Top 9 buitengewone Karnataka Sarees met afbeeldingen

2 0

In Karnataka hebben ze een unieke manier om de sarees te maken. Ze verschillen van de sari's gemaakt in andere staten en steden. Het is anders dan de Assam-zijde of de Maharashtriaanse ontwerpmaterialen. Als je verliefd bent op de Karnataka sarees, dan is dit artikel het beste voor jou om wat meer info te krijgen over de ontwerpen en patronen die in deze sarees worden gebruikt.

Karnataka Sarees met afbeeldingen:

In dit artikel bespreken we enkele van de beste designer Karnataka sarees samen met de juiste foto's. Deze zullen ook heel nuttig zijn voor alle sari-liefhebbers. De top 9 Karnataka Saree-afbeeldingen zijn als volgt.

1. The Karnataka Cotton Saree:

Karnataka Sarees 1

Dit is een van de meest comfortabele sarees aller tijden. Het katoen dat wordt gebruikt om deze sari te maken, is volledig authentiek en biedt u het grootste comfort. Als u op zoek bent naar een aantal van de beste designer materialen (in sarees), dan zal deze bijzondere u echt van dienst zijn. Het patroon in deze sari is heel cool en het heeft het nieuwste patroon op de randen en je kunt met uiterste trots en vertrouwen sporten, wetende dat je iets volledig authentieks draagt.

2. The Karnataka Bengaluru Saree:

Karnataka Sarees 2

Dit is een van de mooiste Karnataka sarees die je ooit zult vinden. Het is gemaakt door een van de meest gerenommeerde ontwerpers in de saree-industrie die woonachtig is in Bangalore. Het saree-patroon is vrij beroemd in die stad. De patronen op het lichaam van de saree en aan de randen zijn de belangrijkste attractie van dit ontwerp en je zult helemaal verliefd worden op het kleurenpatroon van deze sari-sporten. Als u op zoek bent naar iets trendy en absoluut het geld waard, dan is dit een goede keuze voor u.

3. The Maroon Cotton Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 3

1

Dit is eigenlijk een kastanjebruine Saree, die wordt geleverd met een geel patroon erop. De manier waarop de kleur geel is gebruikt bij het ontwerpen van deze sari is zeer aanlokkelijk en dat kan worden gezegd dat het een van de belangrijkste aantrekkelijke feiten over deze sari is.

4. The Traditional Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 4

Deze bijzondere traditionele Karnataka Saree zal het meest geschikt zijn voor feestelijke gelegenheden. Het ontwerp dat erop is gemaakt ziet er zo geweldig uit dat je er helemaal verliefd op wordt. Als u op zoek bent naar een aantal echt coole ontwerpen in de door Karnataka gemaakte sarees, dan kan dit worden gezegd dat het meest geschikt is volgens uw voorkeur.

Zie meer: ​​Assam Silk Sarees

5. The Karnataka Handloom Saree:

Karnataka Sarees 5

Dit is een van de beste handweeg-sari's die je kunt dragen. Het sport een feestelijke sfeer vanwege de mix van de groene en de heilige gouden kleur aan het einde en op de randen van de sari.

6. The Colourful Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 6

Dit is een van de mooiste ogende Karnataka-sarees. Het heeft een zeer aantrekkelijk kleurrijk patroon bijna in het hele lichaam van deze sari waardoor het er in de eerste plaats aantrekkelijk uitziet.

Zie meer: ​​Rajasthani Saree Designs

7. The Orange Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 7

Dit is waarschijnlijk een van de mooiste Karnataka-sarees aller tijden. Het is helemaal geschikt voor bijna alle vrouwen en het kan bijna altijd gemakkelijk worden gedragen.

8. The Meghdoot Orange Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 8

Hier komt een van de beste oranje gekleurde Karnataka Saree. Het is een van de mooiste feestelijke sarees. Het ziet er zo gaaf uit dat vrouwen helemaal gek worden om dit op hun lichaam te kunnen doen.

Meer bekijken: Bengali Saree Images

9. The Fancy Cotton Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 9

Last but not least, dit is een van de best uitziende Karnataka sarees die geschikt is om te worden getoond door iedereen en overal.

Als je verliefd bent op de Karnataka sarees, dan is dit artikel het beste voor jou om wat meer info te krijgen over de ontwerpen en patronen die in deze sarees worden gebruikt. Het heeft een aantal van de nieuwste ontwerpen van deze partij.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

+ 23 = 29