Top 15 bijwerkingen van Amla Juice | Stijlen bij het leven

3 0

Amla-sap is erg goed voor onze gezondheid. Amla is rijk aan vitamine C en zeer goed voor mensen die lijden aan diabetes. Het sap hiervan kan echter enkele bijwerkingen hebben..

Amla Juice bijwerkingen:

Met al het verlangen naar amla en hun gezondheidsvoordelen, is het belangrijk om te onthouden dat te veel van alles bijwerkingen heeft waar we ons bewust van moeten zijn. Hieronder staan ​​de top 15 bijwerkingen van amla-sap waar een persoon absoluut zeker van moet zijn.

amla juice side effects

1. Maagkrampen:

Het wordt vaak gezien dat mensen die dagelijks amla in de vorm van sap consumeren om gezondheidsvoordelen te behalen, vaak last hebben van krampen. Deze kunnen abdominaal zijn en kunnen erg gevaarlijk zijn. Als een persoon dergelijke problemen heeft, moeten ze een arts raadplegen voordat ze dit consumeren. Het hoge gehalte aan vitamine C veroorzaakt vaak maagklachten als het in grote hoeveelheden wordt ingenomen.

2. Beïnvloeding van de hypertensieniveaus:

Dit sap kan ernstige bloeddrukdalingen veroorzaken. Dit kan problematisch zijn voor mensen die lijden aan hypertensie of stress. Daarom, als een persoon lijdt aan deze problemen van stress en andere bloeddruk, moeten ze artsen raadplegen over de juiste doseringen en dit dan consumeren. Amla staat erom bekend dat het de bloeddruk verlaagt, dus als je een bloeddrukmeter gebruikt, kun je beter een arts raadplegen voordat je amla-sap drinkt vanwege de neiging om de bloeddruk te verlagen.

3. Overmatige consumptie kan diarree veroorzaken:

Men heeft gezien dat wanneer dit regelmatig in kleine hoeveelheid met veel water wordt geconsumeerd, dit zeer goed kan zijn voor die mensen die darmproblemen hebben. Er is echter ook gezien dat als dit teveel wordt geconsumeerd, dit ernstige diarree kan veroorzaken. Dat kan medische zorg nodig hebben en kan gevaarlijk zijn. Daarom, ook al is dit natuurlijk, moet dit toch worden geconsumeerd onder het juiste recept van een medische professional en ook onder voorgeschreven doseringen. Vitamine C in het amla-sap is geconcentreerd en te veel ervan veroorzaakt maagpijn en diarree. Zwangere vrouwen en baby's moeten amla-sap vermijden.

4. Diabetes kan worden beïnvloed:

1

Dit consumeren is goed voor de gezondheid. Wanneer een persoon dit begint te krijgen, neemt de hoeveelheid bloedsuikerspiegel echter af en dit kan hypoglykemie tot gevolg hebben. Daarom is het raadzaam dat mensen dit voor dit probleem consumeren onder de controle van de diabetici-consulent die de andere geneesmiddelen die de persoon al regelmatig en tegelijkertijd inneemt regelmatig controleert. Anders kunnen de effecten gevaarlijk en gevaarlijk voor de gezondheid zijn, wat tot andere problemen kan leiden. Dit moet worden vermeden als een persoon al hypoglycemisch is. Amla-sap kan de voorgeschreven medicatie verstoren en omdat het van nature een lagere bloedglucose veroorzaakt, als u al insuline of tabletten gebruikt, dan kunt u beter vermijden om het drinken van amla-sap te nemen.

5. Overmatige hoofdhuidaandoeningen:

Dit is een vitamine-rijk fruit. Een toegenomen consumptie en op gezette tijden kan echter een excessieve droogte veroorzaken, omdat de juiste inname van 3 tot 4 liter drinkwater ook essentieel is. Als dit niet op de juiste manier wordt gevolgd, kan een persoon beginnen te zien vlokken en kalende overuren als gevolg van overmatige droogheid van het hoofd. De antioxidanten en vitamine C terwijl ze goed zijn voor het lichaam, kunnen leiden tot uitdroging en roos als er te veel wordt geconsumeerd.

Bekijk meer:  Bijwerkingen van Ginger

6. Allergieën en puistjes:

Veel mensen kunnen jeuk op het gezicht of uitslag aan de achterkant van de oren, ellebogen. Er kunnen tegelijkertijd maagkrampen zijn of andere roodheid en vlokken, dit kan betekenen dat een persoon hierdoor last heeft van allergieën en dit niet elke dag zou moeten hebben. Vermijd amla en raadpleeg een arts als u het volgende ervaart, omdat dit kan betekenen dat u allergisch bent voor de vrucht. Misselijkheid, gezwollen, rode mond, jeukende rode gezicht, netelroos, moeite met ademhalen, hoofdpijn, duizeligheid.

7. De huid kan beginnen met vroege tekenen van veroudering te vertonen:

Het wordt vaak gezien dat het regelmatig consumeren van de extracten in vloeibare vorm kan leiden tot verzakking van de textuur. Dit kan de epidermale lagen vochtig maken en daarom kunnen vroege tekenen van veroudering optreden vanwege de diuretische eigenschappen.

Daarom is het erg belangrijk om gehydrateerd te blijven en ervoor te zorgen dat je dagelijks minimaal 2 liter water drinkt als je regelmatig amla consumeert

8. Kan leiden tot verkoudheid en hoesten:

Dit is een heilzame zaak om de lichaamstemperatuur koel te houden en is zeer goed voor de gezondheid wanneer het wordt geconsumeerd in minder hoeveelheden. Dit kan ertoe leiden dat de temperatuur daalt en het lichaam seizoensgebonden koude en hoest kan opvangen. Hoewel het vitamine C-gehalte ervan goed is voor verkoudheid, zal te veel van dit sap je lichaamstemperatuur verlagen en je verkoudheid of hoest erger maken. Drink het als triphala door het te mengen met honing en te verdunnen.

9. hoofdpijn en duizeligheid:

Amla kan enkele bijwerkingen hebben waardoor iemand zich licht in het hoofd kan voelen. Dit kan betekenen dat een persoon dit niet regelmatig moet gebruiken. Een klein deel hiervan kan goed zijn. Een persoon moet dit echter controleren bij een arts in een consultatiebureau om dit te behandelen. De hoofdpijn en duizeligheid kan te wijten zijn aan het feit dat je allergisch bent voor amla. Stop met het te consumeren en raadpleeg een arts.

10. Constipatie:

Hoewel amla-sap zeer goed is voor maagproblemen en obstipatie, kan te veel drinken, vooral als het geconcentreerd is, feitelijk constipatie veroorzaken. De ontlasting heeft de neiging om uit te harden waardoor het moeilijk wordt om te passeren. Als u sap drinkt, zorg er dan voor dat het wordt verdund met water.

Bekijk meer:  Aloe Vera Juice bijwerkingen

11. Droge huid en veroudering:

Amla is rijk en vitamine C en antioxidanten en wordt in de juiste hoeveelheden ingenomen. Het is erg goed voor je huid, houdt vrije radicalen op afstand en voorkomt infecties en huiduitslag. Te veel van deze vitamines kunnen echter een nadelig effect hebben, omdat het de huid droogt en uitdroging en rimpels veroorzaakt.

12. Hyperacidity:

Wederom vanwege grote hoeveelheden vitamine C, is het zuurgehalte hoog. Het consumeren van te veel amla kan zure reflux in de maag veroorzaken, evenals een branderig gevoel bij het plassen, evenals verlies van water en vocht, wat kan leiden tot uitdroging en soms urineweginfecties..

13. Hartaandoeningen:

Als u lijdt aan een hartaandoening, is het verstandig om te veel amla te vermijden. Het fruit fungeert als stimuli in cardio en hoewel er geen aanwijzingen zijn voor nadelige effecten, is het verstandig om een ​​arts te raadplegen die deze vrucht eet.

14. Contra-indicaties met voorgeschreven medicatie:

Amla-sap kan vanwege de vele kenmerken niet goed combineren met voorgeschreven medicatie. Vermijd inname met diabetes medicijnen vanwege het glucoseverlagende effect dat amla heeft. Het verlaagt ook de bloeddruk, dus vermijd te nemen als u een medicijn tegen hypertensie gebruikt. Als u medicatie voor het hart gebruikt, zoals anticoagulantia, vermijd dan amla, aangezien het wordt gesuggereerd dat amla bloedingen en blauwe plekken kan veroorzaken..

15. Gewichtsverlies:

Dit is voor velen misschien geen bijwerking. Als amla echter in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd, hydrateert het het lichaam door waterverlies te veroorzaken, waardoor gewichtsverlies ontstaat. Wanneer het gewichtsverlies plotseling is, kan dit op zich problemen in het lichaam veroorzaken.

Hoewel Amla rijk is aan vitamine C en antioxidanten en over het algemeen goed is voor de meerderheid, is het belangrijk om het algemene neveneffect te zien op al deze punten waterverlies en uitdroging. Dus beter om het verbruik laag te houden en veel water te drinken. Vermijd ook eten als u medicijnen gebruikt.

Bekijk meer:  Bijwerking van Ricinusolie

1

Leave a Reply

10 + = 14