Top 25 oefeningen om hoogte te verhogen | Stijlen bij het leven

2 0

We willen allemaal een slank lichaam. Er zijn veel factoren die hieraan bijdragen. Afgezien van een gezond dieet en een gezonde levensstijl, kan wat lichaamsbeweging een grote rol spelen bij het opbouwen van de botten, het strekken van de wervelkolom en uiteindelijk het vergroten van de lengte. U kunt enkele buitensporten of andere fysieke activiteiten proberen, zoals zwemmen of touwtjespringen die gemakkelijk te doen en gemakkelijk te herhalen zijn. Deze helpen de spieren te versterken waardoor de wervelkolom flexibel wordt en ook de beenderen in de lengte worden opgebouwd. Het is echter belangrijk om te onthouden dat een goed dieet samen met dit belangrijk is of dat dit alleen maar tot schade zal leiden.

Oefeningen to Increase Height

Je kunt ook deelnemen aan een yogasessie of advies inwinnen van een fysieke trainer. Het is echter een feit dat we de maximale groei bereiken op de leeftijd van 21 tot 25. Het is moeilijk om de lengte van de ledematen na deze leeftijd te vergroten. Als je deze volgende oefeningen echter herhaalt, kun je er baat bij hebben als je een kleine hoeveelheid lengte neemt. Als u enige vorm van zwakte, duizeligheid, problemen met migraine of andere ziekte of zwakte heeft, is het beter om een ​​arts te raadplegen en advies in te winnen voordat u deze probeert. Het is ook belangrijk om te onthouden dat als je deze herhaalt en deze regelmatig doet, je dan alleen wat verbetering kunt zien.

Beste hoogte toenemende oefeningen:

Er zijn talloze oefeningen die je lengte verhogen. Maar daar zijn de beste terwijl ze zich concentreren en druk uitoefenen op de spieren als geen enkele andere training. Dus kunnen ze worden beschouwd als de beste 25 beste oefeningen die er zijn voor het vergroten van de lengte. Hieronder staan ​​25 oefeningen die je kunt uitvoeren om extra centimeters toe te voegen aan je lengte:

1) Bekkenlift:

Bekken Lift

Dit is een van de beste oefeningen om de lengte te vergroten. Dit is een uiterst eenvoudig ding om te doen.

 • Je kunt dit doen door op de grond te liggen met je handen naast je zoals je normaal zou doen.
 • Plaats nu de handpalmen naar beneden en plaats vervolgens ook uw voeten naar beneden.
 • Breng nu je voeten zo dicht mogelijk bij de billen.
 • Probeer dan het bekkenoppervlak op te tillen en uw gewicht moet op uw nekgedeelte of liever het schoudergedeelte zijn.
 • Vervolgens til je dit op en houd je dit ongeveer 20 seconden vast en dan kom je in de liggende, ontspannen positie.

De lift is eigenlijk een van de meest populaire en succesvolle oefeningen, je wordt steeds groter en het werkt vooral voor vrouwen. Deze specifieke rekoefening maakt ook de billen stevig en ontspant het lichaam en het is ook bewezen effectief te zijn in het ontspannen van de geest. Als je van plan bent om aan een oefening te werken die de lengte verhoogt, kan dit worden beschouwd als een van de beste die er zijn. Bekkenlift kan dus worden gezegd als een van de beste oefeningen om de hoogte te vergroten.

2) Skip-touwen:

Touw Skiping

1

Dit is een eenvoudig te doen oefening om de lengte te vergroten en waarschijnlijk hebben velen van jullie dit gedaan. Dit wordt ook gedaan in de spellen voor fysieke activiteiten van scholen en hogescholen. U kunt proberen door een aantal springtouwen te kopen die gemakkelijk verkrijgbaar zijn in de warenhuizen van sportzaken. Je kunt dan ongeveer 30 keer per dag op beide touwen springen. Je kunt de telling verhogen tot zoveel mogelijk op basis van je comfortvaardigheden. Door te skippen kan men constant de rugspieren spannen en verlengen en dit maakt het mogelijk om hun lengte te verhogen. Een goede manier om te skippen is om de rug recht te houden en een standaard tempo aan te houden. Mensen doen vaak wat trucjes met deze oefening om het een beetje leuker te maken. De oefening maakt het ook mogelijk om calorieën te verbranden en effectief gewicht te verminderen.

3) Opknoping vanuit een bar:

opknoping from a bar

Dit is een bekende vorm van het strekken van de wervelkolom. Dit strekt ook de ledematen uit. U kunt een balk lang niet vasthouden wanneer u net hiermee begint. Je kunt ook te maken krijgen met spanningen of verstuikingen op de handen. Als u dit echter enkele dagen blijft doen, kunt u er langer aan vasthouden. Je hoeft niet te slingeren. Je kunt eenvoudig hangen en dit verlengt de botten. Het is bewezen dat mensen die deze specifieke ophangactiviteit uitvoeren, hun rugspieren effectief kunnen strekken en ook wat polssterkte krijgen. Kortom, deze specifieke oefening kan worden geclaimd als een van de beste oefeningen om de hoogte te verhogen.

4) Landzwemmen:

 • Leg op een plat oppervlak en til je achterpoten één voor één op.
 • Houd uw handen vooraan uitgestrekt. Denk aan alsof je aan het zwemmen bent.
 • De bewegingen moeten hetzelfde zijn, behalve dat je op het land bent en niet in het water.

Deze beweging is behoorlijk populair in de Europese landen. Daar presteren mensen vaak en laten ze toe en motiveren ze ook om het uit te voeren, omdat het effectief is gebleken in het vergroten van de hoogte. Als u op zoek bent naar de ideale oefening om de lengte te vergroten, dan is dit misschien de perfecte oefening voor u.

5) Normaal zwemmen:

Zwemmen for weight loss

Normaal zwemmen in het water kan u helpen de lengte van uw ledematen te vergroten. Zwemmen maakt het mogelijk om de rugspieren behoorlijk te strekken en oefent ook enige druk uit op het voorste gedeelte van het bovenlichaam. Zwemmen heeft veel goede resultaten en een ervan neemt steeds meer toe. Als een persoon toegewijd is aan zijn lichaamsbouw en zijn lengte wil vergroten, dan zal een van de beste oefeningen voor hem zwemmen. Men kan tweemaal daags zwemmen voor effectieve groei in hoogte.

6) Cobra Stretch:

streching cobra pose

Dit is een goede oefening om je lengte te vergroten. Dit maakt de wervelkolom flexibel zodat deze kan uitzetten en groeien. Dit is heel gemakkelijk om te doen. Het is een van de oefeningen om de hoogte te verhogen.

 • Ga op de grond liggen met de voorkant naar beneden en je handpalmen naast je naar de grond gericht.
 • Je kunt dan de achterkant optillen en ombuigen en de positie ongeveer 20 seconden tellen houden.
 • Ontspan vervolgens en verplaats dit lichaamsdeel terug naar de normale positie.
 • Herhaal dit nog een keer voor minstens 5 tot 10 keer.
 • U kunt langzaam starten en vervolgens de wachttijd en ook de herhaalde tijden verlengen.
 • De cobra-stretch is ook een vrij populaire yoga-oefening. Vrouwen doen het vrij vaak ook om het belvet te verminderen en vrede in hun geest te bereiken.

7) Verbeterde Cobra Stretch:

verbeterde Cobra Stretch- to increase height

Dit is een verbeterde versie van de cobra-stretchoefening voor het vergroten van de lengte. Dit is gemakkelijk te volgen.

 • Begin in een positie zoals die van cobra stretch waarbij je armen loodrecht op de vloer staan.
 • Vervolgens kunt u de heupen buigen en omhoog brengen om de vorm van een ondersteboven "V" te vormen.
 • Houd de positie nu ongeveer 30 seconden vast en keer terug naar de originele cobra-positie.
 • Je kunt je lichaam opnieuw in deze positie houden gedurende nog 10 seconden voordat je terugkeert naar de oorspronkelijke rustpositie, waar je met het gezicht naar beneden op de vloer lag.
 • Als iemand van zijn lichaamsbouw houdt en zich zorgen maakt over zijn fysieke aantrekkingskracht, dan is deze specifieke oefening letterlijk een van de beste dingen die je kunt doen om je lengte te vergroten.

8) Hoppende oefening:

Dit is vergelijkbaar met het overslaan van touwen, behalve dat je hierbij geen enkele vorm van rekwisieten gebruikt. Je springt alleen op een been en je handen moeten naar boven wijzen. Dan kun je dit 8 keer voor starters hoppen en dan hetzelfde doen met een ander been. Dit kan overal en altijd worden gedaan. Dus als je buiten op het veld speelt, dan kun je 10 minuten stappen en dit doen. Deze oefening legt behoorlijk wat stress op het lichaam en de rug is ook onder druk. Het kan worden gezegd dat het een van de beste trucs is voor het vergroten van de lengte en is dus een gemakkelijke manier om de rugspieren te strekken.

Er zijn enkele trainingsroutines die de nadruk leggen op de hoogte, maar tegelijkertijd hebben ze de neiging om ernstige verwondingen aan de andere delen van het lichaam te veroorzaken. Maar deze niet. Hoppen oefening is een leuke oefening is een van de beste oefeningen voor het verhogen van de hoogte. Vrijwel elke persoon en tiener kan zijn lengte vergroten door de konijntjes-hop te doen.

Bekijk meer:  Hoe kan ik groter worden?

9) Pilates Roll:

pilates exercise to increase height

Dit is een uitstekende vorm van stretchoefeningen om de lengte te vergroten.

 • Je kunt dit gemakkelijk doen door op de grond te liggen met je handpalmen naar beneden gericht terwijl je op je rug ligt.
 • Vervolgens kunt u de twee benen samenvoegen zodat ze in dezelfde positie blijven en worden opgetild.
 • Als ze goed worden opgetild, moet je ze naar achteren buigen.

Dit zal in het begin erg moeilijk zijn en je kunt om hulp vragen. Dit wordt echter eenvoudiger naarmate je meer stretcht. Dit is een vorm van boogvorming en je kunt hiermee langzaam de ruggengraat verlengen. Pilates zijn goed voor de lengte en tegelijkertijd zijn ze een van de beste oefeningen om de hoogte te vergroten om de buik stevig te maken en de buikspieren meer geschikt te maken. Deze oefening kan dus worden geclaimd als een van die oefeningen waarmee je extreem fit kunt blijven en de hoogte verhoogt.

10) Spine Forward Stretch:

Dit is een bekend iets en waarschijnlijk hebben velen van jullie dit geprobeerd. Het enige probleem hiermee is dat waar het relatief gemakkelijk wordt om dit elke dag te doen, je moeite en samentrekking van spieren zult ondervinden als je hiermee stopt. We raden u aan dit elke dag ongeveer 10 minuten te doen.

 • Zit met je benen vooraan.
 • De benen moeten ongeveer een schouderlengte gescheiden zijn en vervolgens uw armen uitstrekken zoals u normaal zou doen om de tenen van uw voeten aan te raken.
 • Dit geeft een immense spanning op de wervelkolom. Wanneer je ze na een paar dagen proberen aanraakt, moet je het een aantal van tien vasthouden en elke keer dat je het aanraakt, verhogen tot 30 seconden. Herhaal dit 5 keer of 8 keer aanraken. Dit is een van de beste en perfecte oefeningen om op natuurlijke wijze de hoogte te verhogen.

11) Staande stretch:

Standing Stretch Exercises To Increase Height

Dit is vergelijkbaar met voorwaartse rekoefening om de lengte te vergroten. Het enige verschil of je gaat staan ​​en je benen in plaats van uit elkaar te gaan, moet worden samengevoegd en je zult proberen je tenen aan te raken. Doe hetzelfde aantal keren en dezelfde herhalingen als bij de bovenstaande oefening. Vergeet niet om je knieën niet te buigen. Het staande stuk heeft een ernstig effect op de hoogte. Goed voor je, het verhoogt de lichaamslengte en maakt je binnen de kortste keren groter. Het is vrij eenvoudig en bijna iedereen kan het doen.

12) Folded Hands Bend:

Dit is vergelijkbaar met het bovenstaande, behalve dat, hier moeten uw handen achter in uw nek worden gevouwen. De rest van het proces is vergelijkbaar. Wees voorzichtig dat je hier geen ondersteuning van je handen krijgt om voeten te raken. Daarom, als u duizelig wordt of als u problemen heeft met migraine, doe dan geen oefeningen die van onder naar boven moeten worden uitgevoerd.

13) Spotspringen:

Spotspringen is een ideale oefening in hoogte verhogen.

 • Ga met je benen dicht bij elkaar staan ​​en zie dat ze niet gebogen zijn.
 • Houd nu handen naar het plafond gericht en til je lichaam op je stropdassen.
 • Spring nu 10 keer of 5 keer om te beginnen.
 • Keer terug naar de oorspronkelijke positie en doe het opnieuw. Herhaal dit 5 keer.

Bekijk meer: Hoe de hoogte te verhogen

14) Hoofdrek:

Hier zou je de hulp van een vriend moeten nemen. Je kunt je evenwicht verliezen en vallen en je nek pijn doen. Om voorzorg te nemen, doe dit over een zachte matras of met kussens op je rug. Zorg ervoor dat je toezicht houdt wanneer je dit doet. Sta goed met je benen normaal geplaatst. Leg nu met je handen achter je nek het hoofd langzaam naar voren en iets naar achteren. Wees heel voorzichtig wanneer je het naar achteren probeert te buigen. Op deze positie, als uw benen iets uit elkaar staan, zult u een beter evenwicht hebben, maar voorzorg wordt sterk aanbevolen. Vergeet niet dat dit geen boogoefening is. Buig dus maar een klein beetje. Houd positie gedurende 10 seconden vast en keer terug naar de oorspronkelijke positie. Herhaal nog eens 5 keer. Dit is een zeer eenvoudige oefening om de hoogte te verhogen.

15) De Cat Stretch:

De Cat Stretch

De stretch van de kat is een van de meest effectieve oefeningen om de lengte te vergroten, wat eenvoudig is om te doen, werkt beter dan andere oefeningen.

 • Plaats de handen samen met je knieën op de vloer.
 • Je armen moeten worden buitengesloten.
 • Je moet inademen terwijl je wervelkolom naar beneden buigt en als je uitademt, moet de wervelkolom omhoog worden gebracht in een boog. Je hoofd zou op dit punt naar beneden moeten zijn.
 • Uw ondergebied of het bekkengebied moet bij de vloer liggen en uw schouders moeten erg recht zijn.
 • Je ellebogen moeten ook recht zijn.
 • Je kunt deze moeilijke positie beter doen door een yoga-instructeur te raadplegen.

16) Sprints:

Dit is zoals we allemaal weten een vorm van hardlopen. Hoe meer je dit op open terrein doet, er is een grote mogelijkheid dat je je spieren flexibel en ontspannen kunt houden, wat nodig is om extra centimeters toe te voegen aan je botten. Sprints worden ook bovenaan geplaatst in de lijst met oefeningen die de beste hoogte verhogen.

17) Wanduitbreiding:

Dit is gemakkelijk te doen en vereist geen rekwisieten. U moet op uw tenen staan ​​die tegen de muur zijn en vervolgens de handen hoog ophangen en proberen naar het plafond te reiken. Het is een van de kleine oefeningen voor het verhogen van de hoogte maar kan betere resultaten geven.

Bekijk meer:  Ayurvedische geneeskunde om de hoogte te verhogen

18) Enkelgewicht:

Begin met het zitten op een hoge stoel en de enkel vastgebonden aan een enkelgewichtssluiting. Nu zul je langzaam het onderlichaam uitzetten door kleine hoeveelheden gewichten op te tillen. Je kunt de gewichten langzaam verhogen, maar niet te veel doen. Op dezelfde manier kun je dit 5 tot 10 keer doen.

19) Benen omhoog:

Dit is gemakkelijk te doen. Begin door met de gezicht naar boven op de vloer te liggen. Til nu je benen op die zo langzaam mogelijk van elkaar zijn gescheiden. Houd gedurende 10 seconden vast en ontspan. Herhaal dit 5 keer. Dit zijn zeer eenvoudigste oefeningen om de lengte te vergroten.

20) Heeft zich aangesloten bij Legs Up:

Hetzelfde als vorige benen oefenen, maar de benen moeten bij elkaar blijven. Ook mogen de benen in geen geval buigen.

21) Downhill Bend:

Plaats de handen achter je en buig zo ver mogelijk naar je onderbuik. Dit wordt niet aanbevolen als u duizelig wordt.

Bekijk meer:  Voedsel voor toenemende hoogte

22) Tabel:

Ga op een mat zitten en houd je romp recht. Je handen zouden naast je moeten zijn. Je benen moeten ook naar buiten worden gestrekt en recht worden gehouden. Nu moet je de kin op je borstpositie stoppen. Probeer het hoofd zo ver mogelijk te laten gaan. Hef het lichaam langzaam op en je knieën zullen buigen en je armen blijven rechtop op dit punt. De romp en de bovenbenen blijven in een loodrechte hoek ten opzichte van de vloer. Houd positie gedurende 20 seconden vast en ontspan. Dit is in het begin moeilijk, maar goede begeleiding kan u helpen.

23) Alternatieve kick:

Dit is vergelijkbaar met landzwemmen. Lig op stevig oppervlak. Plaats de handen gestrekt naar buiten, met de handpalmen naar beneden. Benen moeten recht achteraan zijn. Til nu langzaam de rechterarm en het linkerbeen op. Til op tot je je comfortabel voelt en houd de positie vast. Houd 5 seconden of 10 seconden vast en laat los. Doe hetzelfde met een ander been. Dit is een van de meest effectieve oefeningen om de lengte te vergroten.

24) Stretch aan de zijkant:

Kant stretch

Dit is een gemakkelijk te doen ding. Ga op je benen staan, die een kleine lengte van elkaar moeten hebben. Je rechterhand moet naar boven en de linkerhand op je zij rusten. Buig de linkerzijwanden totdat je je comfortabel voelt en keer terug naar de beginpositie. Doe hetzelfde met de linkerhand en houd uw rechterhand opzij. Hier buigt u naar de rechterkant. Dit helpt om je spieren flexibel te maken aan de zijkanten.

25) Brug:

Brug stretch

 • Ga op de grond liggen en breng dan je benen gebogen en naar je billen.
 • Houd nu de enkels vast met uw beide handen en til vervolgens uw bekkengebied op.
 • Til op tot je je comfortabel voelt.
 • Pas op dat je je nek niet bezeert.
 • Houd positie gedurende 10 seconden vast en ontspan vervolgens.
 • Dit is nog een eenvoudige oefening om de hoogte te verhogen.

Dit specifieke artikel heeft u de top 25 oefeningen gegeven voor het vergroten van de lengte, samen met de juiste beschrijving van de meeste. Deze oefeningen zijn allemaal effectief en hebben bewezen succesvol te zijn voor de meeste mensen die het hebben uitgevoerd. Je zult geen vreemde eend in de bijt zijn. Je lengte zal ook toenemen na het uitvoeren van deze oefeningen.

1

Leave a Reply

+ 44 = 45