Top 9 gewatteerde slipjes die de beste Butt Enhancers zijn Stijlen bij het leven

4 0

Gewatteerde slipjes zijn een product voor het dragen van een shape die de meeste vrouwen graag beoefenen. Deze verstevigen de kontzone en in sommige gevallen ook de buik. Probeer de gevoerde pantylijn vandaag nog eens uit en zie het verschil wanneer u uw figuur knuffelende kleding draagt. Je vindt ze in kleuren zoals zwart, wit en vooral naakt.

9 beste Butt Enhance gewatteerde slipjes voor vrouwen:

Laat de 9 best gevoerde slipjes zien die erg handig zijn om je kont te verbeteren.

1. Shape Wear Padded Panties:

Vorm Wear Padded Panties

Dit is een van de beste slipkleding voor de vorm die je kunt kopen. De pads aan de achterkant zijn stevig en passen goed. Ze laten je kont er goed uitzien en gevormd. Kies dit in zwarte of zelfs andere kleuren.

2. Pantalon gevoerde slipje:

Hijgen Style padded panties

Hier is een prachtige vormstijl die je graag zou willen hebben in je collectie. Dit is een gevoerde broek in pantalon die je veel meer dekking en comfort geeft. De kanten rand ziet er ook erg sexy uit.

3. Klassieke gewatteerde slipje:

Klassiek Padded Panties

Kies om deze klassieke beste gevoerde slipjes te kopen die perfect zijn voor alle kledingsstijlen. Deze komen in de kleuren zwart en naakt, zodat ze goed passen bij alle kleurkleding. Kies je pasvorm en deze laten je er stijlvol uitzien.

4. Gordel gevoerde slipje:

Gordel Padded Panties

Hier is een prachtig product met gevoerde achter- en heupvormen. Dit getailleerde panty met padding is de beste ondersteuning voor mensen die houden van sportactiviteiten. Selecteer een type dat u wilt dragen.

1

5. siliconen gewatteerde slipje:

silicone Padded Panties

Bekijk de beste gevoerde panty die ook is bedrukt met prachtige prints. Deze siliconen gevoerde panty is geweldig voor al uw zorgen over de vormslijtage. De prints zijn vet en mooi en kunnen sexy zijn met luipaardprints.

6. Hoge taille gewatteerde slipje:

hoog Waist Padded Panties

Dit is een van de beste slipkleding voor de vorm die je kunt kopen. Het getailleerde panty met hoge taille geeft je volledige vorm voor zowel de buik als de kont. Het materiaal dat hier wordt gebruikt is van superieure kwaliteit en werkt ook goed wanneer het is uitgerekt.

Bekijk meer: Dames beste roze slipje voor 2017

7. verwijderbare gewatteerde slipje:

verwijderbaar Padded Panties

Als je de hele tijd geen butt slip wilt hebben, dan is dit de beste optie die je kunt hebben. Deze verwijderbare pads zijn een geweldige optie om te hebben. Je kunt ze erin stoppen of naar eigen keuze eruit halen. Krijg dit patroon volgens jouw keuze en maat.

8. Spons gevoerde slipje:

Spons Padded Panties

Deze sponzen slipjes zijn super zacht en comfortabel om te dragen. Ze maken de kont hoger en zien er steviger uit. Het naadloze broekje met push up onderaan werkt goed bij alle kledingstukken. Kies nude-kleuren slipje om bij al je kleding te passen.

Bekijk meer: Best Sheer Slipje voor Dames

9. Fietsen gevoerde slipje:

Wielersport Padded Panties

Als je van fietsen en sporten houdt, dan is dit gevoerde fietstentje wat je zou moeten dragen. Deze beschermen en troosten u en zijn de beste koop voor sportkleding. Probeer een vandaag en zie het verschil.

Gewatteerde slipjes zijn het beste voor jou als je je lichaam wilt verbeteren. De steviger look die ze je geven, maakt dit slipje zo gewild. U vindt alle polyestermateriaal en 5% alleen spandex. Als je een vierkante kont hebt, probeer dan een klein slipje om een ​​rondheidsgevoel op je kont te geven. Als u met de hand hebt gewassen, zijn deze zeker 1 jaar houdbaar. Nadat je deze patronen van slipjes hebt geprobeerd, zul je dit zeker aanbevelen aan je vrienden. Kies een uitneembaar en permanent slipje voor een optie.

Bekijk meer: Nieuwste bedrukte slipjes voor 2017

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

+ 8 = 18