Hoe werkt castorolie tijdens de zwangerschap? | Stijlen bij het leven

5 0

Zoals we weten is ricinusolie een plantaardige olie en het is afgeleid van de ricinusolie. Het is ook al heel lang gebruikt om te helpen bij obstipatie of zelfs braken op te wekken wanneer dat nodig is. De theorie achter de bevalling met ricinusolie is dat ricinusolie ook werkt als een stimulans voor de darmen, het irriteert de baarmoeder en veroorzaakt contracties.

Hoe Castorolie werkt tijdens de zwangerschap?

Castor oil in pregnancy

Er zijn ook veel bijwerkingen van ricinusolie, waaronder diarree, braken, samentrekkingen van de baarmoeder, al dan niet arbeid, misselijkheid. Sommige vrouwen en veel beoefenaars en dokters zweren bij ricinusolie als een manier om arbeid te induceren. Veel moeders hebben ricinusolie geprobeerd en hebben bijwerkingen ondervonden, maar bleven zwanger en ondervonden geen enkele arbeid, omdat ricinusolie anders kan reageren in verschillende lichamen..

Er zijn beoefenaars en artsen in het bijzonder die ricinusolie niet aanbevelen vanwege de mogelijke bijwerkingen zoals uitdroging, foetale nood en ook meconium bij de baby! Gebruik geen ricinusolie zonder toestemming van uw arts! Als castorolie-inducties in sommige gevallen zonder medeweten van de arts plaatsvinden, is het altijd raadzaam om eerst met uw verloskundige of arts te praten over het gebruik van ricinusolie voordat u dit doet.

Het induceren van de ricinusolie is niet veilig. Als het eenmaal is ingeslikt, wordt de ricinusolie gehydrolyseerd door intestinale lipasen tot recinolzuur, dat vervolgens de intestinale secretie stimuleert, de glucose-opname vermindert en de darmmotiliteit verhoogt.

Bekijk meer:  Hoe eet ik een granaatappel

Ricinusolie wordt ook in lippenstiften gebruikt. Veel vrouwen die de olie goed kunnen verdragen op hun lippen krijgen een reactie op hun mond als de olie zich omzet in recinolzuur. Als het een ongeplande zwangerschap is! Dan is inductie vóór uw uitgerekende datum geen goed idee zonder medische reden. Zelfs dan, in het geval van een medische reden, is een inductie van ricinusolie niet uw beste optie. Of het werkt misschien niet. Naast medische inductietechnieken zijn er ook veel alternatieve niet-medische inductietechnieken.

Je kunt ook recepten van ricinusolie proberen als je het gebruikt. Veel vrouwen hebben recepten voor ricinusolie gegeven om de smaak ervan aangenamer te maken. Deze recepten variëren en kunnen op elke gewenste manier worden aangepast. Uw arts moet u een juiste dosis geven van hoeveel ricinusolie en hoe vaak het moet worden gebruikt. Over het algemeen is de dosis ongeveer een ounce, herhaald met verschillende tussenpozen. Smoothies zijn één van een goede bron van inductie recepten van ricinusolie. Je kunt de ricinusolie ook mengen met verschillende vruchtensappen en ijs, al dan niet in blik of zelfgemaakt. Het is duidelijk dat hoe meer drank je drinkt, hoe hoger het volume is. De kou kan ook helpen om de olie te verhullen. Sommigen van jullie kunnen er ook de voorkeur aan geven om alleen maar ricinusolie te maken en het af te nemen met sap of een andere gearomatiseerde drank. Sommigen kunnen ook proberen om een ​​warmere drank op te nemen om de olieachtige film uit je mond te verwijderen. Je kunt kiezen voor een hete thee, koffie of je kunt ook je mond wassen.

Bekijk meer:  Is Amla goed tijdens de zwangerschap

Vraagt ​​u zich af wanneer het werkt?

1

Terwijl sommige dames melden dat ze het roeren van hun darmen binnen een uur of twee voelen! En sommige anderen worden niet beïnvloed door een enkele dosis. Er zijn ook veel meldingen over het krijgen van de baby binnen enkele uren na het nemen van castorolie-inductie.

Hoe zou u weten of ricinusolie voor u zal werken?

Als u 40 weken bent en tekenen van arbeid krijgt, kan ricinusolie voor u werken. Je zou willen dat je baarmoederhals zacht en dunner wordt. Als u al begonnen bent met uitzetten, vergroot dit uw kans dat ricinusolie effectief is bij de bevalling. Probeer nooit ricinusolie te gebruiken als u uw uitgerekende datum nog niet hebt bereikt of als u een risicovolle zwangerschap heeft.

Bekijk meer: Is granaatappel goed tijdens de zwangerschap

Afbeeldingsbron: 1

1

Leave a Reply

18 − = 8