Top 9 driehoekige gezichts haarstijlen Stijlen bij het leven

2 0

Driehoekig gezichtskapsel! Ja, vandaag bespreken we hierover. Elke vrouw is zich zo bewust van hun kapsel omdat ze niet weten welke het beste bij hen past. Als je ook hetzelfde probleem hebt, dan helpt dit artikel veel. De driehoekige gezichtsvormen zijn typisch taps toelopend bij de tempel, plus breed bij de kaaklijn. Dus, als u uw topregio en jukbeenderen wilt benadrukken, volg dan het kapsel dat beter voor u is.

1. Lang kapsel:

Driehoekig face hairstyles1

Hierin zijn zachte golvende lange haren geschikt om het beste kapsel te maken voor een driehoekig gezicht. De zachte uitstraling van deze mode biedt een logisch zachte uitstraling die mooi valt door gelaagdheid. Het middelste gedeelte heeft de boventoon boven het gezicht gescheiden van twee lange smalle delen die de fantasie van de omvang maken. Het is ook het best geschikt voor zowel recht als krullend haar.

2. Sculpting Waves:

Traingle face hairstyles 2

Vrije, vloeiende golven verlichten de hoeken aan de basis van het gezicht, samen met de zijgevechte pony, slank aan het voorhoofd. Om dit te maken, smeert u een stylingproduct in en blaast u vervolgens droog haar met een groot omringend penseel. Laad verticaal delen van haar rond een groot vat ijzer. Plaats met een soepele hold afwerkingsspray. Het biedt volume plus hydratatie door een zijdezacht, pluisvrij uiteinde.

Bekijk meer: krullende kapsels voor ronde gezichten

3. Korte kapsels:

Driehoekig face hairstyles3

1

Dit kapsel is ideaal om het haar nauwkeurig te plaatsen waar het nodig is om uw driehoekige gezichtsvorm er zowel eerlijk als vergelijkend uit te laten zien. De graftoplagen zorgen ervoor dat het haar ronder en voller voorbij de oren is, terwijl er geen pony ontstaat waardoor de gezichtshoek langer zichtbaar wordt, waardoor het bewustzijn naar het voorhoofd en vanaf de kaaklijn wordt verplaatst. Korte kapsels door golven evenals pony zijn ook enorm.

4. Medium kapsel:

Driehoekig face hairstyles4

Dit kapsel is zeer goed afgestemd op dit driehoekige gezicht. Het oppervlak mag zachtjes neervallen en links van de kaaklijn worden overal afdekkingen gemaakt. Om een ​​diagonale richting uit te laten werken, werken een zijdelings geveegde pony goed om aandacht te trekken. Je moet weten dat een zigzagdeel de hoogte samen met de werkingen maakt om lengte op deze manier te construeren.

Bekijk meer: rechte kapsels voor ronde gezichten

5. Face Framing Bob:

Driehoekig face hairstyles5

Dit kapsel eindigt precies onder de kin om een ​​driehoekig gezicht briljant af te werken. Het benadrukt de jukbeenderen die het beste kenmerk zijn van deze schets. De kleine hoek van deze bob draagt ​​bij aan een eigentijds gevoel zonder de kin te veel op te merken. Breng haarspray aan om dit te maken, omdat het een gelijkmatige plus verboden verdeling geeft.

6. Schouderlengte flips:

Driehoekig face hairstyles6

Het is het perfecte kapsel voor driehoekige gezichten omdat het voldoende lengte heeft om als gezichtskader te worden gebruikt om details in het kaakgebied in te voegen. Bovendien zorgt de klep aan de uiteinden voor nog meer gewenste breedte naar de basis van het gezicht plus het zijgedeelte waardoor de tempel minder wijd uitkomt. Gebruik een crèmegel om uw haar te vormen om de borstel rond te maken.

Bekijk meer: kapsels voor vierkant gezicht

7. Dunne, Beachy Waves:

Driehoekig face hairstyles7

Dit kapsel is het best geschikt voor zowel fijn als licht haar, omdat de gevederde uiteinden de illusie scheppen van dikkere, dichte haartjes. Schuif je haar vol met kwantiteit voor extra impact, probeer dus een styling-stylinggel te maken, als je je lokken niet föhnen in krulspelden.

8. Lage frequentie:

Driehoekig face hairstyles8

Krullen alleen de onderste helft van je haar maakt details waar een driehoekig gezicht het het meeste wil. Het is noodzakelijk om thermische beschermingsnevel op haar te smeren. Het beschermt je haar en begint aan de hitte van het strijkijzer, plus maakt elke krul de hele dag final.

9. Cheeky pixie:

Driehoekig face hairstyles9

Dit is een gedurfde maar ook ideaal voor driehoekige gezichten. Dit kapsel toont de wangen zonder enige vermijdbare breedte aan de top van het hoofd op te tellen. Het oppervlak op de bovenkant van het hoofd zorgt ervoor dat de algemene gezichtsvorm langer lijkt.

Afbeeldingen Bron: Shutter stock 3, 6, 7, 8.

1

Leave a Reply

95 − = 86