Hoe om gewicht te verliezen in een week thuis? | Stijlen bij het leven

2 0

"Focussen op een perfecte gezondheid" is iets waar iedereen zich zorgen om moet maken. Het lichaamsgewicht van een persoon is de verhouding tussen vet en waterretentie in het lichaam. Het allerbelangrijkste wat je hier moet onthouden, is dat je gewicht verliest voor jezelf en voor je eigen conditie. Met de juiste combinatie van het juiste dieet en voldoende beweging kan een persoon in een week tijd tot 5 kg afvallen.

Hoe to Lose Weight in a Week At Home

Hier zijn 21 tips om af te vallen, volg ze en zie een geweldige verandering in je lichaamsbouw.

1. Citroensap:

Hoe om gewicht te verliezen in een week thuis? | Stijlen bij het leven

Citroen moet in uw dieet worden opgenomen als u klaar bent om af te vallen. Het helpt je om overtollige kilo's kwijt te raken, toxines uit je lichaam te verwijderen en je een natuurlijke glans te geven. Begin uw dag dus met citroensap. Neem je limonade met een warm glas water. Dit verhoogt het metabolisme van je lichaam en je voelt je energiek voor je trainingen.

Bekijk meer: Hoe om gewicht te verliezen in één maand natuurlijk

2. Drink veel water:

Hoe om gewicht te verliezen in een week thuis? | Stijlen bij het leven

Water is een belangrijk bestanddeel als het gaat om gewichtsverlies. Het helpt om gifstoffen uit je lichaam te verwijderen en je systeem gezond en schoon te houden. Begin met het verdubbelen van de hoeveelheid waterinname. Niet alleen heeft dit drinkwater je buik vol gehouden. Het helpt je ook om je voedselinname te verminderen.

1

3. Doe regelmatig workouts en onderhoud uw houding:

Hoe om gewicht te verliezen in een week thuis? | Stijlen bij het leven

Houd u dagelijks aan een rigoureuze oefening van 45 minuten. Als je snelle resultaten wilt, moet je er hard voor werken. . Onthoud altijd dat je "elk formulier moet herhalen". Sluit nooit een compromis met je vorm, stop als je daarmee bezig bent enkele seconden rust en begin opnieuw. Probeer 12 tot 16 herhalingen van elke zet uit te voeren, rustend gedurende 15 seconden tussen elke oefening. Neem de trap in plaats van de lift. Het versterkt de onderbuik en de dij. Als je 30 keer per dag op en neer de trap oploopt, verbrand je tot 600 calorieën per dag. Zorg er altijd voor dat elke oefening die u volgt, correct is. Onvolmaakte houding leidt tot letsel. Hoe meer je zweet, hoe meer je de neiging hebt om sneller te verliezen. Vergeet niet persistent te zijn, dat wil zeggen geen overslaan van trainingen, maaltijden, herstel- of rustdagen, houd u aan een plan. Je krijgt geen geweldig lichaam of je doelgewicht als je je maar een paar dagen concentreert op fitness. Het moet een voortdurende inspanning zijn.

Bekijk meer: Hoe om gewicht te verliezen snel

4. Geluidsslaap:

Hoe om gewicht te verliezen in een week thuis? | Stijlen bij het leven

Slapen is een heel belangrijk criterium om af te vallen. Een adequate slaap resulteert in meer energie en uithoudingsvermogen voor de training. Jonge kinderen en tieners worden geadviseerd om minimaal 8-9 uur per dag te slapen. Deze slaap heeft niet alleen minder stress, maar geeft ook een mentale rust. Stress nemen leidt tot meer inname van ongezond voedsel. Je hebt die extra kilo's niet binnen een maand gewonnen, dus verwacht niet dat ze in die tijd verdwijnen. Gun jezelf de tijd en verlies de hoop niet snel. Blijf werken.

5. Offer een van je voedsel:

Hoe om gewicht te verliezen in een week thuis? | Stijlen bij het leven

Als je een fijnproever bent, wordt het onmogelijk om al je favoriete eten achter te laten. Maak je geen zorgen mensen, ik heb een oplossing voor je gewoon een van de favorieten opofferen en je zult zien dat je lichaam het niet eens bemerkte. Door er een te snijden, worden er maar weinig calorieën uit je dieet verwijderd, wat zal bijdragen aan minder vet in je lichaam.

Bekijk meer: Hoe om gewicht te verliezen

6. Sla je ontbijt niet over:

Wanneer je je dag begint met een gezonde maaltijd, ben je de hele dag energiek. Dus mis je kans om je ontbijt niet te missen. Na het ontbijt laat zeggen na 10 uur vermindert de stofwisseling van het lichaam, wat op zijn beurt weer leidt tot meer vetten in het lichaam. Een gezond ontbijt hebben; omvatten volkoren toast met een of twee gepocheerde eieren, gebakken bonen op toast, of muesli met yoghurt en fruit. Voeg vers fruit en groenten toe aan je dieet.

7. Heb "On Top Sex":

Hoe om gewicht te verliezen in een week thuis? | Stijlen bij het leven

Seks is niet alleen genieten van het fysieke genot, maar het komt ook met veel voordelen. Seks is een dikke blaster. De beste positie van seks staat bovenaan, het betekent dat je het meest actief bent en dat je de neiging hebt om meer calorieën te verbranden. Het pompt ook de feel good-factor en helpt je voedselresten te verwijderen. Ga op de top in omgekeerde cowgirl (d.w.z. tegenover je man) om je dijbeen- en achterste spieren een extra duwtje te geven. Dus weet je wanneer je het geheim kent, meisjes liggen lekker bij je jongens. Vergeet niet dat je 's nachts bent!

8. Eet voor de spiegel en je verliest gewicht:

Eten voor de spiegel helpt om de hoeveelheid voedselinname met 1/3 van zijn proportie te verminderen. Wanneer je je reflectie in de spiegel ziet die het voedsel opneemt dat niet goed voor je is, is er een innerlijke slag in je geest die je bewust maakt van de hoeveelheid en soort voedsel dat je hebt.

9. Wandelen met de Fitness Mantra:

Hoe om gewicht te verliezen in een week thuis? | Stijlen bij het leven

Wandelen is de beste en eenvoudigste vorm van lichaamsbeweging. Het is de algemene oefening van het lichaam. Levendig wandelen na 30 minuten per dag resulteert in een enorm vetverlies. Begin met de gewoonte om elke dag na het eten 5 minuten te lopen. Niet alleen dit wandelen beperkt ziektes en verhoogt de stofwisselingssnelheid van uw lichaam.

10. Voeg groenten toe aan je dieet:

Hoe om gewicht te verliezen in een week thuis? | Stijlen bij het leven

Groenten zijn het perfecte om op te eten als je een dieet volgt. Een persoon die veel groenten eet, heeft zijn / haar lichaamsgewicht onder controle. Dus blijf wortel of cherrytomaatjes in je snacktijd. Niet alleen zal het je honger stillen, maar ook de vetten verminderen en je huid een natuurlijke glans geven. Groenten bestaan ​​voornamelijk uit water en hebben dus geen calorieën. U kunt het dus blijven houden zonder bang te zijn om aan te komen.

11. Consume Green Tea:

Er zijn verschillende soorten voedsel die we dagelijks gebruiken. Bij een goed gewichtsverlies moet je dagelijks een goed dieet volgen. Zodat u uw dag kunt beginnen met een kopje groene thee. U kunt dit ook vlak voor en na uw elke maaltijd hebben, zodat u langer vol blijft. Dit proces is ook nuttig voor uw gemakkelijke spijsvertering.

12. Eet je koolhydraten verstandig:

Je moet ze in een zeer kleine hoeveelheid consumeren, zorg er ook voor dat je je suikergehalte controleert, want dit kan je taak om gewicht te verliezen heel moeilijk maken.

13. Bereid je eigen menu's voor:

U moet uw eigen menu bepalen op basis van uw voorkeuren en antipathieën. Als u dit op uw eigen manier doet, helpt dit u om gedurende een zeer lange tijd in het dieetprogramma te zijn. Blijf niet bij het maaltijdplan van anderen.

14. Gezond eten:

Houd altijd een gezond eetplan aan en doe op een zeer verstandige manier aan een dieet. Sla nooit uw ochtendontbijt over met de juiste hoeveelheid koolhydraten, het vet en zuivelproducten. Voor elke maaltijd moet je de groenten als vitaal onderdeel houden, daarna eiwit en als laatste koolhydraten.

15. Drink ongezoete thee:

zorg ervoor dat je altijd ongezoete thee drinkt, terwijl je thuis probeert af te vallen. Dit zal je helpen om gehydrateerd te blijven en je verlichting te geven van vermoeidheid. Dit drinken helpt om de huid te verwijderen en deze acne vrij te houden! Je kunt dit altijd voor elke maaltijd drinken om je maag tot de helft te vullen. Maar zorg ervoor dat het geen extra calorieën bevat.

16. Sla niet volledig over:

Je kunt het meeste gezonde voedsel met mate hebben. Probeer nooit om iets volledig af te knippen. Je kunt ook een keer in de week of een maand ongezonde dingen eten, zoals hamburgers of wafels. Maar vermijd alles dat niet thuis wordt gemaakt, zoals - McDonald's, KFC, enz.), Snoep, frisdranken, enz.

17. Neem een ​​dieet met weinig calorieën:

Probeer meer calorieën te verbranden dan je daadwerkelijk inneemt, dit is een beste remedie om je gewicht te verliezen. Consumeer meer caloriearm dieet dat de inname ongeveer 1.200 en 1.500 cal dagelijks zal verminderen. Dit is ook een flacon om te weten dat u niet meer dan twee kilo van uw gewicht per week hoeft te verliezen. Dit wordt niet als veilig beschouwd.

18. Verlaag je vetinname:

Je moet het consumeren in het gemiddelde van 35 tot 60 gram per dag. Gebruik een eiwitarm dieet met meer vlees, eieren en vis per dag.

19. Oefening:

Je kunt veel thuisoefeningen doen en deze opnemen in je levensstijl. Voel dit niet als een hele klus! Blijf kleine wijzigingen aanbrengen om uw gewicht nooit meer terug te laten komen. Je kunt ook gaan wandelen of joggen terwijl je naar school gaat om je kinderen achter te laten in plaats van een ritje te maken. Ren samen met je hond. Begin met wat crunches terwijl er commerciële pauzes zijn op de tv. Selecteer een fietsoptie met je lieve vrienden of familie.

20. Wees sportief of doe je hobby's:

Sommige hobby's helpen je om calorieën te verbranden. Speel ook sporten die de beste manier zijn om competitieve energie te winnen. Je kunt sporten zoals spinnen of tuinieren voor wat extra gewichtsverlies thuis.

21. Probeer Yoga:

Sommigen zullen de rigoureuze oefening of sport misschien niet leuk vinden. De andere reden kan zijn dat ze er niet zoveel tijd aan besteden. Dus kiezen vrouwen voor wat yoga met lage intensiteit die thuis wordt gedaan. Dit is ook handig om calorieën te verbranden en je tegelijkertijd energiek te laten voelen.

Het is niet zo moeilijk om ongewenst lichaamsgewicht te verliezen. Het vereist echter een grote discipline om consistent te blijven met je training en eetgewoonten. Onthoud dat succes consistent is in de tijd. Alles moet volgens schema worden gedaan. Volg de tips en daar ga je!

1

Leave a Reply

− 1 = 4