Top 17 kleurrijke violette Saree-ontwerpen met afbeeldingen

3 0

Als je bent geboren en opgegroeid in India, zijn sarees geen verrassing voor jou. Het maakt niet uit welke kleding je gewoonlijk draagt, geen Indiër loopt er altijd rond zonder een sari minstens een keer in haar leven te proberen. Sarees hebben een mooie aantrekkingskracht en zelfs met een prachtige blouse om je schoonheid te omarmen. Tegenwoordig is de trend aangebroken en zijn designer-sarees allemaal op de markt, hoewel violette sari's worden gekozen door steeds meer vrouwen.

Violet is een van de kleuren met de meeste voorkeur van de Indiase saree-ontwerpers. Sarees van deze kleur zijn erg aantrekkelijk en mensen zullen ze gemakkelijk aantrekkelijk vinden. Sommige van de beste sarees ooit ontworpen sport de kleur violet. Als dit ook je favoriete kleur is, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we een paar saree-ontwerpen samen met foto's.

Violet Saree Designs en afbeeldingen:

Hier is een lijst met aantrekkelijke saree-ontwerpen in violetkleurige kleuren. en dit zijn de beste violet Saree ontwerpen die beschikbaar zijn in de Indiase markt.

1. De beste ontwerper Violet Saree:

paars Saree Designs-Best Designer Violet Saree 1

Dit is het beste violet saree-ontwerp van deze lijst. Het heeft een zeer aanstekelijk ontwerp en het hele patroon is ook heel aantrekkelijk. Als je een aantal mooie saree-ontwerpen nodig hebt, dan is dit een van de mooiste Indiase kledingstukken die er zijn.

2. De Violette en Roze Halve Saree:

paars Saree Designs-Violet Saree For Yellow Blouses 2

Dit is een heel mooi omarmde saree, die alle looks effectief steelt. Het saree-ontwerp is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en dit specifieke ontwerp is waarschijnlijk een van de beste die kan worden gedragen in bijna alle gelegenheden en evenementen.

Bekijk meer: Rode Saree-collectie

1

3. The Violet and Pink Saree:

paars Saree Designs-Violet and Pink Saree 3

Dit is een van de mooiste sarees aller tijden. Het heeft een heel goede kleur en het patroon dat erop is aangebracht is ook heel aantrekkelijk. Het is een klein gestippeld, cirkelvormig, enz. Patroon dat door het hele lichaam van de Saree wordt gedaan met geweldige patronen.

4. De rode en violette kleur Saree Design:

paars Saree Designs-Red and Violet Saree Design 4

Dit is waarschijnlijk een van de mooiste saree-patronen aller tijden. Dit ontwerp is zo aantrekkelijk dat iedereen het bijna overal kan bespelen. De beslissing om de kleur rood met het violette patroon in deze zijden sari op te nemen is geweldig. Het maakte de sari alleen nog mooier en geschikt voor speciale gelegenheden.

5. The Colorful Violet Saree:

paars Saree Designs-Colorful Violet Saree 5

Samen met het violet, is er toepassing van vele andere kleuren op deze sari. Als je op zoek bent naar een violet silk saree, dan is dit een behoorlijk goede keuze. De slimme touch-ups van kleuren op sommige delen van de Saree worden gebruikt om verleidelijke ontwerpen te maken, waardoor het hele ontwerp wordt verlicht.

Bekijk meer: Roze Pattu Sarees

6. De Kuala Lumpar Violet Saree:

paars Saree Designs-Kuala Lumpar Violet Saree 6

Dit is een van de mooiste paarse sari's aller tijden. Het heeft een heel mooi ontwerp door het hele lichaam, gedaan met de hulp van de gouden kleur en dat zal mensen op de eerste plaats aantrekken. Als je op het punt staat om een ​​huwelijksceremonie bij te wonen en je wilt onderscheiden van de andere aanwezigen, dan is dit de perfecte sari om jezelf die specifieke glans te geven.

7. The Violet Net Saree Design:

paars Saree Designs-Violet Net Saree Design 7

Deze specifieke paarse net Saree is waarschijnlijk een van de best uitziende sari-patronen aller tijden. Het heeft een echt aantrekkelijk patroon en het ontwerp aan de randen van het materiaal is de belangrijkste aantrekkelijke eigenschap van deze sari. Als je dit draagt ​​tijdens een feestelijk evenement, dan zijn alle ogen op jou gericht. In plaats van het te dragen met een paarse blouse, kun je het combineren met je favoriete kleurenblouse.

8. De geborduurde zijde-violet Saree:

paars Saree Designs-Embroidered Silk Violet Saree 8

Dit is een van de fraaiste violette saree-ontwerpen aller tijden. De randen zijn vrij goed gedecoreerd met een gouden patroon en dat maakt deze designer er anders uitzien dan wat dan ook.

Bekijk meer: Blue Sarees-afbeeldingen

9. De roze en violette kleur Saree met lange mouwen:

paars Saree Designs-Pink and Violet Saree For Full Sleeve Blouses 9

Dit is een mooie paarse saree en net als alle andere heeft dit ook iets unieks. Vergeleken met de eerder besproken roze en violette sari, is het materiaal dat wordt gebruikt om dit te maken anders.

10. Violet Net Saree:

violet-net-saree-design

De eerste sari op deze lijst van prachtige violette kleur sari's is deze zwarte grens. De Saree heeft overal heel klein steenwerk en je kunt het met gemak dragen voor alle gelegenheden, maar het kiezen voor een low-key feestje is een goed idee, omdat het je alle ogen ophoudt.

11. Deep Violet Saree:

deep-violet-saree-met-blouse

De volgende die je kunt bekijken, heeft een prachtige kalash rond de pallu. Dit is nog een net Saree, en een ontwerper. Met de saree kunt u een glimp opvangen van de nieuwe trend en toch de roze rand op een eigentijdse manier handhaven.

Bekijk meer: Grijze kleur Saree

12. Verschillende Shades of Violet:

violet-saree-in-different-tinten

Als je een saree wilt die overal violet en in alle schakeringen heeft, kun je je liefde voor de kleur laten zien met deze sari. Het heeft een grijze rand, maar dat verhoogt alleen de stijlvolle uitstraling van het hele ontwerp.

13. Black Embroidery Violet Saree:

zwart-borduurwerk-violet-saree-design

Met een violette sari en alleen zwarte bloemenmotieven aan de ene kant, deze sari is een georgette, die kan volstaan ​​als je enige echte sari voor alle gelegenheden.

14. Violet Pattu Saree:

violet-pattu-saree-for-wedding

Gouden omzoomd, deze prachtige cirkel patroon Saree, met een paarse en gouden combinatie ziet er precies geweldig uit. De pallu is verbazingwekkend perfect en de gulden past goed bij de kleur.

Bekijk meer: Oranje kleur zijden sari's

15. Violet Saree With Golden Zari:

violet-zijde-saree-for-ladies

Het zari-werk dat je op deze sari ziet, voegt genade toe aan de toch al perfecte tint violet. Dit is een andere georgette op de lijst en deze zal je huidskleur goed aanvullen. Het kan je ook meteen terugbrengen in het modegame. Het is echter het beste als je dezelfde gekleurde blouse kiest.

16. Zari Work Violet Saree:

Zari-werkte-violet-saree

Deze violette sari is een nette en het borduurwerk van de zari is uitgebreid ingewikkeld. Een lavendel chiffon om precies te zijn, het is een goede keuze voor feestkleding.

Bekijk meer: Bruine Saree-collectie

17. Violet Saree met zwart kant:

violet-saree-met-zwarte-kant-design

Deze sari is een stijlvolle keuze en smaakvol voor etnische dagen. Kijk naar het prachtige borduursel dat je aandacht meteen krijgt. Van verjaardagsuitnodigingen tot kantoorvieringen, je bent te allen tijde de diva.

We kunnen alleen maar hopen dat je erachter bent gekomen waarom iedereen tegenwoordig violette sari's kiest. De schoonheid die aan de sobere kleur ten grondslag ligt, speelt zo'n grote rol in je garderobe en waarom zou je etnische slijtage achterblijven in de scene?

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17.

1

Leave a Reply

− 9 = 1