Top 15 formele haarstijlen voor mannen in 2018 | Stijlen bij het leven

2 0

Formele kapsels voor mannen gaan nooit uit omdat de meeste heren deze regelmatig volgen. De formele kapsels zijn zo mooi van uiterlijk dat de mannen een meer respectabele persoon in de samenleving zouden kunnen maken. De formele kapsels zijn het beste bij pakken. Formeel kapsel met baard en klassieke brillen zijn meer trendy.

formeel hairstyles for men

Meest populaire formele haarstijlen voor mannen in India:

Bekijk deze geweldige formele kapsels voor mannen samen met foto's die je laten opvallen in de menigte.

1. De 'Slick Back' kapsel:

Formeel hairstyles for men - Slick Back

De 'Slick Back' kapsel is een mannenkapsel van gemiddelde lengte waarin het haar wordt teruggeveegd om het plat te laten lijken en het schijnbare volume van het haar te verminderen. De 'Slick Back'-stijl voor mannen is tijdens het begin van de 20ste eeuw bijzonder gebruikelijk en is nog steeds een zeer populair kapsel bij zakenmensen. De eis voor dit kapsel is middellang haar dat recht of gegolfd is. De 'Slick Back' kapsel is een uitstekende optie, wil je een klassieke look hebben, je haar van gemiddelde lengte pronken buiten je werkplek terwijl je je haar netjes houdt tijdens de werkuren.

2. De 'bijgesneden' kapsel:

Formeel hairstyles for men - trimmed

De 'getrimde' kapsel is een kort herenkapsel waarbij het haar wordt kortgeknipt en opzij wordt verdeeld. Deze 'getrimde' kapsel is geweldig voor presentaties van directievergaderingen en krijgt waarschijnlijk die felbegeerde promotie bij de volgende bestuursvergadering. De eis voor dit kapsel is kort, steil haar. Deze 'getrimde' kapsel is een van de eenvoudigere en kost minder tijd en moeite. Echter, met zijn nette uiterlijk, kan het wonderen doen als het gaat om indruk maken op uw collega's.

3. De 'Shaggy' Look:

Formeel hairstyles for men - shaggy

De 'Shaggy' Look is een herenkapsel van gemiddelde lengte waarbij het haar het grootste deel van het voorhoofd bedekt, naar beneden hangt maar meestal naar één kant buigt. Dit formele kapsel voor mannen gaat uitzonderlijk goed met een korte stoppels. De vereiste voor dit kapsel is om haar van gemiddelde lengte te hebben, bij voorkeur golvend. Het haar is aan alle kanten langs de hele lengte van het hoofd gekamd, waardoor het een meer casual look heeft. Als je het soort persoon bent die bekend staat om zijn gevoel voor humor, is dit kapsel iets voor jou! Dit type formele kapsels voor mannen is precies geschikt voor haar van gemiddelde lengte.

Bekijk meer: Koreaans kapsel voor mannen

1

4. Het stekelige kapsel:

De Spiky Hairdo

De Spiky Hairdo is een herenkapsel van korte lengte met spikes langs het midden van het hoofd en kort haar langs de zijkanten. De vereiste voor dit kapsel is kort haar. Dit kapsel heeft de voorkeur van de jongere workaholics, die er de voorkeur aan geven hun werk te doen terwijl ze tegelijkertijd formeel en eigentijds kijken. Dit is een van de meest perfecte formele kapsels voor mannen met een rond gezicht.

5. De gladde, gescheiden haarstijl:

vijf

De Slick Side-parted formele kapsel voor mannen lijkt sterk op The Slick Back, maar dan moet het haar worden gescheiden en diagonaal worden teruggekamd aan beide kanten van de haarscheiding. Dit kapsel werkt ook erg goed bij uitvoerende vergaderingen, waardoor het 'getrimde' kapsel een beetje competitie is.

6. Het kapsel 'Peripheral Cut':

De Peripheral Cut Hairstyle

De naam van dit kapsel komt van het soort kapsel dat nodig is om het succesvol te laten presteren. De kunst is om je haar langs de omtrek te laten knippen, waarbij je de voorkant koste wat kost moet vermijden. De vereiste voor dit kapsel is recht haar van gemiddelde lengte met een 'perifere snit'. Het proces lijkt erg op de 'Shaggy' Look, behalve dat het een 'pony' aan de voorkant vereist, wat gemakkelijk kan worden bereikt door de kamhoek hier en daar te variëren tijdens het kammen. De 'Peripheral Cut' kapsel is populair bij vele beroemdheden en is geweldig voor allerlei soorten feestjes.

7. De 'fantastische' kapsel:

De Fantastic Hairstyle

Dit is een van de meest gunstige en beste formele kapsels voor mannen met lang haar. Niemand weet waar de naam vandaan komt, maar dit kapsel is zeker 'fantastisch'! De vereiste voor dit kapsel is iets langer dan gemiddeld haar. Het haar moet goed geconditioneerd en gegeleerd zijn. Deze look wordt bewerkstelligd door de handen te gebruiken om een ​​enkele continue spike langs het midden van het hoofd te vormen en de voorkant te kammen om een ​​beetje over het voorhoofd en aan één kant te vallen. De zijkanten kunnen halverwege worden gekamd of gekamd, zodat ze aan het eind kunnen krullen. Als je 'Fantastisch' wilt zijn tijdens een formele bijeenkomst, is deze look voor jou!

8. De 'undercut':

Formeel hairstyles for men - Undercut

De 'Undercut' is een kort mannenkapsel, geïnspireerd op de knipbeurten van het Amerikaanse leger. De vereiste voor dit kapsel is kort haar met de zijkanten extreem kort ingekort (of afgeschoren). Het haar moet worden gegeleerd of afgeroomd (met stylingcrème). Het middelste deel van het haar moet worden teruggekamd met een conventionele kam en dan moet de voorkant licht pluizig zijn om het uiterlijk te voltooien. Deze formele kapsel voor mannen heeft tal van variaties. De 'Undercut' is populair bij artistieke mensen, die vaak persoonlijke, gestileerde onderbrekingen vertonen.

Bekijk meer: Emo-haarstijlen voor jongens

9. De 'Korte Pompadour':

De Short Pompadour

De 'Short Pompadour' is een kort herenkapsel dat enigszins lijkt op de 'Slick Back', maar hier is alleen het middenvoorgedeelte van het haar naar achteren gekruld en licht pluizig. De zijkanten zijn achterover gekamd en glad en de rug is naar beneden gekamd tot de nek van de nek. Dit kapsel is ook populair bij vele beroemdheden en tot op de dag van vandaag zijn varianten te zien.

10. Het rechte en dikke formele kapsel:

Formeel Hairstyles for Men 10

Dit is iets dat geschikt is voor alle mannen die graag naar de formele look kijken. Als je haar van dikke kwaliteit hebt, is dat geen probleem meer, want er is een geweldig formeel kapsel dat speciaal bedoeld is voor het dikke haar. Het rechte en dikke haar van deze mannen is iets dat elke vrouw meteen zal imponeren. Het maakt een man er heel sexy en slim uitzien. Als u op zoek bent naar iets op het gebied van haarschoonheidstips voor het verbeteren van uw imago, dan is dit iets dat helemaal voor u geschikt is. Het wordt geleverd met prachtige blonde rechte spikes die vanwege de dikke kwaliteit golvend en gekruld zijn. Ook al ziet het er rommelig uit, het is zeer indrukwekkend.

11. De korte formele haarstijlen voor baardige gezichten:

Formeel Hairstyles for Men 11

Als je je baard wilt behouden, dan is dit iets dat helemaal goed voor je is. Hier is een kapsel waar alle mannen van zullen houden en het zal effectief werken op vrouwen. Het is de nieuwste korte en lange top-soort kapsel. Er zijn veel soortgelijke, maar dit werkt als de pionier. Als u de stijlvolle jas of de Russische krijgsheer met de overjas of lange jassen bekijkt, dan zal dit formele kapsel voor mannen iets zijn dat volledig overeenkomt met uw uiterlijk en dat het effectief is in uw rollenspel..

12. The Ideal Prom Guy Look:

Formeel Hairstyles for Men 12

Herinner je je de manier waarop je je haar hebt gestyled om de prom night te raken? Nou, je zult het terug moeten brengen. Als dat niet lukt, kan dit de look vervangen en je er nog aantrekkelijker uit laten zien. Dit is misschien wel een van de mooiste en nieuwste formele kapsels voor mannen die meer dan de halve dag in een formele omgeving moeten doorbrengen. Het patroon dat dit sport op de voorkant is helemaal geweldig en het kan de man erg bewonderend doen lijken. Als je dit seizoen op zoek bent naar een fantastisch kapsel, dan ben je waarschijnlijk meteen aan het juiste adres. Daarover, als je een strakker gezicht hebt, zal het nog beter voor je werken.

Bekijk meer: Coole kapsels voor mannen

13. De korte marine gesneden kapsels voor mannen:

Formeel Hairstyles for Men 13

Kort haar is waarschijnlijk de beste manier om je professionele en formele gezicht te portretteren. Dit is iets dat geschikt is voor alle mannen met kort haar. Als je een haar van gemiddelde lengte hebt, knip het dan kort af om de Zac Efron-look te laten kloppen. Dit is een van de mooiste formele kapsels voor mannen met kort haar, waardoor ze er aantrekkelijk uitzien en dit kapsel is iets dat vrouwen meteen voor je laat vallen.

14. De Brad Pitt formele kapsel 2017:

Formeel Hairstyles for Men 14

Wil je die gladde en gladde look krijgen die indruk zal maken op alle mensen die je meteen aankijken, probeer dan deze look. Het is een van de beste manieren om indruk te maken op alle liefhebbers van haarstijlen. Het patroon dat het haar sport door het effectief te scheiden is heel mooi en het is iets dat iedereen het liefst ziet bij een man in een formele omgeving.

15. Het formele kapsel met de stoppels:

Formeel Hairstyles for Men 15

Last but not least, dit is een kapsel voor die mannen die bereid zijn om onder alle omstandigheden op hun best te lijken. Als je bereid bent om een ​​formele look te combineren met je stoppels, dan is dit iets waar vrouwen naar uitkijken. Je ziet er als een verantwoordelijke uit en geeft je dat soort wenselijke uiterlijk dat indrukwekkend genoeg is om alle aandacht te krijgen.

Dus de volgende keer dat je op een feestje je persoonlijkheid wilt laten zien of als je op zoek bent naar een mooi kapsel dat bij je smoking past voor een formeel feest, dan kun je hier onderzoek doen naar.

Bron afbeeldingen: sluitertijden, 10, 11, 12, 14, 15.

1

Leave a Reply

− 3 = 6