Sridevi Beauty Tips en Fitness Secrets | Stijlen bij het leven

2 0

Sridevi is een diva van de filmindustrie die heeft gewerkt in Hindi, Tamil, Malayam, Telugu en Kannada-films. Ze werd beschouwd als de eerste vrouwelijke superster vanwege haar schoonheid en haar acteervaardigheden. Ze is een legende en heeft miljoenen fans over de hele wereld. Ondanks dat ze begin vijftig is, weet ze toch dat ze er 10 jaar jonger uitziet dan ze is.

Hier Sridevi Beauty Tips en Fitness Secrets

1. Houd het natuurlijk:

sridevi beauty tips

Iedereen doet make-up en zorgt ervoor dat ze er mooi uitzien, maar Sridevi gelooft dat blij blijven het belangrijkste is, waardoor je er goed uitziet als ze gelooft dat wat erin zit wordt weerspiegeld door het gezicht. Ze volgt een goed dieet en houdt zich fit met poweryoga. Positief denken, een goede gemoedstoestand hebben en wat quality time besteden aan haar dochters zijn een paar dingen die haar leven beter maken.

2. Make-up:

Sridevi Beauty Tips en Fitness Secrets | Stijlen bij het leven

Sridevi gelooft in oud gracieus worden en dus trekt ze nooit veel make-up aan en dat maakt haar er op haar beurt weer jonger uit. Ze raadt gezichtsverpakkingen met fruit aan en houdt haar normale make-up erg laag. Ze was begonnen glycerine te gebruiken met rozenwater uit de eerste keer in haar carrière en nog steeds gaat ze ermee door. Ze geeft een zeer belangrijk advies door voor het schoonmaken van make-up voordat ze in slaap valt. Ze zegt dat de chemische componenten hard zijn en dat ze de huid volledig kunnen beschadigen.

Bekijk meer: Sushmita Sen Beauty Secrets

3. Haarverzorging:

sridevi hair care

1

Sridevi zoals de meeste Zuid-Indiase vrouwen heeft lang en glanzend haar. Ze krijgt vaak haar hoofd en haar gemasseerd waardoor ze gevoed wordt. Met het ouder worden beginnen vrouwen haar te verliezen en daarom besluit ze weg te blijven van verschillende soorten haarbehandelingen en styling die slecht voor haar zouden kunnen reageren. Ze houdt haar haar natuurlijk en verft ze niet met verschillende kleuren.

4. Lippen:

Sridevi Beauty Tips en Fitness Secrets | Stijlen bij het leven

Sridevi draagt ​​graag veel verschillende tinten voor lippenstiften, maar ze gaat nooit overboord en maakt absoluut geen blunder. Ze is gezien in verschillende tinten zoals rood, donkerroze, bruin en ze zien er prachtig uit op haar perfect gevoerde lijnen. Ze is ook gezien in lipglosses die meestal in roze en bruin zijn en ze geven haar een cool uiterlijk, vooral tijdens haar reguliere step-outs.

Bekijk meer: Freida Pinto Beauty Tips

5. Ogen:

Sridevi Beauty Tips en Fitness Secrets | Stijlen bij het leven

Sridevi houdt ervan om haar ogen rokerig te maken waardoor ze een verzonken uiterlijk krijgt. Je zou haar meestal zien dat ze veel nadruk legt op zwarte oogschaduw. Ze richt perfect haar oog op kajal en benadrukt de lichte kleuren voor de oogleden. Om ze op te laten lichten, schitteren gebruikers en parelglans die het licht op het deksel en onder het wenkbrauwbeen doen schijnen. De uitdrukking koningin doet wonderen met die sprankelende ogen en roep stelen je adem weg met een blik.

Bekijk meer: Dia Mirza Beauty Secrets

6. Dieet- en fitnessgeheimen:

Sridevi Beauty Tips en Fitness Secrets | Stijlen bij het leven

Sridevi begint haar dag met twee glazen lauw water samen met citroen en drinkt na een tijdje een kopje kruidenthee. Ze drinkt een groentesap net voor het ontbijt en voor het ontbijt eet ze graag havermout of muesli met droog fruit, honingmengsel in melk. Voor lunches geeft ze de voorkeur aan veel salades en soms aan gerookte of gegrilde zalm, tofu of zelfs fetakaas. Diners worden laag gehouden met soepen, chapati en plantaardige curry. Tussendoor blijft ze elke twee uur snacken. Ze houdt van gesauteerde pinda's, fruit, geitenkaas met multi-grain crackers en zelfs een donkere chocolade voor snacks. Voor fitness doet ze graag power yoga, raakt de sportschool aan en speelt zelfs tennis. Het belangrijkste is dat ze zichzelf gelukkig en tevreden houdt, want dat is wat geschikt en gezond voor haar is.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5 & 6.

1

Leave a Reply

73 − 65 =