Top 9 bruidskapsels met pony | Stijlen bij het leven

2 0

Bruiloft kapsels met pony zijn de beste die er zou kunnen zijn. Ze zijn eenvoudig en verfijnd en zien er goed uit op bijna alle soorten haar. Bruids kapsels met pony zien er geweldig uit met krullen, golven, accessoires, enz. Onlangs hebben ze een enorme erkenning gekregen en worden ze momenteel gedragen door enkele van de topklasse beroemdheden van de wereld.

1. Gevlochten zon:

Huwelijk Hairstyles with Bangs1

Braided Sun is een van de mooiste bruiloftskapsels ooit. Hier werkt het voorste deel van het haar als een pony en de rest blijft naar boven gevlochten. Dit pittige kapsel kan zowel middellang als lang haar worden gedaan. Vrouwen met lange en ovale gezichten zullen deze look rocken.

2. Paardenstaart:

Huwelijk Hairstyles with Bangs2

Dit is geen gewone paardenstaart. Hier heeft het haar een pony aan de voorkant en de rest van de resten vastgebonden als een paardenstaart. Het ziet er gewaagd uit en is geschikt voor alle gezichtsvormen. Hoe langer het haar, des te mooier zal de paardenstaart zijn.

3. Bouffants:

Huwelijk Hairstyles with Bangs3

Dit vintage kapsel heeft een prachtige pony aan de voorkant en laat de rest van het haar gevlochten blijven. Lang tot middellang haar kan op deze manier worden gestyled. Het zal je speelse aard verbeelden en aandacht trekken.

1

4. Floral Crown:

Huwelijk Hairstyles with Bangs4

Dit koninklijke bruidskapsel is een showstopper. In dit kapsel vestigt het haar een pony aan de voorkant en de rest is goed vastgemaakt en bevestigd met een bloemkroon (kunstbloem of hulpstukken kunnen ook worden gebruikt). Haar van gemiddelde grootte wordt aanbevolen door stylisten, omdat het haar er eenvoudig en niet te lang uitziet.

Bekijk meer: Gelaagde kapsels met pony

5. Hoofdbanden:

Huwelijk Hairstyles with Bangs5

Dit klassieke bruidskapsel is er één op een miljoen. Het wordt geleverd met een modieuze opsteekkapsels en een franjes aan de voorkant. Het zal jou en je haar bepalen. Het haar is zeer goed gestructureerd en ziet er natuurlijk uit. Moderne bruiden houden van dit kapsel en gebruiken hun eigen ontwerpen om het een beetje aantrekkelijker te maken.

6. Bonzen bijenkorf:

Huwelijk Hairstyles with Bangs6

Het is een ouderwetse kapsel en ziet eruit als een bijenkorf. Vrouwen in de jaren 60 gebruikten het om hun haar op deze manier te stylen. Stylisten met hun moderne touch hebben een van de meest verbazingwekkende bruiloftskapsels naar voren gebracht. Het haar heeft een mooie en delicate pony aan de voorkant die over het voorhoofd ligt, wat de hoofdattractie van dit kapsel is.

Bekijk meer: Bob kapsel met pony

7. Fishtail vlecht:

Huwelijk Hairstyles with Bangs7

De fishtail-vlecht is een cool kapsel dat er nog beter uitziet als het op lang haar wordt gedaan. Er wordt een verfijnde pony opgericht die over het voorhoofd zwaait. Het uiteinde van het haar is gebonden om de perfecte vissenstaart te vormen. Glad haar wordt aanbevolen voor deze look, er zullen veel problemen zijn met dik haar.

8. Laag broodje met Updo's en paardenstaart:

Huwelijk Hairstyles with Bangs8

Dit kapsel heeft meer dan één opgestoken haar en een unieke paardenstaart. Het meeste haar heeft de vorm van een knot maar blijft laag. Hier is het haar op maat gemaakt om op hoofdbanden te lijken. Als het haar is bevestigd met bijpassende accessoires, ziet het er geweldig uit.

Bekijk meer: Front Bangs kapsel

9. Backcomb paardenstaart:

Huwelijk Hairstyles with Bangs9

De backcomb paardenstaart is een lief en schattig kapsel. De voorkant van het haar zwaait naar het niveau van de wenkbrauwen. Op de rug wordt het haar drooggeblazen en efficiënt geborsteld om de perfecte paardenstaart te vormen zonder onnodige wendingen.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

+ 27 = 29