Top 15 Sabyasachi Sarees met afbeeldingen | Stijlen bij het leven

3 0

De sarees die we hieronder bespreken, zijn ontworpen door een van de beste Indiase saree-ontwerpers ooit. Sabyasachi Mukherjee is een van de meest gereputeerde celebrity saree-ontwerpers in India en alle ontwerpen zijn meesterwerken. Als je erover denkt om er goed uit te zien door een sari te dragen, dan zijn degenen die door deze ontwerper zijn gemaakt, wat je zou moeten dragen.

Sabyasachi Sarees met afbeeldingen:

In dit artikel zullen we enkele van de best uitziende sabyasachi sarees aller tijden bespreken. Misschien vind je hier ergens je favoriete sabyasachi sarees. Houd het in de gaten. Hier zijn de top 15 sabyasachi sarees met foto's zijn als volgt, die gemakkelijk overal in India beschikbaar zijn.

1. De Red Allure Sabyasachi Saree:

Sabyasachi sarees

Dit is een van de mooiste voorbeelden van Sabyasachis-werk. Het geweldige machinewerk dat aan deze sari wordt gedaan, blijkt uit de allure. Het werk van deze specifieke ontwerper kan niet genoeg bewonderen. De patronen gedaan op het pallu gedeelte van deze sari. Als u op zoek bent naar iets dat helemaal geweldig is, dan is deze sari de juiste keuze voor u. Het verleidelijke patroon dat door deze sari wordt gedragen, maakt het volledig geschikt voor sportwedstrijden op bruiloften en andere gelegenheden. De kleur rood is absoluut een van de meest geschikte kleuren die men kan dragen met zo'n mooi ontwerp gedaan op deze sari.

2. De Sabyasachi-ontwerper Allure Saree:

Sabyasachi Sarees 2

Dit is iets dat je zal buigen zodra je het ziet. De fantastische uitstraling van deze sari kan niet worden vergeleken met iets dat er is, omdat het uniek is. Het zal een vrouw voorzien van de koninklijke blik die iedereen wil. Als je bereid bent om iets heel aantrekkelijks te sporten. Het geweldige patroon aan de voor- en achterkant van deze sari is waarschijnlijk een van de mooiste displays die je ooit zult zien.

3. De Sabyasachi South Indian Style Wedding Saree:

Sabyasachi South Indian Style Wedding Saree 3

1

Dit is een van de mooiste sarees voor huwelijken die er zijn. Het geweldige patroon in het onderste gedeelte van deze saree zal alle aandacht trekken en de aantrekkingskracht wordt alleen maar beter als je oog de pallu vangt. De blouse lijkt helemaal geschikt voor deze sari en als je iets totaal nieuws en fascinerends nodig hebt, dan is dit het juiste voor jou. Het glimmende element van deze sari is wat vrouwen in de eerste plaats aantrekt en de geweldige bruidsallure van deze sari doet je eruitzien als de mooiste vrouwen op een bruiloft.

4. Het gouden Sabyasachi meesterwerk Saree:

Sabyasachi Sarees-Golden Sabyasachi MasterPiece 4

Hier is een geweldige gouden sari die de beste verleidelijke glans heeft die je ooit zult tegenkomen. De saree wordt ook geleverd met een beetje roze thee-input en dat maakt het alleen maar mooier. Als je iets heel nieuws en verbluffends nodig hebt, dan is dit waarschijnlijk het juiste spul voor jou van een van de meest getalenteerde saree-ontwerpers van het land. De Saree is geschikt voor sportwedstrijden op bruiloften en andere gelegenheden zoals feesten en andere soortgelijke evenementen. Waar je dit meesterwerk ook naartoe draagt, je wordt het centrum van aantrekking.

5. De gele Sabyasachi Saree met eenvoudige borduurrand:

Sabyasachi Sarees-Yellow Sabyasachi Saree 5

Deze sari heeft een van de beste kleuren voor sarees die er zijn, de gele. Het gaat hand in hand met het ontwerp dat erop staat en men zal meer dan onder de indruk zijn van het geweldige patroon dat deze sariee in het grensgedeelte laat zien.

6. De Black Sabyasachi Plain Saree:

Sabyasachi Sarees-Black Sabyasachi Saree 6

Hier is een mooie Sabyasachi Saree die wordt geleverd met de kleur zwart en is absoluut een van de mooiste die je ooit hebt gezien. Als u op zoek bent naar iets dat heel aanlokkelijk is, dan is dit misschien degene die u kunt beoefenen op bruiloften en andere speciale gelegenheden.

7. De Bengaalse bruiloft Saree door Sabyasachi:

Sabyasachi Sarees-Bengai Wedding Saree By Sabysachi 7

Hier is een mooie bruids sari die ontworpen is door Sabyasachi. Het ontwerp dat deze saree vertoont is iets dat elke vrouw die er is, meer dan bereid is om te pronken. De blouse ziet er ook heel goed uit met de sari.

8. De nieuwste Sabyasachi Saree Flower Work:

Sabyasachi Sarees-Latest Sabyasachi Saree 8

Hier is een geweldige sari die wordt geleverd met een geweldig aantrekkelijk patroon erop. Het ontzagwekkende ingewikkelde patroon dat het door het hele lichaam laat zien, is iets waar iedereen de voorkeur aan geeft. Als u op zoek bent naar iets dat kan worden gedragen met een bruine blouse, dan is dit misschien de juiste keuze voor u.

9. The Black Sabyasachi Party-Wear Saree:

Sabyasachi Sarees-Black Sabyasachi Party-Wear Saree 9

Dit is een geweldige sari die wordt geleverd met een zeer goed patroon gedaan op het onderste gedeelte en ook op het middelste gedeelte. Het gestippelde patroon ziet er heel goed uit op het zwarte basismateriaal en dat maakt het in de eerste plaats zo aantrekkelijk.

10. De Net Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Saree For Golden Blouses 10

Als je verliefd bent op de gouden blouses, heb je een geschikte saree nodig om ermee te dragen. Deze sari, ontworpen door de beroemde Sabyasachi Mukherjee, vertoont ook een aantal indrukwekkende proporties van de kleuren zwart en goud. Het is iets dat je bijna overal kunt dragen en er geweldig uit kunt zien.

Bekijk meer: Bollywood Saree Collections

11. De rode feestelijke Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Red Festive Sabyasachi Saree 11

Dit is een prachtige sari die is gemaakt door dezelfde beroemde ontwerper en waarvan de meesterwerken in dit artikel worden besproken. Deze persoon heeft een heel goed patroon op het lichaam met het traditionele Indiase ontwerp. De randgedeelten zijn ook vrij goed geborduurd en de hele sari is gemaakt om indruk te maken op de sari-liefhebbers.

12. The Red Net Saree door Sabyasachi:

Sabyasachi Sarees-Red Net Saree By Sabyasachi 12

Hier is een geweldige sabyee van Sabyasachi die wordt geleverd met een prachtig ontwerp dat is gemaakt met hele kleine patronen erop.

Bekijk meer: Laxmipathi Sarees

13. The Bollywood Fully Embroidering Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Bollywood Sabyasachi Saree 13

Hier is een geweldige saree die past bij jouw Bollywood-schoonheidsbehoeften en je eruitziet als een prachtige beroemdheid.

14. The Charming Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Charming Sabyasachi Saree 14

Deze charmante sari van Sabyasachi is niet bepaald verleidelijk. Het lehenga-patroon dat dit traditionele Indiase kledingmateriaal volgt, maakt het er in de eerste plaats zo indrukwekkend uit.

Bekijk meer: Maheshwari katoen Sarees

15. The Vogue Saree door Sabyasachi Mukherjee:

Sabyasachi Sarees-Vogue Saree By Sabyasachi Mukherji 15

Dit is een meesterwerk gemaakt door de beroemde ontwerper en het is bedoeld om een ​​vrouw er absoluut geweldig uit te laten zien.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1

Leave a Reply

− 7 = 2