Hoe u natuurlijke huid voor mannen natuurlijk kunt krijgen Stijlen bij het leven

3 0

Vraagt ​​u zich af? Ja, mannen hebben ook een verlangen naar een blanke huid. Voor zowel vrouwen als mannen, voor het verkrijgen van een lichte huidskleur, is een goede huidverzorging essentieel. Op dit moment geven mannen ook de volledige aandacht aan hun uiterlijk en huidskleur, samen met de stijl van het kleden. Als je een eerlijke huid wilt, dan is dit artikel iets voor jou. In dit artikel maken we geen gebruik van hoe je een eerlijke huid voor mannen kunt krijgen?.

Hoe u natuurlijke huid voor mannen natuurlijk kunt krijgen Stijlen bij het leven

Mannen worden donkerder door ouderdomsvlekken, overmatige blootstelling aan de zon, littekens en sproeten die bijdragen aan hyperpigmentatie. Je huid wordt donkerder, waarbij de ophoping van natuurlijk pigment in de huid melanine wordt genoemd. Er zijn veel manieren waarop een man een schone huid kan krijgen. In de markt zijn er veel producten die een belangrijke rol spelen bij het bereiken van een lichte huid.

Hoe Fair Skin voor mannen te krijgen:

Hier zijn de een paar beste tips om een ​​natuurlijke huid voor mannen te krijgen.

1. Smeer dagelijks citroensap met een katoenen bal in het gebied om de huid lichter te maken, want citroen is natuurlijke lichter.

2. Reinig je gezicht met tomatensap is erg ondersteunend om je huidskleur te ontwikkelen en je eerlijk te maken. Je kunt ook een beetje tomatensap met wat havermout mengen om een ​​gezichtsscrub te maken die je gezicht revitaliseert. Was het na een paar minuten af.

3. In conditie is de huid verbrand door de zon als gevolg van te veel contact met de zon en neem dan contact op met een dermatoloog. Bepaalde crèmes die hydrochinon en kojiczuur omsluiten zijn nuttig zodra het gaat om het bleken van de huid. Gebruik daarentegen vrij verkrijgbare crèmes niet.

Bekijk meer:Hoe een eerlijke huid te behouden

4. Bereid een huidschil voor met papaya, een chemische peeling of papaja-extract. Plet een papaya en smeer het in het te vervagen gebied. Op de huid laten zitten gedurende 10 - 20 minuten. Onzeker, je lijkt niet op het aroma van papaya, verschijnt voor een huidverlichtingsproduct dat papaya uittrekt. De chemische peelings zijn zo duur maar ze werken ook. Later dan de huid schilfert, omsluit de frisse huid een extra gladde teint.

Hoe u natuurlijke huid voor mannen natuurlijk kunt krijgen Stijlen bij het leven

1

5. Ontwijk stress en blijf voor altijd gelukkig. Spanning is een belangrijke belemmering voor het mooi maken van de huid. Stressgids voor hormonen vrij in het lichaam die de huid saai maken en resulteren in acne-uitbarstingen.

6. Afschilfering is het beste proces om een ​​schone huid te krijgen. Hierbij vindt diepe huidreiniging plaats overal waar de dode huid en de verstopte onzuiverheden loskomen vanaf de toplaag van de huid, zodat u er schoon en netjes uitziet. Op dit moment zijn er talloze gezichtsscherpten verkrijgbaar in de markt die alleen voor mannen is. Aankoop scrubs met salicylzuur, fruit-enzymen, citroenzuur, plus glycolzuur.

Bekijk meer:Tips om eerlijk te worden

7. Stomen van eerdere exfoliatie is ook een van de beste manieren om een ​​heldere en eerlijke teint te krijgen. Stoom gaat gepaard met hete dampen, waardoor je gemakkelijk kunt worden gebruikt voor de scrub om het vuil en de huidolie te reinigen. Achtervolg dit proces slechts één keer per week voor het ontvangen van onmiddellijke eerlijkheid van de huid.

8. Masseert je huid niet met moisturizer maar neemt slechts een ijsblokje mee en wrijft over je huid. Het helpt de bloedsomloop naar de huid te verbeteren, waardoor het meer glanst en redelijk wordt. Krijg 2-3 ijsblokjes in een schone doek en wrijf het zachtjes elke dag gedurende 15 minuten vóór het slapen.

9. Aardappel heeft ook een bliksemuitval op de huid, wat helpt bij het vervagen van de donkere vlekken en littekens. Aardappel bevat ook een enzym dat een belangrijke rol speelt bij het verlichten van een donkere huid. Masseer met aardappelschijfjes, smeer anders het sap naar de schil. Blijf het ongeveer 15 minuten en reinig het met lauw water.

Bekijk meer:Manieren om een ​​gloeiende huid te krijgen

Afbeeldingen Bron: Shutterstock

1

Leave a Reply

36 − 26 =