Top 15 bruids blouse borduurontwerpen | Stijlen bij het leven

3 0

Ongeacht wiens bruiloft het is, elke keer als je wordt uitgenodigd voor een, sta je te worstelen met het idee wat te dragen. Erger nog, als je je eigen outfit kiest voor de dag dat je de bruid bent, heb je alles van tevoren gesorteerd nodig. Als je druk bezig bent, kun je niet het hele shophopping- en windowshopping-ding regelen, hier zijn de beste keuzes van onze kant om uit te kiezen en naar de kleermaker te gaan met.

1. Blouse met Zari-werk:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Blouse with Zari Work 1

Wanneer je uiteindelijk op zoek gaat naar borduurontwerpen voor een blouse, zal deze je te hulp schieten. Kijk naar de gouden Zari rond de haken en de mouwen. Deze blouse is een goede keuze, vooral als je je wilt concentreren op de schoonheid van je blouse en de sari heeft op zichzelf niets te bieden.

2. Blouse met mouwen borduurwerk:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Blouse with Sleeve Embroidery 2

Voor borduur blouse ontwerpen voor net sari's, deze is een prachtige look met het hele borduurwerk steengoed ding gaande in de mouw. De blouse zelf moet in dit geval net zo elegant zijn als de sari, en dus zou je deze blouses meestal moeten kiezen voor bruiloftsevenementen of zo.

3. Pure blouse met bloemmotief:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Sheer Blouse with Floral Pattern 3

Als jouw saree opschept van een perfect lovertjes bloemetje, waarom zou het dan alleen al het plezier hebben? Kijk ook naar de blouse, met gouden pure materiaal, maar de blauwe bloemen erop zijn duidelijk de show hier aan het stelen.

1

4. Jacket-stijlblouse:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Jacket Style Blouse 4

Nou ja, blouse neck ontwerpen voor net Saree ziet er eigenlijk goed uit met bijna alle designer sarees en de stijl die het je kan schenken is ongelooflijk. Het is op elke manier uniek en anders dan de blouses die je meestal overal ziet.

5. Asymmetrische blouse met Zari-mouwen:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Asymmetrical Blouse with Zari Sleeves 5

Een goede keuze aan sieraden zal je meteen opvallen in de scene met dit ontwerp. Ideaal voor huwelijksuitnodigingen, deze blouse is een van de beste op de lijst.

6. Blauwe blouse met borduurwerk:

Blauw Blouse with Embroidery

Als je sari een set van zari heeft, zou deze blouse een goede optie voor je moeten zijn. Deze blouse is ideaal voor situaties waar je een gewone sari hebt om te dragen en die de blouse de show laat stelen.

7. Blue Halter Neck Blouse:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Blue Halter Neck Blouse 7

De saree is op zich al even mooi, maar we moeten alleen de nadruk leggen op de blouse. De blouse zoals je kunt zien is goud van kleur en heeft een blauwe rand om op te bogen. Per slot van rekening valt niet te ontkennen dat Katrina haar blik zo goed aftrekt.

8. Rode borduurwerk bruiloft blouse:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Red Embroidery Wedding Blouse 8

Het borduurwerkontwerp hier is rood en ideaal voor de bruid om te zijn. Tot dusverre hebben we voor het grootste deel gekozen voor mensen die houden van low-key ontwerpen, maar deze, omdat ze zo perfect op zichzelf is en hoog op het stenen en zari staat. Als je een vrouwelijker accent wilt in de blouse die je kiest, kan het niet beter worden als je bruidslook.

9. Golden Brown Blouse Back Neck Design met Zari:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Blouse Back Neck Design with Zari 9

De blouse met bruine mouwen die je hier ziet, is een andere op de lijst met borduurontwerpen voor blouse. Met een ongelijk spiegelontwerp en stenen eromheen, is de blouse anders dan degene die je normaal ziet. Toch slaagt het er nog steeds in om een ​​goede indruk achter te laten en is het een goede keuze.

10. Zwarte fluwelen borduurwerkblouse:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Black Velvet Embroidery Blouse 10

Als je liefde voor fluweel onsterfelijk is, waarom zou je er dan niet het beste mee pronken met dit blouse-ontwerp? De zwarte brengt het grootste deel van het zilveren en gouden zariwerk op de hoge hals naar voren. Ook ideaal voor net sarees, zorg ervoor dat je een designer-sari draagt ​​die de schoonheid van de blouse niet verdoezelt.

Meer bekijken: Wedding Silk Saree Blouse Designs

11. Blauwe pauw borduurwerk Blouse:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Blue Peacock Embroidery Blouse 11

De pauw zit slim op de rug en de koningsblauwe kleur van de blouse maakt het makkelijker om te onderscheiden. Het is geborduurd in de blouse en ideaal voor de bruid op haar receptie dag. De mouwen hebben een set pauwenveren en slagen erin de charme van de blouse te vergroten.

12. Rode bloemenborduurblouse:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Red Floral Embroidery Blouse 12

De gouden rozen op de rode blouse zijn een soort van gedetailleerd contrast dat het beste bij de bruid past met haar traditionele kleding. Als het een zijden Saree is die je kiest, is niets meer voldoende als blouse stuk dan deze hier.

Meer bekijken: Wedding Blouse Back Neck Designs

13. Kutch Borduurblouse:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Kutch Embroidery Blouse 13

De veelkleurige blouse die je hier ziet, is meer een ingewikkeld netwerk van draden en borduurwerk. Elke hoek en elke hoek van de blouse is letterlijk bedekt met het zari-werk, en het is onnodig om te zeggen dat het goed bij de hele look past.

14. Fluwelen borduurblouse in blauw:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Velvet Embroidery Blouse in Blue 14

De fluwelen blouse die je hier ziet is deze keer blauw van kleur en heeft een bloemmotief dat netjes in de blouse is geborduurd. Er zijn latkans op de snaar en de snit van de blouse is erg basic en vierkant, maar het heeft er nog steeds een aantrekkelijk uiterlijk aan.

Zie meer: ​​Blouse Designs voor Sarees On Wedding

15. Front Neck Zari Work:

Huwelijk Blouse Embroidery Designs-Front Neck Zari Work 15

Het kant heeft een zari-werk op zich, waardoor de volledige mouw er in het algemeen beter uitziet. De saree zelf die hiermee gedragen zou moeten worden, is zeer vrouwelijk, daarom zit de blouse tegenwoordig in de hype van de mode-industrie en om alle goede redenen.

Daarmee komt een eind aan onze lange lijst van de top 15 borduur- en bruidsblouseontwerpen. Het maakt niet uit hoe leuk je het vindt, supereenvoudig of heel ingewikkeld, het borduurwerk dat hier wordt weergegeven, zorgt ervoor dat elke bruiloft die je bijwoont, de ogen van iedereen op je zal hebben zonder zelfs maar te hard te proberen.

Afbeeldingenbron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1

Leave a Reply

14 − = 5