Hoe vermijd je mensen die je niet leuk vindt? | Stijlen bij het leven

2 0

De beste manier om iemand te negeren of te vermijden die je echt niet leuk vindt, is om gewoon niet in de weg te lopen. Ja, het is gemakkelijker gezegd dan gedaan, vooral wanneer soms de meest gehate persoon in je eigen huis blijft. Het is echter niet onmogelijk om iemand volledig te vermijden. Vandaag zouden we daar graag meer over willen spreken, lees daarom verder en wees goed geïnformeerd voor hetzelfde.

Hoe vermijd je mensen die je niet leuk vindt? | Stijlen bij het leven

Iemand negeren is net zo goed als onverschillig zijn tegenover de behoeften van de persoon. Bijvoorbeeld, als hij of zij volhardend is om met je te praten of om met je rond te hangen, geef ze dan de koude schouder. Laten we zeggen dat hij of zij met je uit wil gaan en je vrienden wil ontmoeten tijdens een kop koffie. De tijd is om 17.00 uur beslist, het is bijna 16.30 uur en het is niet mogelijk dat de vervelende persoon zich terugtrekt.

Dus je wilt negeren:

Ga je gang en ga douchen, kleed je goed aan en loop naar buiten zonder hen te informeren. Geniet van je avondje uit; houd je telefoon stil en kom je thuis wanneer je wilt. Als de persoon je iets vraagt ​​over het achterlaten van hen, vertel ze dan dat ze klaar moeten zijn omdat je bekend staat als een tijdlang drijver of gewoon langs ze gaan en met iemand anders thuis praten. Als je door hen en hun behoeften kijkt, zou er een boodschap uitkomen dat je liever niet zou weten dat ze in je leven bestaan, dan dat je ze als stukjes bijhoudt.

Bekijk meer: Hoe te stoppen met het haten van andere vrouwen

Een andere manier om een ​​duidelijke boodschap over onverschillig te laten horen is om hun oproepen, berichten, telefoonteksten en wat app-berichten of e-mails ook te vermijden. Als ze je vragen waarom je niet antwoordt, laat hen dan weten dat je het te druk hebt met het helpen van iemand die ze haten, mensen helpen die echt hulp nodig hebben of jezelf helpen een belangrijke taak te voltooien, de rest kan wachten.

Hoe vermijd je mensen die je niet leuk vindt? | Stijlen bij het leven

Iemand vermijden betekent niet dat je ze haat, maar dat je ze op dit moment echt niet nodig hebt. En je kunt altijd redenen laten zien waarom je ze niet wilt hebben. Bijvoorbeeld onhygiënisch, onhandelbaar gedrag in openbare, slechtgemanierde, slechte eetgewoonten, de manier waarop ze zich kleden, wandelen, praten, socialiseren, online reageren, misschien zijn dit de reden waarom je vrienden nu niet met je praten vanwege de roddels worden verspreid door deze ene persoon.

Bekijk meer:  Hoe om te gaan met familieleden die jou haten

1

De keuze is aan jou:

Niemand kan je echt vertellen hoe je iemand kunt vermijden of negeren. Als het online is, kunt u de persoon volledig vermijden door de instellingen op uw messengers en sociale netwerksites te wijzigen. Blokkeer de persoon en hij of zij zou gedoemd en afgedamd zijn.

Als iemand met hun onderwerpen, verhalen of gesprekken komt, vertel hem dan dat je het minst geïnteresseerd bent of luister naar muziek met je oordopjes. Dit zou een krachtige boodschap uitzenden dat je echt niet geïnteresseerd bent in het leven, het welzijn of wat dan ook van de ander. En bovendien zou dit mensen ook vertellen dat je echt wilt dat ze ook niets doen in je persoonlijke en privéruimte.

hoe to avoid people you dislike

Voor het geval dat u toevallig dezelfde kamer, ruimte of klas met hen deelt; laat ze niet dicht bij je zitten. Maak een excuus en verander van plaats, spreek met de autoriteiten of iemand ouder thuis en vertrek. En als u in het geval dat u met de persoon moet praten die u wilt vermijden, geen oogcontact hoeft te maken. Ga gewoon weg of kijk door de persoon en leef je leven. Onthoud dat het uiteindelijk gaat om het vermijden van persoonlijke aantekeningen, en alleen jij zou het best weten wat wonderen zou doen in jouw geval..

Bekijk meer:  Hoe stop je met jezelf te haten

Afbeeldingen Bron: 1,

1

Leave a Reply

+ 75 = 79