Marokkaanse schoonheidstips en -geheimen Stijlen bij het leven

2 0

Mensen van hun land zijn worstelaars geweest en dat is een belangrijke reden waarom ze meestal een slank figuur hebben en er op lijken om voor te sterven. Marokkaanse vrouwen gaan meestal voor huiselijke en natuurlijke remedies voor hun schoonheid in plaats van cosmetische versies zoals moderne vrouwen. Deze houden hun uiterlijk nog indrukwekkender en hun schoonheid duurt lang.

Marokkaanse schoonheidstips en -geheimen:

Laten we kijken naar de beste Marokkaanse schoonheidstips en -geheimen.

1. Natuurlijke schoonheid:

Marokkaans beauty tips

Marokkaanse mensen gebruiken natuurlijke manieren om hun hele lichaam te verfraaien. Marokko staat bekend om specifieke planten die worden gebruikt in schoonheidsregimes. Deze zijn doorgegeven van moeders van generatie op generatie en vrouwen in de moderne tijd volgen deze processen nog steeds.

• Rode klei: Rode klei van Marokko wordt vaak gebruikt als een schoonheidsmasker. Het masker moet samen met honing en olijfolie worden gemaakt. Houd het gedurende 15 minuten en spoel af met lauw water. Het is een zeer belangrijk ingrediënt dat wordt gebruikt in lotions en zepen.

• Rhassoul Clay: Rhassoul-klei wordt gedolven voor de rotsen van de bergen van Marokko. Dit soort klei is nuttig voor gezichtsmaskers en lichaamsmaskers. Ze worden gebruikt als ingrediënten in shampoos en zeep.

• Ghassoul Clay: deze specifieke klei wordt gebruikt om de huid zacht te houden. Deze klei wordt meestal als masker gebruikt en ze helpen de huid van de Marokkaanse vrouwen om er ooit jong te blijven. Deze remedie voor eeuwige schoonheid is een geheim en wordt al eeuwenlang gebruikt.

2. Make-up:

Marokkaanse schoonheidstips en -geheimen Stijlen bij het leven

1

Marokkaanse vrouwen hebben meestal duistere of donkere huidskleur en dit is een belangrijke reden waarom stichtingen voor hen redelijk noodzakelijk zijn. Ze houden het licht als het op make-up aankomt, omdat ze de voorkeur geven aan de natuurlijke essentie van schoonheid. Ze worden geprezen vanwege het gevoel van aankleden en dragen meestal levendige kleuren.

Bekijk meer: Beauty Tips voor Russische vrouwen

3. Haarverzorging:

Marokkaanse schoonheidstips en -geheimen Stijlen bij het leven

Arganolie of Marokkaanse olie is momenteel een zeer populair schoonheidsartikel onder sterren. Het wordt verkregen door de korrels van de arganboom te verpletteren en wordt alleen in Marokko geproduceerd. De vetzuren en vitamine E sijpelt in het haar en maakt het glanzend en soepel. Fenegriek wordt door hen gebruikt om hoofdroos te verminderen. Je moet elke dag 1000 mg consumeren en dat zou je schilfers helpen verminderen met 60%. Het produceert olie en bevordert de bloedsomloop.

4. Oogmake-up:

Marokkaanse schoonheidstips en -geheimen Stijlen bij het leven

Er is een Marokkaanse traditie die zwarte kohl gebruikt voor eyeliners. Dit heeft te maken met de heilige zwarte steen van de islam genaamd Kaaba, in Mekka. Deze voering die nog steeds door vrouwen wordt gebruikt, is niet alleen een deel van een schoonheidsgeheim maar heeft ook een spirituele gehechtheid en geloof erin.

Bekijk meer: French Women Makeup Tips

5. Huid:

Marokkaanse schoonheidstips en -geheimen Stijlen bij het leven

Marokkaanse vrouwen vertrouwen op olijfolie voor hun huid. Ze gebruiken gewone olijfolie om zichzelf gehydrateerd te houden en gaan dan baden. Er is een speciaal type want genaamd Kessa dat op traditionele wijze voor exfoliatie wordt gebruikt. Je moet het gebruiken voor pijnboomteerzeep om het perfecte spa-gevoel te krijgen en je huid te verjongen.

6. Dieetgeheimen:

Marokkaanse schoonheidstips en -geheimen Stijlen bij het leven

Marokkaanse mensen hebben een speciale salade met veel groenten en fruit. Dit houdt ze gezond. Groene thee is een zeer populaire drank die de vrouwen gewoonlijk gebruiken om hun huid glanzend te houden. Marokko is een land met veel vissen en ze houden van vissoufflé die ze kunnen koken met wat minder olie.

Bekijk meer: Persian Women Beauty Secrets

7. Fitness Secrets:

Marokkaanse schoonheidstips en -geheimen Stijlen bij het leven

Marokkaanse mensen houden van eten en dus is er liefde voor eten, maar er zijn toch wat extra calorieën. Vrouwen hebben de neiging iets meer te krijgen dan normaal en proberen het evenwicht te vinden met regelmatige oefeningen in sportscholen of yoga. Zwemmen is een belangrijke sport omdat het land nogal wat waterlichamen heeft.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

1

Leave a Reply

81 − 79 =