Top 8 Gym Tips voor afvallen | Stijlen bij het leven

2 0

Ben je aan het bijkomen wanneer je nog naar de sportschool gaat? Ben je energiek aan het trainen en ben je nog steeds niet in staat om zelfs maar een gram te verminderen? Heb je genoeg van de sportschooltarieven en krijg je geen enkel resultaat uit je lichaam?

Sportschool Tips For Weight Loss

Welnu, er is misschien ook een andere reden, maar een van de belangrijkste redenen achter je onderbroken succes van gewichtsverlies kan de wrange manier zijn om jezelf te trainen! Ja, zelfs een gecertificeerde trainer gebruikt een verkeerde manier van trainen. Daarom kun je zelfs als gevolg van zware training en diëten niet afvallen.

8 beste gymtips voor gewichtsverlies:

Er is niets om je zorgen over te maken, zoals hieronder enkele tips om je te helpen met trainen in de sportschool.

Doe HIIT-training:

Als je al veel kilo's uit je lichaam hebt verloren en op een bepaald moment als je lichaam niet meer reageert op de normale oefening, dan moet je proberen intervaltraining met hoge intensiteit uit te proberen! Dit zou u helpen met een garantie! Je kunt meer WODs of Less WODs doen. Enige sterkte-vooroordeel of uithoudingsvermogen-bias of gymnastiek-bias ook. Well power lifting-bias is ook een goed begin.

Nou, deze HIIT resulteert altijd in een sexy lichaamsvorm en is geweldig voor GPP (general Physical Preparedness).

Gebruik Active-Rest Days:

Er kunnen een paar dagen tussendoor komen waarop je lichaam zich kan voelen op te rusten of je spieren gaan pijn doen. Welnu, op deze dagen moet je altijd rust nemen! Die dagen waar je nauwelijks kunt lopen en je rug begint te voelen als een gigantische blauwe plek, dit zijn de dagen die je moet vermijden om te trainen.

Rust betekent niet dat je een dagje goed moet trainen of sporten. Een actieve rustdag betekent werken met wat mobiliteit en een beetje licht joggen Of een stevige wandeling maken. Doe een beetje stretching en eenvoudige machines.

1

Probeer op deze dag traag te gaan en doe het rustig aan. Dit zal het herstel van je lichaam verbeteren, zal helpen om de stress van je lichaam te verminderen, ook helpen om je CZS te herstellen, en je lichaam in volledige beweging te krijgen. Dit verbetert ook de vetverbranding in uw lichaam.

Vermijd kunstmatige zoetstoffen:

  • Je hebt misschien gehoord dat suiker niet goed is voor de gezondheid als je het teveel gebruikt en je moet altijd proberen suiker te vermijden. Op dezelfde manier als je begint met het nemen van kunstmatige zoetstoffen om de zoete smaak te hebben, nou dat is nog erger! Als een kunstmatige zoetstof omvat Splenda, aspartaam ​​en 'natuurlijk gearomatiseerde' zoetstoffen.
  • Deze kunstmatige zoetstoffen spike je insuline niveaus en als je hersenen is niet in staat om het verschil tussen hen en suiker te vertellen. Dus, de reactie van het lichaam is hetzelfde als die van de suiker.
  • Dus als je sportschooltrainer je voorstelt om kunstmatige zoetstof te hebben, is het beter dat je hem over dit onderwerp begeleidt. Het is gewoon logisch om ze te vermijden.

Do not Over Train:

Probeer altijd ten koste van alles te overtrainen. Welnu, de overtraining werkt als volgt: het verlaagt de inspanningen om gewicht te verliezen en als gevolg daarvan bevordert het de vetwinst door de enorme hoeveelheid cortisol-afgifte! Dit laat je vrij in je lichaam.

Bekijk meer:  Mediterrane dieetrecepten

Vooruit plannen / Lunch inpakken:

Tijdens het dieet heb je mogelijk te maken gehad met veel problemen, zoals het niet onder controle kunnen houden van je verlangens wanneer je honger hebt. Nou, er is altijd een manier om je dieet in overeenstemming te brengen. Plan je dieet voor vandaag of in plaats van te plannen moet je je eten inpakken zodat je niet hoeft rond te dwalen voor het eten of je geen rommel hoeft te eten.

Sportschool tips

Tabata-intervallen uitvoeren:

Deze zijn echt effectief om gewicht te verliezen. Deze werken als 20 seconden trainen en dan gevolgd door 10 seconden rust. Nu moet je een beweging kiezen, bijvoorbeeld een Air squat. Nu kun je beginnen met een timer en nu gedurende 20 seconden zoveel squats uitvoeren als je kunt in deze tijd en dan ongeveer 10 seconden rusten en dit nogmaals herhalen. Herhaal deze cyclus tot 4-5 minuten zijn voorbij en rond 8-10 rondes zijn voltooid.

Het Tabata-interval is een van de meest brutale, effectieve en heel erg eenvoudige oefeningsprotocollen die je bij elke oefening kunt gebruiken.

Bekijk meer:  3000 calorieëndieetplan

Vervang soda, sap, enz. Met een sodawater en limoen:

Er blijft altijd wat verlangen naar bepaalde zoetstoffen, vloeibare of koude dranken. Ja, het is niet toegestaan ​​cola of Pepsi te hebben als je op dieet bent. Maar het is ons toegestaan ​​om te voldoen aan uw hunkeren naar wat koolzuur maar zonder de calorie of suiker. Neem hiervoor een glas supergekoeld water en giet wat druppels citroen. En je bent klaar met natuurlijke en gezonde siroop.

Dutjes doen:

Een goede 8-uurs slaap hebben is echt nodig. Zoals Sleep een van de top 5-technieken is voor een gezond en goed leven. Naps bieden je spieren ook meer kracht om met meer efficiëntie te trainen

Bekijk meer:  Voordelen van Amla Juice voor gewichtsverlies

Afbeeldingen Bron: Sluitervoorraad

1

Leave a Reply

− 6 = 3