Recente foto’s van filmactrice Samantha in Saree – onze top 9

2 0

Samantha Ruth Prabhu is een Telugu en Tamil-actrice die haar carrière in de Indiase filmindustrie groot heeft gemaakt en met hetzelfde geluk in elk van haar films heeft gespeeld. Deze vrolijke jonge actrice heeft enkele prijzen in de wacht gesleept. Dit model geworden actrice heeft zichzelf al lang geleden gevestigd.

samantha in saree

Samantha is nu een Indiaan en is eerder gezien als ze Indiase kleding omarmde en vandaag hebben we het over Saree, de meest typerende en sierlijke Indiase kleding aller tijden.

Samantha Ruth Prabhu nieuwste foto's in Beautiful Sarees:

Onderstaande afbeeldingen opsommen van Samantha akkineni in saree op speciale evenementen en evenementen.

1. The Graceful Brown:

De graceful brown

Dit is meer een alledaagse sari voor de mooie Samantha, waar de sari leek op een zeer gracieus kunstwerk met een saaie bruine kleur. Toen we naar deze alledaagse tint keken, dachten we dat deze sari de draad niet op de lijst zal zetten, maar aan de andere kant heeft het prachtige ontwerpen in de grenzen van de sari ons van gedachten doen veranderen. Er is ook een zachte gouden grens in het zicht.

2. Samantha in Hot Silk Saree:

De feminine hues

Op een dagelijkse dag wordt de vrouwelijkheid van deze prachtige actrice door haar op het scherm afgebeeld en net toen we ons afvroegen of ze echt zo goor is, besloot ze ons van de kaart te vegen door dit willekeurige roze nummer een gerechtigheid te laten zijn. De saree in pure zijde heeft een duidelijke grenslijn met een bloemenshow die over de buitenste lijnen loopt.

1

3. De aardse blik:

De earthy look

Groen is een van die stoere kleuren die niet veel mensen kunnen aantrekken en daarom hebben ze, toen iedereen de kans kreeg, Samantha gekleed in deze authentieke bladgroene kleurnuance met uitgebreid ontworpen patronen. De Saree heeft een brede grenslijn van beige bloemen, de tint die doorgaat op de tonen van de sari. Maar voor de bovenste helft zag het zachte groen er net strak uit.

4. De Peach Cream Look:

De peach cream look

Op deze sari zag Samantha haar oorspronkelijke zelf, lief en empowerment en terwijl ze daar naar ons stond te glimlachen, zagen we hoe mooi haar ontwerper Sabyasachi sari was. Het lichaam van de sari is eenvoudig van crèmekleur met zwarte polkas terwijl de omtrek een kundan-randtype bezat, uitgebreid en extravagant.

5. Bejeweled Look:

Bejeweled look

Praten over extravagantie, hier is een prachtig stuk glimmers en glitters Samantha gewikkeld rond haar lichaam dat maakte haar haar miljoen dollar zelf kijken. De sari, dit ene kledingstuk is uitgebreid ontworpen en gekleurd tot het beste met glimmende gouden zari en een zelfs zo mooi lovertjes- en kraalkunstwerk.

6. De Satin Black:

De satin black

Hier in dit prachtige kledingstuk besloot Samantha om kaal ontworpen te worden en dat is de reden waarom de eenvoudige satin black saree haar awardshow was. Nu langs de randen is een brede band van satijnroze net boven de slanke gouden band en dan overgoten met de nog een nieuwe laag van satijn zwart.

Bekijk meer:  Nayanthara Saree-foto's

7. De zachte gouden bruiloft Saree:

De soft gold

Net toen je dacht dat Samantha aan haar top was, topte ze haar uiterlijk met deze authentieke Zuid-Indiase jurk saree van zacht citroengoud en magenta roze kleur. De hele saree in authentieke zijde is gemaakt van goud met een effen goudkleur die de ontwerpen schildert, terwijl de meeste slanke lijnen die de randen van de sari bedekken, een roze kleur hebben.

Bekijk meer:  Trisha Heet in Saree

8. Samantha in Blue Shade Half Saree:

De half saree

Half sarees zijn de nieuwe hype van het seizoen en daarom moest Samantha er een aan haar garderobe toevoegen. Terwijl ze poseerde voor de fotosessie, zag Samantha er fabelachtig uit in een iets koelere blauwe tint en witte parelsol. De Saree heeft ook een glanzende gouden grens.

Bekijk meer:  Tamanna In Saree

9. Samantha in Designer Saree:

De fashion shoot

Hier in deze geweldige foto van Samantha ziet ze er chic en sierlijk uit in dit ombre-nummer. De saree vulde de zakken met een vurige, warme rode tint, terwijl de kleur vervaagde in ivoorwit en goed werd gemengd.

1

Leave a Reply

74 − 69 =