Shiva Linga Mudra – hoe te doen: stappen en voordelen | Stijlen bij het leven

2 0

Weet jij wat MUDRA is? Mudra is een eenvoudig vinger- of handgebaar dat, indien regelmatig beoefend, ontelbare veranderingen in uw levensstijl en welzijn kan brengen. Je zult verbaasd zijn om te weten en te beseffen dat heel simpele kleine dingen als ze regelmatig met een specifieke routine en een bepaald tijdschema worden geoefend, zo'n enorme verbetering in haar levensstijl kunnen brengen..

Van veel mudras is bekend dat ze de mensheid al vele jaren ten goede komen. Ze hebben ons interne systeem geheeld en gerepareerd en verbeteren ook ons ​​uiterlijk door ons vertrouwen en onze persoonlijkheid te vergroten.

Shiva Linga Mudra

Het leven van vandaag is gevuld met stress en veel negatieve invloeden. Een aantal dingen hebben je dagelijkse levensstijl, spanningen, competities, problemen op de werkplek, groepsdruk, gezinsonzekerheid, financiële onzekerheid en dergelijke, op een negatieve manier beïnvloed en negatief beïnvloed..

Deze eisen geleidelijk aan een steeds grotere tol van uw gezondheid en van uw persoonlijkheid met een langere periode van tijd. Dus, heb je ooit iets bedacht dat je zou kunnen helpen om van zulke negatieve energie in je leven af ​​te komen? Alles dat geleidelijk je zorgen en angsten wegneemt en je helemaal positief en opgeladen laat voelen. Welnu, we hebben zo'n grote mudra daarvoor. Heb je ooit gehoord van Shiva Linga Mudra? Het is ook bekend als Linga Mudra in veel delen van de wereld.

Bekijk meer: Voordelen van Akash Mudra

Shiva Linga Mudra Betekenis, stappen en voordelen:

Deze Mudra staat bekend onder de naam Shiva omdat Heer Shiva altijd geluk en licht heeft gebracht uit het verdriet en de duisternis. Dus, deze linga Mudra doet hetzelfde. Voordelen van Linga Mudra zijn algemeen bekend. De voordelen van Linga Mudra zijn niet alleen beperkt tot het zelf geven en opladen van energie.

Shiva Linga Mudra voordelen:

  • Kun je geloven dat Linga mudra gewichtsverlies voordelen ook immens zijn?
  • Het is een populaire overtuiging dat shiva linga mudra voor gewichtsverliestechniek ook behoorlijk succesvol is en veel wordt gebruikt.
  • De logica achter deze gewichtsverliestechniek is dat als je alle negatieve energieën uit je lichaam weghaalt, je alleen nog positiviteit overhoudt en al het fysieke en mentale gewicht veel lichter zal worden.

De grote vraag rijst nu hoe deze heer shiva mudra te doen. Hieronder hebben we de uitleg.

Bekijk meer: Mudra voor bronchitis

1

Hoe te doen Shiva Linga Mudra:

Hier zijn enkele van de zeer eenvoudige en beschrijvende stappen die je zullen helpen om deze shivmudra te doen en het gemakkelijk te beheersen.

  1. Je moet eerst in een halve lotus zitten of in een gemakkelijke en comfortabele positie. Zorg ervoor dat u op een lichte of lichte vloerbedekking zit. Dit voorkomt dat de stralingen uit de vloer komen.
  2. Veel experts hebben erop gewezen dat vloerstralingen daadwerkelijk een obstakel kunnen zijn bij het doen van de Heer Shivmudra.
  3. Tot slot kunt u uw ogen openen en sluiten volgens uw keuze. Maar met gesloten ogen kunt u beter bemiddelen en concentreren.
  4. Nu moet je de vorm van een kom maken met je linkerhand.
  5. U moet uw rechterhand plaatsen door een vuist te maken met de rechterhand op de bovenkant van de linkerhand met de duim naar boven gericht.
  6. Je moet de vingers van je linkerhand dichterbij houden.
  7. Plaats je handen voorzichtig op het niveau van je buik met je ellebogen naar buiten gericht en heel licht naar voren.

Deze shiva a mudra-oefening is heel gemakkelijk te doen. Je kunt het zo lang doen als 4-5 minuten per dag. Je kunt dit minstens 3-4 keer oefenen, er is geen tijdsbasis. Je kunt deze linga mudra yogapositie doen in de avond of in de ochtend.

Bekijk meer: Kalesvara Mudra Betekenis

Shiva Linga Mudra is als een reservoir van energie. Het helpt je in die moeilijke tijden waarin je helemaal leeg en gestrest bent, je helemaal energiek en gezond voelt.

1

Leave a Reply

11 − 9 =