thuis snel gewicht te verliezen

5. Wandelen:

Hoe om gewicht te verliezen in een maand? | Stijlen bij het leven

Wandelen is de beste en eenvoudigste vorm van lichaamsbeweging. Het is de algemene oefening van het lichaam. Levendig wandelen na 30 minuten per dag resulteert in een enorm vetverlies. Begin met de gewoonte om elke dag na het eten 5 minuten te lopen. Niet alleen dit wandelen beperkt ziektes en verhoogt de stofwisselingssnelheid van uw lichaam. Regelmatig wandelen verbrandt op 500 calorieën per dag. Dus doe je oordopjes aan, luister naar favoriete nummers en begin te lopen.

6. Gezond ontbijt:

Wanneer je je dag begint met een gezonde maaltijd, ben je de hele dag energiek. Dus mis je kans om je ontbijt niet te missen. Na het ontbijt laat zeggen na 10 uur vermindert de stofwisseling van het lichaam, wat op zijn beurt weer leidt tot meer vetten in het lichaam. Een gezond ontbijt hebben; omvatten volkoren toast met een of twee gepocheerde eieren, gebakken bonen op toast, of muesli met yoghurt en fruit. Drink limonade en vers sap ertussen, het houdt je lichaam gehydrateerd en vol voor een langere duur. Voeg vers fruit en groenten toe aan je dieet.

7. Stop met drinken:

Hoe om gewicht te verliezen in een maand? | Stijlen bij het leven

Als je vastbesloten genoeg bent om af te vallen, stop dan met alcohol. Als u een gewoon drinker bent die stopt, zal het voor u een kickstart zijn om af te vallen. Het is van vitaal belang om alcohol te geven in de vroege stadia van gewichtsverlies. Houd er rekening mee dat je veel drinkt, zodat je weet of het voor je plezier is of dat het je gewoonte is geworden. Overwegen het nemen van de nodige stappen.

8. Schud het op:

Als we dingen lang hebben, raakt ons lichaam eraan gewend. Dus als je je al jaren afvraagt ​​hetzelfde ontbijt, lunch en diner te eten en nauwelijks verandering in je lichaam waarneemt, is het de juiste tijd om alle dingen te mixen. Het laat zien dat je lichaam al geruime tijd niet meer werkt om voedsel te verteren. Het enige dat u hoeft te doen, is bepaalde veranderingen in uw dieet aan te brengen. Als je granen in je ontbijt hebt, moet je het vervangen door een of twee gepocheerde eieren en een toast. Deze zullen langzaam invloed hebben op je lichaamsbouw en binnen een maand zul je een verschil zien. Voeg toe aan je maaltijd, net als je drie keer per dag hebt; haal het tot zes.

9. Regelmatig oefenen:

Hoe om gewicht te verliezen in een maand? | Stijlen bij het leven

Een oefening speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van een gezond lichaam, en maakt het mogelijk om een ​​calorietekort te creëren en gewicht te verliezen zonder uw lichaam uit te hongeren en uw metabolisme te vertragen. Mensen die regelmatig sporten, verliezen niet alleen doeltreffender gewicht, maar zijn ook beter in staat om het af te houden. Het maakt niet uit welke oefening je doet, zorg altijd dat je houding correct is. Onvolmaakte houding gekoppeld aan inspanning is een zekere manier om een ​​blessure te krijgen. En een blessure zal u weer op uw gewichtsverliesdoel zetten.

10. Diepe ademhaling:

Hoe om gewicht te verliezen in een maand? | Stijlen bij het leven

Leer de juiste manier om diep in te ademen, waarbij je de volledige longcapaciteit gebruikt en in staat bent om de inhalatie en uitademing veel langer uit te stellen. Een goede ademhalingsoefening verbetert de effectiviteit. Yogapraktijken zoals Bhastrika en Kapalbhati pranayama verhogen de stofwisseling. Het helpt om het hele lichaam op te frissen en geeft een verkoelend gevoel aan je geest en je verliest efficiënt gewicht.

11. Heb een heel realistisch doel:

De eenvoudigste en de beste manier om af te vallen is om een ​​realistisch doel te hebben dat je helpt om op het goede spoor te blijven en ook om frustratie te voorkomen..

12. Calorieën:

Verschillende factoren zijn verantwoordelijk voor gewichtsverlies in 1 maand. De beste manier om dit te doen is om controle te houden over uw calorieën. Je kunt ze krijgen van het voedsel dat je eet, maar je moet je 3.500-7.000 / week inkorten om binnen een maand wat gewicht te verliezen. Verminder de porties van de plaat en weiger ook voor eventuele tweede hulp. Neem in plaats daarvan wat voedsel dat een hogere calorische waarde heeft, zoals snoep, vers fruit of salade.

13. Verlaag de inname van suikerhoudende dranken:

Het is het beste als je dit volledig kunt elimineren van je eetplan. Dit komt neer op 1.200 per dag en vermindert ook uw energieniveau.

14. Doe wat cardio-activiteit:

Het is niet noodzakelijk dat je deelneemt aan een bootcamp-klasse of een marathon waarmee je in slechts één maand kunt afvallen. Houd er gewoon rekening mee actief te zijn. Om te oefenen, kunt u ook 30 minuten wandelen of joggen. Dit zal je lichaam gemakkelijk helpen om vet te verbranden. Dit kan enige tijd duren, maar langzaam zal je lichaam eraan gewend zijn dit regelmatig te doen, dit proces zal je helpen bij het verbeteren van de verbranding van calorieën en ook enkele kilo's laten vallen in 1 maand.

15. Consumeer minder vlees:

Elke dag vlees consumeren kan een slecht teken zijn om je gewicht te verminderen. Schakel dus over op het eten van vis die niet vol zit met vet zoals vlees. Vlees heeft ook veel antibiotica en andere groeihormonen die helpen bij gewichtstoename.

16. Schoonheidsslaap:

Als u niet goed slaapt, kan dit uw eetlust doen toenemen. Dit is ook een veelvoorkomend probleem bij slapeloosheid. Dit kan ook leiden tot een tijdelijke high, dit maakt het een punt om te slapen op het juiste moment naar je bed en ook dat je niet genoeg wakker bent.

17. Verlaag de suikerinname:

Ik kan nu iemand de suikerinname volledig laten. Maar je kunt dit niet meer dan 1 keer per dag proberen. Je kunt maar één keer per dag suikerkoffie nemen. Eet helemaal geen chocoladereep. Als je dit helemaal doet, kun je jezelf ook straffen.

18. Heinous Regimen:

Je kunt alleen proberen om af te vallen in slechts 1 maand, wat geen slechte zaak is. Je zult ook veel veranderingen in levensstijl doormaken, terwijl je probeert af te vallen. Maar het is van vitaal belang dat u niet kiest voor een heel gruwelijk regime in levensstijl.

19. Wees actief:

Wees actief wanneer je thuis bent. Dit kan worden gedaan door vele manieren te volgen en te oefenen. Je kunt naar de trap klimmen in plaats van de lift te nemen, naar boven rennen en diep schoonmaken om extra calorieën te verbranden. Je kunt ook enkele oefeningen doen terwijl je tv kijkt.

20. Houd bij wat u eet:

Houd een overzicht van al uw fitnessroutine en wat u ook verbrandt. U kunt een internetprogramma afsluiten of apps downloaden om de calorieën, het gewicht en het voedselplan bij te houden.

21. Zeg nee tegen witte koolhydraten:

Zeg in feite nee tegen wit voedsel. Wit voedsel zoals pasta's, rijst, brood, havermout of aardappelen heeft voldoende koolhydraten tot gewichtstoename. Je kunt de ham vervangen door ander vlees zoals kip, varkensvlees of bruine bonen.

22. Eén cheat-dag:

Wil je snel afvallen in één maand? Dan is het essentieel dat je een cheat-dag neemt in de periode van één maand. Bepaal de dag voorafgaand aan vele redenen. Dit zal je metabolisme helpen om naar de lagere versnelling te schakelen en zo te helpen bij een lagere calorie-inname.

Talrijke factoren worden geassocieerd met de beslissing om te proberen om gewicht te verliezen, inclusief het uiterlijk en het bereiken van een betere gezondheid. Vergeet niet om volhardend te zijn met je trainingen. Volg de bovenstaande tips op een gedisciplineerde manier en daar ga je!

1

Leave a Reply

70 + = 76