Top 15 kapsels voor mannen met lang gezicht | Stijlen bij het leven

2 0

Mannen met lange gezichten hebben verschillende soorten snitten. Veel van deze worden op een zodanige manier gesneden dat deze de lengte van het gezicht kunnen minimaliseren. Als een persoon op zoek is naar een goede styling, dan moet die persoon dit gedaan krijgen in professionele salons.

kapsels for men with long face

Kapsels voor mannen met een lang gezicht zijn erg handig bij het dragen van formele kleding en ook voor verschillende funky get ups. Mensen die graag naar feesten en discotheken gaan, kunnen verschillende soorten opgeblazen en geknapte looks beoefenen, die kunnen worden gecombineerd met dit soort gezicht als dit op een professionele manier wordt gedaan. Een persoon kan ook kroezige blikken doen, die vaak behoorlijk funky zijn en het hoofd er feestelijk uit laten zien met föhnen. Deze kunnen handig zijn om de vorm er modieus uit te laten zien.

Enorme kapsels voor langharige mannen met foto's:

Hieronder staan ​​de top 15 kapsels voor mannen met een lang gezicht en afbeeldingen die een persoon zeker zou moeten proberen.

1. Gepoft ruig haar:

gepofte Bushy Hair - hairstyles for long faces

Dit is een heel ander kapsel voor mensen met een lang gezicht, wat god is voor mensen die dik en lang zijn. Als de textuur van nature kroes is, kunnen deze stijlen goed worden ingesteld zonder veel producten zoals sprays en lotions. Deze kunnen ook worden uitgevoerd met föhnen om in een verward en bossig patroon te plaatsen. Deze zijn goed voor casual draagt ​​en ook als een persoon graag funky get ups en andere funky accessoires draagt. Deze kunnen worden ingesteld met een zware bovenkant met een aantal crèmes en lotions om dit meer draagbaar te maken voor school en school.

2. Afrikaanse vlechten:

Afrikaanse braids

Als een persoon graag Afrikaanse stijl vlechten sport, dan zijn dit iets dat gedaan kan worden om de lengte van het gezicht te minimaliseren. Deze kunnen indien nodig worden afgedekt met een dop als accessoire. Deze zijn ook heel populair voor elk type oorlog. Deze kunnen ook worden gedragen voor feestjes en ook worden gedaan met wat kleuring om deze look funky te maken. Dit kan een sport zijn met disco-outfits. Dit is alleen herenkapsel voor lang gezicht met lange haarvlechten in de Afrikaanse stijlen.

1

Bekijk meer: Kapselstijlen voor mannen met golvend haar

3. Rolled Short Look: Kapsels for men with round faces - rolled short look

Dit is een van de beroemdste kapsels voor mannen met een lang gezicht met lang haar. Dit is een ander type snit dat gemakkelijk kan worden gedaan. Deze kunnen worden gedaan vanuit stallen en de stappen kunnen worden ingesteld met enkele crèmes of alleen water uit een spuitfles. Deze kunnen funky zijn om te dragen en kunnen ook goed zijn voor feesten en disco's. Deze kunnen naar achteren worden verschoven om een ​​formele look te creëren.

4. opwaartse pony:

omhoog bangs - Hairstyles for long faces Men

Dit is een andere populaire stijl met secties die niet lang zijn. Deze kunnen goed zijn voor mensen die het graag kort houden. Deze kunnen worden uitgevoerd met naar voren geschoven frontsecties om deze ongedwongen vorm te creëren.

Bekijk meer: Coole korte Aziatische haarstijlen heren

5. Gecentraliseerde verschoven franjes:

gecentraliseerde shifted fringes

Dit is een ander populair formeel kapsel voor mannen met een lang gezicht dat een persoon kan sporten. Deze kunnen in een goed patroon worden gevormd vanuit een goede melkstal. Geen andere kapsels voor mannen met een lang gezicht populair zoals deze kapsel hierboven.

6. Top Puffed Look:

Top puffed look

Dit is goed voor diegenen die graag scheren voor de zijkanten. Dit kapsel voor mannen met een lang gezicht kan ook worden gedaan met normale crèmes en wat föhnen voor de top.

7. Wavy Party Styling:

Golvend party styling

Dit is een ander populair mannenkapsel voor lang gezicht met lang krullend haar voor degenen die het leuk vinden om te föhnen en golven. Deze kunnen op de juiste manier worden gesneden uit salons die hierin zijn gespecialiseerd. Je kunt deze stijl alle type feesten en ook functies laten rocken.

Bekijk meer: Kapselstijlen voor mannen

8. Gedeeltelijke voorhoofdsdekkingsfranjes:

acht

Dit is een ander trendy kapsel voor mannen met lange gezichten die het voorhoofd gedeeltelijk kunnen verbergen. Dit kan ook worden gedragen met funky get ups en kan iets zijn dat iemand in een disco kan dragen.

9. Kort haar met rollen:

kort hair with rolls

Dit soort kapsels voor mannen kan worden ingesteld met wat water uit de spuitfles en met behulp van vingers. Dit is een onderhoudsvriendelijk ding voor mensen die naar hogescholen en scholen moeten gaan.

10. De beste kapsels voor langwerpige ovale gezichten:

Mens Hairstyles For Oval Faces Men Hairstyle For Long Face My Hair Style

Dit is waarschijnlijk een van de beste kapsels voor mannen met een lang gezicht. Het ziet er prima uit op dit soort gezichtstextuur en is geschikt voor mannen met bijna alle huidtinten. Het haar is ook een beetje stekelig en behoorlijk funky. Tegelijkertijd ziet het er ook heel sober uit en kan het worden gebruikt als een formele kapsel. Een beetje grijze kleur geïmplementeerd met dit kapsel vergroot alleen de aantrekkingskracht van deze look. Als je bereid bent er goed uit te zien, dan is dit dit seizoen een van de beste kapsels voor mannen met een lang gezicht. Veel mannen dragen deze look en zien er goed uit en jij kunt hetzelfde doen.

11. The Black And Blonde Hairstyle:

Kapsels for Men with Long Faces 11

Als u een man bent met een langwerpige of langwerpige gezichtsvorm, dan is dit een van de meest geschikte kapsels voor u die er zijn. Het haar ziet er erg luxe uit en is helemaal aantrekkelijk. Het haar wordt geleverd met een aantal comfortabele zwarte vlakken, samen met de intense blonde highlights. Dit kapsel wordt vaak gedragen door Australische mannen die begaafd zijn met van nature blond haar. Het haar is zeer goed gestileerd en men zal er enkele uren in moeten steken voor het onderhoud van dit kapsel.

Bekijk meer: Beste kapsel voor mannen met dik haar

12. Het formele kapsel voor lange gezichten:

Kapsels for Men with Long Faces 12

Dit kan worden gezegd dat het een van de mooiste formele looks voor mannen is. De haarstijlen hebben een geweldige glans en het is iets dat alle mannen liever hebben. Het haar is hier zo goed gestileerd dat het ieders aandacht daar zal trekken. Het patroon dat deze look sport is vrij aantrekkelijk en het zal helemaal goed zijn voor alle mannen met rechte en lange gezichten. Het is een van die looks die een man redelijk goed kan dragen. Medium om kwaliteit haar te denken zal het beste zijn voor het verkrijgen van deze look.

13. The Sexy Shaggy Look For Long Face Men:

Kapsels for Men with Long Faces 13

Het lange gezicht kan effectief worden verfraaid met dit kapsel. Hier ziet het haar er vanuit alle hoeken erg aantrekkelijk uit. Het ruige patroon van dit herenkapsel voor lang gezicht is iets dat mensen in de eerste plaats zal aantrekken. Als je op zoek bent naar een fatsoenlijke kapsel, dan is dit waarschijnlijk niet het ding. Het beeldt over het algemeen de tiener-achtige en zorgeloze houding van een jongen af ​​en er zijn bepaalde meisjes die mannen verkiezen die hun echte kant op zo'n manier blootleggen. Dus om de juiste redenen kan dit kapsel worden beschouwd als een van de beste kapsels voor lange gezichten.

14. De lange blonde charme voor lange gezichten:

Kapsels for Men with Long Faces 14

Als je een man bent met een lang gezicht, dan is dit specifieke blonde kapsel iets dat voor jou geschikt is. Het patroon dat deze blonde haarsport echt aantrekkelijk is, zal voor de meeste mannen goed zijn. De manier waarop het blonde haar hier wordt afgebeeld, is heel luxe. Als je dit kapsel goed bekijkt, zul je zien hoe goed en succesvol het haar aan de zijkanten is gestyled dat ze het einde van de wangen verbergen en de gebroken kaaklijnen en hoeken van het volwassen gezicht.

15. Het blonde kapsel met gemiddelde lengte voor lang gezicht:

Kapsels for Men with Long Faces 15

Als je haar van gemiddelde lengte hebt, borstel je het dan terug en laat het er stijlvol en mooi uitzien als je er ook wat blonde highlights in doet. Dit kan worden gezegd dat een van de mooiste looks voor mannen met lange gezichten die er zijn. Het kapsel is waarschijnlijk een van de best-uitziende formele kapsels voor mannen ooit en kan worden gebruikt als een late night party of gewoon een eenvoudig avondje uit kapsel.

Dit is een informatief artikel met de beste kapsels voor mannen met een lang gezicht. Ze kunnen nu verschillende haarstijlen experimenteren als het gaat om hun gezichtsvorm. Lees gewoon goed en maak een keuze van wat je deze keer wilt.

1

Leave a Reply

96 − 92 =