Tattoo Nazorg – 9 beste instructies om te zorgen voor een nieuwe tatoeage | Stijlen bij het leven

2 0

Tatoeages voor een dag ontwerpen zijn een trend geworden, maar het belangrijkste na het inkten is om voorzichtig te zijn en alle preventieve en genezende methoden te ondergaan, zodat de tatoeages er net zo mooi uitzien als het werd ontworpen, zelfs na jaren. Het is dus erg belangrijk om de instructies van de tattoo nazorg van de kunstenaar te volgen, zodat je geen problemen ondervindt na het inkten.

Tatoeëren Aftercare

9 beste tips voor nazorg van tatoeage:

Hier presenteren we enkele top 9 stappen of methoden die je zeker kunnen helpen bij het verzorgen van je tatoeage nadat het proces van ontwerpen is afgelopen.

1. Volg de instructies gegeven door de kunstenaar:

Eerst en vooral moet je luisteren en je houden aan de instructies van je artiest zodat je tatoeage mooi blijft en er goed uitziet zoals jij dat wilt. Misschien is een andere artiest op andere manieren, maar je moet altijd naar je methoden van de artiest luisteren.

2. Zou het verband niet mogen verlaten:

Nadat het proces van het ontwerpen door de kunstenaar schoon zou maken en wat antibacteriële zalf of lotion zou zetten en het gebied met het verband zou behandelen. Haast je niet en probeer de dekking of het verband te verwijderen zodra je de studio verlaat of naar huis gaat. Laat het verband ten minste 4-6 uur achter voor tattoo-verzorging volgens de instructies van uw artiest.

3. Verwijder veilig de dekking:

Zodra de vastgestelde tijd voorbij is, haast u niet om het verband te verwijderen. Dompel het gebied eerst langzaam en gestaag in het warme water, zodat het verband niet aan je huid kleeft en het gladjes naar buiten komt zodra het nat is geworden.

4. Regelmatig het gebied wassen:

Gebruik volgens de aanbevelingen van je kunstenaar warm of lauw water en milde vloeibare zeep zoals Carex, DiaGold of Tattoo Goo Diepzeepreiniging volgens jouw keuze. Probeer de handen voorzichtig te gebruiken en verwijder de bloedvlekken. Wees voorzichtig en gebruik geen loofah of een scrubber om vlekken te verwijderen en plaats de tattoo niet direct onder het stromende water, probeer water op het gebied te deppen met uw handen..

5. Dep het gebied met zachte doek:

Als je het gebied netjes hebt schoongemaakt, maak dan langzaam met lichte handen en licht, een handdoek schoon en klop het gebied zo dat het overtollige vocht is doorweekt met een handdoek. Schud het gebied zelfs per ongeluk niet, want dit kan enige irritatie veroorzaken. Probeer de ruimte een uur open te houden, zodat het gebied volledig droog wordt.

6. Breng een Moisturizer aan op de tatoeage:

Zodra je voelt dat het gebied droog is, breng dan een ongeparfumeerde vochtinbrengende crème aan zoals Bepanthen of Bacitracin en zorg ervoor dat je een dunne laag aanbrengt en langzaam wrijft totdat het in de huid is opgenomen.

Bekijk meer: Tattoo ontwerpen en betekenissen

1

7. Zorg voor dagelijkse reiniging van tatoeages:

Je moet zowel antibacteriële zeep als moisturizer gebruiken totdat de tatoeage volledig is genezen. Zorg ervoor dat je de tattoo ten minste driemaal per dag schoonmaakt en als je kleding over dat gebied wrijft, bedek het gebied dan met dun gaas of medische tape.

8. Blootstelling aan zonlicht vermijden:

Als het niet nodig is, stel de tatoeage dan niet bloot aan zonlicht en vooral als het een gekleurde tatoeage is, kan deze vager worden. Als u in de zon bent geweest, breng dan zonnebrandcrème of crème aan, zodat deze tegen UV-stralen wordt beschermd. Lotion zoals Clarins Sunscreen of Riemann cream kan worden aangebracht voordat je in de zon gaat.

Bekijk meer: Beste tattoo-ideeën voor mannen en vrouwen

9. niet jeuken en hebben patiënten:

Als de tatoeage droog is, kan deze wat jeuk veroorzaken, niet direct jeuken want de inkt kan in dat gebied worden verwijderd of in plaats daarvan kan dagelijks een gepatcht blikje de omgeving hydrateren om het vochtig te houden. Je moet geduldig genoeg zijn omdat het genezingsproces enige tijd in beslag neemt, afhankelijk van je ontwerpgrootte. Volg gewoon de instructies van uw artiest zodat de tatoeage opvalt zoals u dat wilt. Ten slotte moet je de studio bezoeken voor eventuele aanpassingen.

Tatoeages zijn altijd beschouwd als een van de trendy stijlen om je boodschap en ideeën over te brengen zonder een toespraak die erbij betrokken is. Maar het is heel belangrijk en verplicht om de nazorgtattoo-instructies van je artiest te volgen, zodat de tatoeage heel goed geneest en er geweldig uitziet zoals je wilde dat het eruit zou zien.

Bekijk meer: Tattoo Designs voor meisjes

Afbeeldingen Bron: 1.

1

Leave a Reply

+ 65 = 69