Hoe zich te ontdoen van acne ‘s nachts | Stijlen bij het leven

2 0

Ben je van plan om een ​​functie bij te wonen en zie je plotseling acne op je gezicht, wat ga je dan doen? Dit kan heel gewoon zijn bij iedereen en ze maken zich zorgen over het verwijderen van acne 's nachts. Als jij ook een van hen bent, dan is dit artikel iets voor jou.

Hoe To Get Rid of Acne Overnight

Over de hele wereld ervaart elk individu de acne één keer in zijn leven. De acne is het meest vervelend evenals het omringen van huidproblemen ruwweg; iedereen heeft er op een paar punten mee te maken. Jammer genoeg voor je, het komt ook naar voren op welk moment we het het minste nodig hebben, zoals de dag voorafgaand aan het schoolbal, een bruiloft of een enscenering bijvoorbeeld. Het blokkeert je poriën en na infectie raakt het ontstoken.

Oorzaken van acne:

Puistjes zijn kleine papels die worden veroorzaakt wanneer de talgklieren besmet raken met microben en resulteren in overmatige olie-afscheiding. Puistjes of acne verschijnen vaak op het gezicht, schouders en rug. Enkele van de belangrijkste oorzaken van acne-uitbarstingen zijn:

 •  Dode huidcellen.
 •  'Sebum' een olie gevormd in je poriën genaamd Sebaceous Glands
 •   Vuil

Top manieren om zich te ontdoen van acne of puistjes 's nachts:

Ongetwijfeld kan het verschijnen van puistjes op je gezicht leiden tot verlies van zelfvertrouwen. Er was alleen een tijd dat acne alleen behandeld kon worden door artsen of door chemische behandelingen. Deze vorm van behandeling irriteert echter de huid. Acne en puistjes die periodiek uitbarsten kunnen gemakkelijk worden behandeld met behulp van natuurlijke huismiddeltjes. Terwijl je 's morgens wakker wordt als je een puistje op je gezicht ziet en je wilt weten hoe je puistjes' s nachts op natuurlijke wijze kunt genezen, kijk dan eens naar deze effectieve natuurlijke remedies om acne te behandelen voor het verminderen van.

Er zijn veel natuurlijke methoden om 's nachts van acne af te komen en 15 beste natuurlijke ingrediënten om op puistjes aan te brengen om ze weg te halen, zijn als volgt;

1. Honing voor acne:

Honing diff

Honing speelt een belangrijke rol bij het verwijderen van acne omdat het bacteriën vernietigt. Breng een beetje honing aan op het getroffen gebied. Anders kun je ook een pasta maken door honing in andere producten te mengen.

2. Potato Cures Pimples Overnight:

1

aardappel for acne

De aardappel bevat een groot deel van vitamine C. Het zorgt ervoor dat de acne zeer snel uitgedroogd is en helpt bij het verwijderen van acne. Pak een stukje aardappel, verpletter het en smeer het op acne. Heeft dit slechts enkele minuten of 's nachts achtergelaten en reinig daarna uw huid rustig met water.

3. Aloe Vera Gel kan ontdoen van puistjes:

Hoe to Use Aloe Vera for Acne33

Weet je niet hoe je acne 's nachts kunt genezen? Weten

 • Neem een ​​Aloë Vera-blad en haal het sap eruit, want het is zeer gunstig voor het verwijderen van acne.
 • Breng een aloë-gel aan en wrijf ongeveer 5 minuten zachtjes op uw huid.
 • Spoel het met zoet water.

4. Citroensap kan acne genezen:

citroen juice

Deze actie werkt om een ​​aantal enorme redenen; citroensap is een normale samentrekkende, dus het zal werken om je poriën te vergrendelen. Citroen gaat gepaard met een hoge zuurgraad die talloze bacteriën uitvoert die je poriën blokkeren, en het heeft een natuurlijk verlichtingsbevel dat de roodheid van je pit vermindert. Plaats citroensap recht op je puistje en laat het staan ​​totdat je gezicht schoon is.

Bekijk meer:  Hoe u puistjes natuurlijk kunt vermijden

5. Tandpasta vermindert puistjes:

tand paste234

Gebruik van tandpasta is nog een succesvolle acne-eliminatiebehandeling. Doe een kleine hoeveelheid tandpasta boven het puistje en laat het een nacht staan. Bij de volgende zonsopgang zul je het verschil zelf waarnemen. Breng alleen witte tandpasta aan in plaats van een op gel gebaseerde tandpasta.

6. Apple Cider-azijn Weg met acne:

appel cider vinegar 123

De ciderazijn van Apple heeft dezelfde eigenschappen als een citroen. Het helpt om de bacteriën te slachten en droogt de huid uit overtollige en extra olie. Het helpt en regelt de PH van de huid. Dit is een van de beste manieren om van acne af te komen. Smeer het in op de overdreven plaats en laat het tot het droog is.

7. Garlic Clear Acnes:

Knoflook - pimple

Knoflook bevat antibacteriële eigenschappen die helpen om acne te bestrijden. Je moet weten hoe je acne 's nachts kunt zuiveren door knoflook te gebruiken.

 • Haal knoflooksap eruit en mix het met water. Knijp 2-3 knoflookteentjes fijn.
 • Laat het ongeveer 10 minuten weken in water of Aloe Vera-gel.
 • Smeer het op het overdreven gebied.
 • Daarna afspoelen met water.

Bekijk meer: Hoe een puist pop

8. Egg White Cures Acne:

Ei for acne control

Pak een ei, verdeel de eigeel van het ei en ontvang het wit van het ei en trek de acne aan voordat je naar bed gaat in afwachting van morgen. Bij zonsopgang, fris het gezicht door water plus je kunt observeren zodat je acne droog blijkt te zijn.

9. Tea Tree Oil kan zich ontdoen van acne littekens:

Thee treeoil

Tea tree olie wordt meestal gebruikt door dermatologen voor jaren om huidirritatie en acne te verminderen. Dit is een van de beste oplossingen om acne van de ene op de andere dag kwijt te raken? Schaf wat pure theeboomolie aan en verstop je acne ermee. Voer dit uit nadat u uw gezicht twee keer per dag hebt schoongemaakt voor de beste resultaten.

10. Zuiveringszout:

bakken soda 854

Er zijn verschillende behandelmethoden om acne 's nachts te genezen. Een van hen is de methode voor het strooien van graszoden. Gebruik van baking soda is de krachtige manier om acne 's nachts te verwijderen. Dit ondersteunt om acne snel te elimineren plus plotselinge onmiddellijk tijdens de nacht.

 • Neem 1 theelepel of 2 bakpoeder en voeg een druppel water toe om een ​​pasta te maken.
 • Breng dit op acne aan.
 • De volgende dag zie je puistje minder gezicht.

Bekijk meer:  Tips om acne te verwijderen

11. IJsblokjes:

Hoe to Get Rid of Acne Overnight-Ice

Gebruik van ijsblokjes dient als een uitstekend middel om 's nachts puistjes en acne te verwijderen. IJsblokjes verminderen ontstekingen en veroorzaken contracties in de olie-organen, waardoor de productie van overmatige olie wordt verminderd. Deze actie controleert de groei van puistjes en voorkomt dat deze zich verspreidt op andere plaatsen. Plaats enkele ijsklontjes op een dunne katoenen stof. Houd het gedurende enkele seconden op het getroffen gebied. Herhaal dit meerdere keren per minuut. Je kunt dit middel de hele dag gebruiken tot je ziet dat het puistje langzaam wegsterft.

12. Komkommerbehandeling voor Acnes:

Hoe to Get Rid of Acne OvernightCucumber

Komkommer is een rijke bron van kalium en andere belangrijke vitaminen zoals A, C en E. Het laat een verkoelend effect op de huid. Komkommer sap vindt gebruik in verschillende huismiddeltjes die worden gebruikt voor de behandeling van verschillende soorten huidproblemen. Schil een komkommer en snijd hem in kleine stukjes. Laat het bijna een uur in een kom met water liggen. De goedheid van komkommer zal in het water sijpelen. Giet tot slot de vloeistof in en gebruik deze om van tijd tot tijd je gezicht te spoelen. Je kunt zelfs een gezichtsuitdrukking maken met komkommer. Breng dit over de puistjes aan en laat het 15 minuten staan. Wassen met warm water. Komkommer gezichtsuitrusting helpt bij het verwijderen van bacteriën en vuil, die anders de poriën zouden kunnen verstoppen.

13. Papaja vermindert de puistjes:

Hoe to Get Rid of Acne Overnight-papaya fack

Papaya is een van de uitstekende huismiddeltjes voor acne 's nachts. Het is een uitstekende bron van papaïne, een belangrijk eiwit. Papaya helpt niet alleen om puistjes te behandelen, het vermindert ook de irritatie van de huid en maakt de huid glad en delicaat. Maak een pasta door Papaja fijn te maaien. Breng deze pasta aan op de acne. Laat het 15-20 minuten staan ​​en was het dan af. Als alternatief kun je een gezichtsmasker maken door papaya-stukken te mengen met nectar. Breng het gelijkmatig op je gezicht aan terwijl je teder wrijft. Laat het drogen en spoel het daarna af met koud water. Je kunt dit papaya-pakket twee keer per dag gebruiken voor betere resultaten.

14. Yoghurt duidelijke acne littekens:

Hoe to Get Rid of Acne Overnight-yogurt

Het nuttigen van yoghurt heeft niet alleen verkoelende invloed op uw huid; je kunt zelfs gebruiken om van acne af te komen. Als je je afvraagt ​​hoe je van de nacht acne-littekens kunt verwijderen? Daarvoor check je je koelkast voor wat yoghurt.

 • Het heeft uitstekende huidverzachtende eigenschappen die sinds de oudheid zijn gebruikt.
 • Neem wat yoghurt en je kunt 3-4 druppels vers citroensap voor betere resultaten.
 • Breng dit aan op de acne-uitbarstingen en laat het 15 minuten staan.
 • Afwassen met koud water.
 • Deze remedie kan twee keer per dag worden gedaan en je zult de sporen zien verdwijnen, slechts over een dag.

15. Olijfolie kan acne verwijderen:

Hoe to Get Rid of Acne Overnight-Olive Oil

Olijfolie is geladen met ijzer, essentiële vitamines en antioxidanten. Het heeft kalmerende eigenschappen die gunstig zijn bij het wegwerken van puistjes. Weet je hoe je puistje 's nachts moet verwijderen? Daarom

 • Breng olijfolie op de littekens aan vlak voordat je naar bed gaat.
 • Masseer het gebied voorzichtig in met olijfolie tot het moment dat je voelt dat olie diep in de schil is gedrongen.
 • Neem nu een schone handdoek en week hem in warm water.
 • Plaats deze handdoek op je gezicht om het effect van stoom te krijgen.
 • Veeg overtollige olie lichtjes af met de handdoek en zorg ervoor dat u niet over uw huid wrijft.
 • Was je gezicht na enkele minuten met water.

De problemen van acne en puistjes zullen eindigen met deze effectieve remedies voor acne 's nachts. Deze remedies zijn volledig natuurlijk en laten geen ernstige bijwerkingen op uw huid achter. Naast het volgen van deze remedies is het net zo belangrijk om een ​​regelmatige huidverzorgingsroutine te volgen. Was je gezicht met een zachte gezichtswasbeurt tweemaal per dag. Drink veel vocht en oefen regelmatig een vorm van lichaamsbeweging. Deze activiteiten houden je lichaam gehydrateerd en ontstoppen de poriën. Blijf mooi en gelukkig!

1

Leave a Reply

− 7 = 2