Hoe Silky Hair met Home Remedies te maken Stijlen bij het leven

4 0

Een van de belangrijkste dromen voor vrouwen is zijdezacht, glanzend en gezond haar. De mate van vertrouwen hangt af van hoe uw haar is, of het haar zacht, zwart en glanzend is met stuiteren, wat de zelfverzekerdheid bevordert. De meeste vrouwen hebben te maken met verschillende soorten problemen door stress, vervuiling en andere redenen, terwijl minder mensen deze haarproblemen overwinnen en mooi haar hebben.

Hoe To Make Silky Hair

Er zijn zoveel vrouwen in de wereld die iedere dag met haarproblemen worstelen en als jij een van hen bent, dan houd je waarschijnlijk verband met wat ik zeg. Daarom ben ik, om van dit probleem af te komen, gekomen met dit geweldige artikel dat je een basisidee geeft van wat je moet doen om zijdezacht, zacht en glad haar te krijgen, slechts binnen een paar maanden. Volg de onderstaande natuurlijke huismiddeltjes voor zijdezacht haar en een aantal aanvullende instructies zorgvuldig en je krijgt die geweldige look met zijdeachtig en natuurlijk haar dat je altijd hebt gewenst.

Bekijk meer: Hoe haar te dikker worden

Hoe u zijdeachtig haar kunt maken met Home Remedies:

1. Eet gezond voor zijdeachtig haar:

Eten Healthy for silky hair

Het eten van voedzaam voedsel zal veel helpen bij het verbeteren van je haargroei en -kwaliteit. Spruiten, groene bladgroenten, citrusvruchten en noten zijn enkele van de basisvoedingen die u aan uw dieet moet toevoegen. Dit zal ook je bloed zuiveren, droog haar en roos voorkomen en uiteindelijk op je haar laten zien. Begin dus super gezond te eten, want het is vrij vitaal en drink elke dag 3 liter water om glanzend en mooi uitziend haar te krijgen.

2. Hoe maak je zijdeachtig haar met behulp van honing:

Hoe To Make Silky Hair Honey

Een eenvoudige oplossing voor het probleem van haar van slechte kwaliteit is honing. Dit is een van de beste en meest effectieve huismiddeltjes voor haar met zijdezachtheid en zachtheid.

1
 • Neem een ​​eetlepel honing en meng het in vier kopjes warm water.
 • Nadat u uw shampoo en conditionering hebt voltooid, gebruikt u dit water om uw haar grondig te spoelen.
 • Dit maakt je haar mooi, zijdeachtig en heel zacht.
 • Volg deze routine echter niet elke dag, want overdreven zijn is altijd schadelijk.

Bekijk meer: Hoe glad haar te krijgen

3. Hoe Silky Hair met oliemassage te krijgen:

Hoe To Make Silky Hair Oil Massage

Ook al heb je deze tip verschillende keren gehoord, je moet weten dat het heel belangrijk is. Twee keer je hele week je haar oliën en masseren kan je wortels versterken, de haargroei bevorderen en schade voorkomen. Dit zal uiteindelijk leiden tot zijdezacht en glad haar.

 • Koop wat kokosolie, verwarm het en masseer ongeveer een kwartier.
 • Laat het 40 minuten staan ​​en was het dan af met shampoo en conditioner.
 • Je zult je hierna geweldig voelen.

4. Hoe te kammen voor zijdeachtig haar:

Hoe To Make Silky Hair Combing

Het kammen van je haar is onderdeel van de dagelijkse activiteiten. Maar als je het gaat behandelen als een kunst, dan zul je zeker een toename in haargroei zien. Als je een lichte druk uitoefent op de kam, zal je bloedcirculatie toenemen en dit zal leiden tot een betere en snellere haargroei. Twee tot drie keer per dag je haar borstelen en kammen, zal je enorm helpen om zacht en zijdezacht haar te krijgen. Ook zal het helpen bij het verspreiden van natuurlijke oliën van de hoofdhuid. Als je dagelijks de tip volgt, wordt je haar binnen een paar maanden een kapsel van een beroemdheid.

Lees verder: Juiste manier om je haar te kammen

5. Gebruik koud water:

douchen Woman for silky hair

Heet water heeft de neiging alle vocht uit je haar te verwijderen. Wees daarom slim en gebruik koud water wanneer je je haar wast. Dit zal het volledig wassen en conditioneren. Het vocht zal worden vastgehouden en uw haar zal zacht, glad en zeer zijdeachtig zijn.

6. De kracht van witte azijn:

Hoe To Make Silky Hair Vinegar

Dit is een van de beste en beste remedies voor zacht, zacht en glad haar.

 • Om witte azijn te gebruiken, maakt u eenvoudig een oplossing van azijn en water.
 • Zorg ervoor dat ze 50:50 in verhouding zijn.
 • Giet het geheel over je hoofd en laat het tien minuten rusten. Was het daarna af.
 • Je kunt dit volgen met een diepe conditioneringsbehandeling zoals eigeel of olijfolie en jojoba-olie. Elke andere agent die bekend staat om zijn goede conditionering, werkt geweldig op je haar.
 • Masseer je hoofdhuid en haar ongeveer een minuut of zo en dan kun je het afwassen.

7. Hoe haar zijdeachtig te maken met behulp van citroen:

Hoe To Make Silky Hair lemon water

Een ander groot element is citroen, om soepel en soepel haar te krijgen.

 •  Meng 7 druppels citroensap en meng het in een kom vol eigeel.
 • Breng op elk deel van je haar goed aan en was na 15 tot 20 minuten af.
 • Shampoo en conditie na.
 • Als u hier niet tevreden mee bent, kunt u een gladde uienpasta maken en er verse citroensap aan toevoegen.
 • Breng aan op de hoofdhuid en laat deze een halfuur rusten.
 • Was het af met kruiden shampoo. Je kunt elke andere shampoo gebruiken als je wilt, maar kruiden zouden de beste zijn omdat je uien gebruikt.

8. Trimmen en apparatuur:

garneersel for silky hair

Het is belangrijk om uw haar één keer per maand te knippen om het gezond en licht te houden. Dit bevordert de lengte, kwaliteit en voegt meer schoonheid toe aan je haar. Een ander belangrijk ding dat je moet weten, is het kopen van de juiste apparatuur. Slechte kwaliteit stijltangen en krulspelden kunnen grote schade aan uw haar veroorzaken.

Bekijk meer: Hoe je natuurlijk glanzend haar krijgt

Enkele andere natuurlijke tips voor het verkrijgen van zijdeachtig haar:

Verkrijg de juiste producten:

Krijgen the Right Products hair

Investeren op een product van goede kwaliteit is een belangrijk iets dat u moet doen om uw haar glad, zijdeachtig en mooi te houden. Blijf uit de buurt van shampoos die alcohol of andere gevaarlijke chemicaliën bevatten. In plaats daarvan vasthouden aan producten die zijn gemaakt van natuurlijke elementen. Zorg ervoor dat u een product koopt volgens het haartype. Het gebruik van natuurlijke producten zorgt voor een uitstekende voeding van je haar. Enkele geweldige haarproducten zijn Coconut Oil, Vatika, L'Oreal Shampoo en conditioner. Je kunt Kutaj, Sunsilk en Biotique ook uitproberen voor het beste resultaat.

Enkele basistips om zijdeachtig haar te krijgen:

Voordat we het artikel afronden, is het belangrijk om enkele basistips te kennen die uw haar handelbaar maken. Bedek je haar altijd met een sjaal, zodat je wegblijft van schade en vervuiling. Gebruik shampoos en conditioners die gebrandmerkt en kruiden zijn. Was je haar twee tot drie keer per week. En tot slot, blijf weg van agressieve chemicaliën.

1

Leave a Reply

7 + 3 =