Top 15 Designer Wedding Sarees voor de bruid om te zijn | Stijlen bij het leven

Wat is een typisch Indiase bruiloftscène? Een vage maar aangename geur van rozen en parfums hangt rond de hoeken terwijl een sterke melodie in de lucht drijft. terwijl de mannen in het gezin zich snel hebben aangekleed na hun kopje 's avonds thee, blijven de vrouwen rond de spiegels hangen om te proberen die ene laatste haarlok te repareren die elke keer weer wegglijdt. En om de hoek in een kamer is een mooie bruid gekleed en zwaar versierd in een prachtige traditionele slijtage. Een speciale saree voor de speciale dag; een zware designer-saree om het belang van de gebeurtenis van vanavond te markeren.

Ontwerper Saree Specialiteiten:

Wie wil er niet uniek uitzien op de belangrijkste dag van hun leven? Designer sarees zijn de meest gewilde stukken om een ​​aantal redenen:

  • Ze hebben unieke ontwerpen die maar zelden op de markt verkrijgbaar zijn. De meeste sarees voor designerkleding zijn verkrijgbaar als enkelstuks
  • Ze kunnen op maat worden gemaakt om te passen bij het thema van de bruiloft en passen ook bij de bruidegom
  • Niet alleen zien ze er goed uit, maar de kwaliteit van designer wear-sarees is weergaloos
  • Een beetje hoog op zak, maar Designer Wear-sarees zijn zeker het geld waard en verdienen een speciale plek in je garderobe.

Beroemde Saree Designer-namen in India:

  • Sabyasachi Mukherjee: Deze Bengaalse ontwerper is niet alleen populair bij bruiden, maar ook bij beroemdheden. Het is de droom van elke bruid om op haar trouwdag een Sabyasachi te dragen.
  • Manish Malhotra: De beroemde stadsontwerpster van B heeft een verbazingwekkende verzameling lehenga's en sari's die je van je voeten kunnen vegen
  • TarunTahiliani: TT's Bridal collection sarees zijn vooral bekend om hun sierlijke werk en grandioos. Als u van plan bent om een ​​koninklijk huwelijk te vieren, is TarunTahiliani de juiste keuze.
  • Ritu Kumar: De internationaal befaamde Ritu Kumar draait om spelen met kleuren en stoffen om de bruid, haar droomoutfit, te geven.

Bridal Saree Designer Collection:

Dit artikel heeft een lijst met beste designer sarees voor bruiloft met foto's gegeven die je dag mooier en aantrekkelijker maakt met geluk.

1. De Black Chiffon Designer Saree:

Ontwerper sarees 1

Houd dit huwelijk voor dit seizoen traditioneel met deze zachte grijze en zwarte chiffon sari. Bruiloften kunnen extravagant worden gemaakt, zelfs zonder het gebruik van veel zware juwelen, alleen door je kleding te perfectioneren en het klaar te maken. De saree heeft een vleugje violet aan de zijkanten met een prachtige rode bloemenillustratie. In de hele sari zit een zacht zwart wijnstokpatroon.

2. The Bright Blue Hue Gedrukte Designer Saree:

Ontwerper sarees 2

Nu is dit een extravagante look waar je nooit aan kunt ontkennen. De combinatie van goud wanneer opgenomen met andere felle kleuren maakt de look voor de avond go pop en deze sari heeft de intentie om je er het beste uit te laten zien in de menigte. De basis van de Saree of de lagere helft heeft een prachtig monochroom bloemenpatroon waarbij de satijnblauwe pallus wordt onderschreven met zwaar zari-werk. Dit is een van de bekendste ontwerpers voor bruiloft.

3. The Color For Wedding Designer Saree:

1

Ontwerper sarees 3

De zachte saffraan is de beste kleur voor sport tijdens een zwaar geornamenteerde huwelijksnacht waarbij de zachtheid en soberheid van de kleur eenvoudigweg goed samengaan met de gouden ornamenten waarin je zult worden versierd. Voor deze look is de saffraan in fluweel met een intrinsiek gouden werkpaneel langs de grenslijn van de sari. Voor de onderste helft wordt vage saffraan in chiffon gebruikt. Dit type designer bruids-sari's beschikbaar in India.

4. Halve en halve designer Saree voor bruiloft:

Ontwerper sarees 4

Meestal is zwart een zeer sobere en volwassen kleur en naast elkaar geplaatst dat op elke mogelijke manier het fluorescerende oranje in zijn helderheid koestert. De heldere en knallende oranje kleur past goed bij de zwarte, terwijl de rest van de borderlijn in een breed goud is met af en toe zwarte stud-markeringen. Koppel de saree goed met een effen zwarte blouse om de look af te maken. Deze effen en grens ontworpen designer saree perfect geschikt voor bruiloft.

5. The Lace Overload Designer Saree For Wedding:

Ontwerper sarees 5

Veters zijn meisjesachtig, veters zijn mooi en veters zijn elegant en het zijn deze veters die je mooie look voor de avond vormen. De saree is in helder wit met af en toe een prachtig kanten kunstwerk dat de hele lengte van de sari vormt. Het gebruik van vage georgette detaillering draagt ​​bij aan de look. Dit is een van de groots bewerkte designer-sarees voor bruiloftsfeest met eenvoudige kledij.

Meer bekijken: nieuwste Kanchi Pattu Sarees

6. Volledig bewerkte gedrukte designer Saree:

Top 15 Designer Wedding Sarees voor de bruid om te zijn | Stijlen bij het leven

Deze halve Saree komt in een vage tealentint voor de lagere basis waar het gebruik van heldere stroken blauw de teal meer accentueert. Voor de bovenste helft heeft de Saree een prachtige rode pallu met opgesmukte patronen die door de hele sari zijn getekend. De uitgebreide zware randbekledingen tellen ook voor iets.

7. Eenvoud:

Ontwerper sarees 7

Als eenvoud jouw mantra voor de avond is, maak er dan het beste van met deze basiskleur in nude-chiffon. Zelfs met nederigheid moet de elegantie voor de nacht behouden blijven en er is geen andere manier om elegantie te zeggen dan een naaktkleur. Dit is een van de zeer eenvoudige designer-huwelijkssereses met een duidelijke zilveren rand die je look ook mooi maakt.

Meer zien: Saree Painting Designs Images

8. De papegaaitinten:

Ontwerper sarees 8

Een eenvoudige reden waarom we deze sari zo hartelijk bedanken is vanwege de geweldige combinatie van de twee prachtigste kleuren - het heldere papegaaiblauw met de knallende papegaai groen. De Saree in het groen heeft een satijnen textuur met een mooie blauwe blouse.

9. Netted Designer Saree For Wedding:

Top 15 Designer Wedding Sarees voor de bruid om te zijn | Stijlen bij het leven

Rood is de kleur van liefde en lust en om een ​​bruiloft te vieren, is de beste manier om te kleuren door jezelf te schilderen in de zwoeligheid van de rode tint. Dit is een halve sari waar de bovenste helft een chiffon bloemenkunstwerk heeft. Dit type designer bruiloft sari's is geschikt voor alle soorten vrouwen voor die dag.

Meer bekijken: Pattu Saree Blouse Designs

10. The Heavy Pink Designer Saree:

zwaar pink Designer Saree

Dit is absoluut een van de beste sari's aller tijden. Door de design-touch ziet het er fantastisch uit. In eerste instantie is het misschien een beetje onaangenaam voor vrouwen die het beste katoenzaad vinden. Deze is gemaakt van pure zijde en het is een zware sari die wordt geleverd met veel verleidelijk gedragen gedragen door de hele sari. Het gouden ontwerp naast roze is de belangrijkste aantrekkelijke eigenschap van deze sari. Het is bedoeld voor sport bij huwelijks gelegenheden en dat is een van de beste manieren om de ultieme allure van deze ontwerper te laten zien.

11. The Cream Wedding Designer Saree:

room wedding designer saree

Als u op zoek bent naar een bruiloft saree ontwerpen, neem dan een goede weefgetouw op deze specifieke designer bruiloft saree. Hier is een andere verleidelijke saree die op bruiloften gedragen kan worden. Het sport de crèmekleur zo effectief dat bijna alle vrouwen ermee instemmen deze sari te dragen op een bruiloft in de eerste plaats. Naast crème wordt de rode kleur ook effectief ingevoerd in deze saree in het onderste gedeelte. Het patroon is heel aantrekkelijk en zal geschikt zijn voor bijna alle vrouwen die er zijn, die van sarees als deze houden.

12. De Pink Paneri Designer Saree:

roze Paneri designer saree

Als je van de kleur roze houdt, zul je deze ook leuk vinden. Het patroon van deze saressport is heel aantrekkelijk. Het ontwerp op de grens is een van de meest effectieve aantrekkelijke functies van deze designer sari. Het is gemaakt met de intentie om op de bruiloften te worden gedragen. Vlak naast de bruid, ben jij de tweede persoon die massale aandacht krijgt tijdens een huwelijksceremonie als je deze sari beoefent. Het zal hand in hand gaan met een roze blouse. Dit is een zeer eenvoudig saree-ontwerp voor een bruiloft dat je look levendiger maakt.

13. De blauwe designer crêpe Saree voor bruiloften:

blauw Chiffon saree for weddings

Het ziet er helemaal cool uit met de kleur blauw erop. Het materiaal dat wordt gebruikt om deze sari te maken, is een van de meest effectieve functies van deze sari. De randen zijn zeer goed gedecoreerd met een uniek patroon en dat is opnieuw een van die functies die deze sari zo speciaal maakt. Het geheel is zo aantrekkelijk voor de blote ogen en daarom zullen vrouwen deze sari vinden die geschikt is voor hen om te dragen bij huwelijks gelegenheden. Dit is ook een van de beste chiffon sarees die je ooit zult doorstaan.

14. De beste gouden en roze bruiloftsontwerper Saree:

gouden and pink wedding saree

Deze prachtige nieuwste bruiloftsaree is de combinatie van de twee kleuren goud en roze. Het patroon dat wordt gebruikt bij het ontwerpen van deze sari is heel aantrekkelijk en bijna elke vrouw die er is, zal er best enthousiast over zijn om het te dragen. De manier waarop deze sari is ontworpen, is het waard om genoemd te worden en bijna iedereen zal het kunnen spelen zoals ze willen. Het zal je ook die celebrity look bieden en dat is weer een van de beste eigenschappen van deze designer sari. Dit kan ook als feestkleding worden gebruikt.

15. The Elegant Heavy Designer Blue Saree:

elegant heavy designer blue saree

Wil je dit huwelijksseizoen iets heel anders dragen, onderzoek dan deze designer bruids saree op de juiste manier. Let op de patronen die op de juiste plaatsen van deze sari worden gebruikt en zoek deze op in een verfijnde saree-winkel. Blauw is waarschijnlijk een van de beste kleuren voor deze sari en het kan niet mooier zijn dan deze. Het grenspatroon is een van de beste aantrekkelijke feiten over deze saree en vrouwen zullen behoorlijk gefascineerd zijn door de kleurrijke vibe die deze designer saree sport.

Vertrouw me, de huwelijkstrousseau zal nooit compleet zijn als je geen handjevol designer-sarees hebt om een ​​posthuwelijk te dragen. Je hebt een goede collectie in de kast nodig om mensen te laten beseffen wie de pasgetrouwde bruid is!

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 40