Hoe perfect en professioneel je nagels te schilderen? | Stijlen bij het leven

4 0

Nagelkunst, net als tatoeages, is de laatste jaren langzaam populair geworden. Mensen zijn begonnen met het gebruik van een grotere hoeveelheid nail art voor zowel formele als informele evenementen en deze kunstvorm is een noodzakelijk accessoire geworden voor veel mensen over de hele wereld. In tegenstelling tot tatoeages is nailart een subtielere kunstvorm gebleven omdat deze geen permanente ontwerpen bevat. Het is van vitaal belang om stap voor stap te weten hoe je nagels schildert. De ontwerpen kunnen gemakkelijk worden verwijderd als u deze volledig wilt wijzigen of verwijderen. Het maken van nail art is eenvoudig en je moet gewoon een beetje creatief zijn met betrekking tot de ontwerpen die je op je nagels wilt maken. Creativiteit gaat een lange weg met deze kunst en alles wat je nodig hebt is een paar dikke nagellak in verschillende kleuren en misschien wat glitter als je verder wilt experimenteren. Er is een heel eenvoudig proces waarmee je nail art kunt maken en hieronder is een gedetailleerde manier om je nagels perfect te schilderen?

Van toepassing zijn nail polish

Krijg al je hulpmiddelen bij elkaar:

De eerste stap naar het krijgen van geweldige nail art is om alle tools die je nodig hebt op één plek te sorteren. Dit omvat de nagellakkleuren van uw keuze, remover, borstels, droogtrommels en alles wat u maar nodig hebt. Houd ook een goede hoeveelheid katoen aan de zijkant, zodat u gemakkelijk gemorste hoeveelheden kunt vegen. Je gereedschap is erg belangrijk als het gaat om de juiste nailart-ontwerpen, want hoe meer kleuren je hebt, des te meer je kunt experimenteren met verschillende ontwerpen.

Bekijk meer:  Nagellak ontwerpideeën

creativiteit:

Het tweede belangrijke dat je moet hebben, is creativiteit. Je moet bereid zijn om te experimenteren met een verscheidenheid aan verschillende ontwerpen, zodat je het daarop vindt dat perfect past bij de gelegenheid waarvoor je de nailart wilt gebruiken. Op een vrije dag kun je een paar uurtjes gaan zitten en experimenteren met een groot aantal ontwerpen, zodat je degene vindt die het beste bij je past en het gemakkelijkst is. De praktijk zal je vaardigheden zeker perfectioneren en de tijd die nodig is om een ​​bepaald ontwerp te maken te verkorten.

Kom met water:

Houd een bak met water dichtbij, want je weet nooit wanneer je de lekkage die zich kan voordoen tijdens het maken van nailart moet uitspoelen. Water kan ook worden gebruikt om je nail art snel te drogen als je weet hoe je het water goed moet gebruiken. IJswater is het beste om je nagels snel droog te drogen door ze minimaal twintig minuten in het water te dompelen en te houden. Water is een zeer nuttig hulpmiddel bij het maken van fijne nagelkunst

Bekijk meer:  Nagelkunst in India

1

Steady hands:

Steady-hands zijn vereist als je spijkers kunt poetsen. Het is altijd beter om uw ontwerp dat u op een stuk papier wilt gebruiken ter referentie te tekenen voordat u op uw nagels gaat. Nagelkunst is relatief eenvoudig en ziet er geweldig uit wanneer gedurfde en eenvoudige ontwerpen worden gebruikt. Door het ontwerp op papier te tekenen, krijgt u een referentie en krijgt u tegelijkertijd het vertrouwen om door te gaan en hetzelfde ontwerp op uw nagels te maken.

Routebeschrijving:

De aanwijzingen voor het maken van de nailart zijn eenvoudig, volg het proces zoals hierboven vermeld en wanneer u daadwerkelijk gaat zitten om de werken te doen, neem dan de tijd om de zijkanten schoon te maken terwijl u de polish op uw vingers aanbrengt. Gebruik de kleur van uw keuze en breng twee goede lagen aan om de dikte te behouden. Hierna kunt u een klein penseel gebruiken om het ontwerp van uw keuze te maken. Na het succesvol maken van het ontwerp houdt u het ten minste 15 minuten droog voordat u glitter toevoegt, als u dat wilt. Dit is het complete proces van het maken van nail art.

Bekijk meer: Hoe French Pedicure thuis te doen

Diy Nail Paint Idea:

Pastels zijn de nieuwste trend in nagellakken. Ze komen in een aantal subtiele tinten en naakten. Pastelkleuren zien er erg romig uit en kunnen die chique uitstraling naar voren brengen. Ze zijn de perfecte foto voor dagfeesten.

Hoe perfect en professioneel je nagels te schilderen? | Stijlen bij het leven

Als u op zoek bent naar iets dat er schoon uitziet, minimaal en toch mooi, volg dan deze tips om uw perfecte pastelkleuren te maken:

  1. Kies een mooie tint uit het aantal beschikbare pastels - Naakt, Lila, babyblauw, suikerspin enz.,
  2. Buff je nagels voor een gladde afwerking
  3. Breng een grondlaag aan en laat deze drogen
  4. Zodra het droogt, breng een tweede laag aan.
  5. Als u de voorkeur geeft aan een matte uitstraling, kunt u de tweede laag laten drogen.
  6. Bent u op zoek naar glossy? Breng een heldere nagellak aan op de bovenkant en laat het drogen

Altviool! Je bent klaar om te pronken met die prachtig geverfde nagels.

Nagellak voegt niet alleen schoonheid toe aan je nagels, maar voegt er ook kracht aan toe. Als u een nagellak van goede kwaliteit kiest, kunt u broze nagels beschermen tegen afbrokkelen. Het wordt geadviseerd om een ​​acetonvrije remover te gebruiken om de buitenste laag nagels te beschermen. Met slechts een beetje geduld en precisie kun je nagels maken die de wereld stormenderhand kunnen veroveren.

Afbeeldingen Bron: Shutterstock

1

Leave a Reply

43 + = 51