Top 9 Hilary Duff-haarstijlen Stijlen bij het leven

2 0

Ben je een fan van dit tienergevoel, dan ben je op zoek naar de juiste plek. Hier is een lijst met enkele van de beste kapsels van Hilary Duff zodat je je liefde voor haar kunt erkennen door een van haar looks te dragen.

Populaire Hilary Duff-haarstijlen in India:

1. Paardenstaart:

Paardenstaart

Hoewel het er nogal rommelig uitziet, maar de warrige look maakt Hilary nog meer charismatisch. Ze heeft haar haar vastgebonden in een paardenstaart aan de achterkant die is vastgemaakt met behulp van haarbanden. Het voorste deel van haar haar is gestileerd als een voorhoofdssilhouet waarvan de zijgevechte pony varieert in lengte van het midden naar de zijkanten, het haar aan de zijkanten bereikt haar oor. Sommige lokken worden hier en daar ongetemd gelaten om aan deze verwarde look toe te voegen.

2. Golvend haar met pony aan de voorkant:

hilary duff hairstyles

Duff sport echt steil haar dat ze vaak aan de uiteinden krult om een ​​golvend uiterlijk te krijgen zoals dit specifieke kapsel. Ook heeft ze een deel van haar voorhaar in pony's gestyled die oog-inlijsten zijn. Omdat ze een ovaal gezicht heeft, ziet dit kapsel er heel verbluffend uit wanneer ze alle belangrijke eigenschappen van haar gezicht benadrukt. Het golvende gelaagde haar voegt volume toe aan het haar en benadrukt ook de jukbeenderen.

3. Teruggetrokken omhoog:

getrokken back up do

Nogmaals, ze heeft haar ovale gezichtstructuur in haar voordeel gebruikt. Deze look sport trok haar terug (dat eigenlijk wordt teruggetrokken met behulp van fijne penseelstreken met een zachte afgeronde borstel) die vervolgens in een knoop erachter wordt vastgebonden. Sommige haren worden losgelaten boven de oren om dit kapsel een soort beachy uiterlijk te geven dat er heel casual uitziet.

1

Bekijk meer: Katie Holmes Hairstyles 2015

4. Zijwaarts geschudde pony:

Kant swept bangs

Dit is een goede gezichtskaderhaar. Het heeft zijdelings haar dat vlak langs de jukbeenderen stroomt tot aan de nek. De jukbeenderen en de kaaklijn zijn zeer goed gemarkeerd. De zijgevechte pony waarvan dit haarkapsel aan de voorkant pronkt, is zijdelings geveegd en is eye-framing.

Bekijk meer: Jessica Alba Haircuts

5. Rommelige structuren:

Rommelig textures

Nu is dit niet sexy! Het deel van het haar dat recht voor het linkeroog naar beneden valt, is het meest unieke en opvallende kenmerk van dit kapsel. Zoals duidelijk is, heeft het haar veel texturen. De styling omvat het recht houden van het haar met behoud van een minimaal rommelig attribuut aan de uiteinden. Dit kapsel is zodanig dat het de gehele gezichtsstructuur silhouetteert.

6. Asymmetrische medium cut:

Asymmetrisch medium cut

Zoals je zou opmerken, wordt het haar op schouderhoogte gehouden, maar wordt het aan de voorkant langer gehouden, wat langzaam overgaat in korter haar aan de achterkant. Deze asymmetrische snit is enigszins te vergelijken met een middellange bobsnit.

Bekijk meer: Leuke Boheemse kapsels

7. Voluminous up doen:

omvangrijk up do

Breng wat volumiserende lotion aan op je haar en ga ervoor dat dit kapsel pronkt met de texturen die je haar heeft. Dit kapsel heeft twee definitieve delen - een voorste gedeelte en een achterste gedeelte. Het voorste gedeelte is gescheiden aan de zijkant terwijl het achterste deel wordt teruggetrokken en vastgebonden in een rommelige hoge pony die zich vervolgens in twee segmenten verdeelt en langs de schouders stroomt.

8. Krullend haar:

gekruld hair

Hilary Duff heeft van nature steil haar, maar hierin rockt ze een eindkrullend haar dat extra volume aan haar haar geeft. Het licht golvende haar op het voorhoofd en naast haar jukbeenderen helpt hen complimenteren en markeert de jukbeenderen.

9. High Bun:

hoog Bun

Deze high-up bun is een van meerdere nette knot-haarstijlen die Hilary heeft opgemaakt. Het haar wordt stilistisch geborsteld met een aantal hoekige slagen van een borstel en komt daardoor op het lichte golvende scherm. Deze look is strikt voor een ovaal gezicht, omdat dit kapsel zich concentreert op alleen het haar en het gezicht opkomt voor zichzelf!

Afbeeldingen Bron: Sluitervoorraad

1

Leave a Reply

30 − 28 =