Top 9 Huma Qureshi zonder make-up | Stijlen bij het leven

2 0

De tweevoudig winnaar van de Filmfare-prijs, Huma Qureshi, is een Indiase actrice die schitterde in een aantal populaire Hindi-films en heeft brede erkenning gekregen voor haar verbluffende prestaties en verbluffende looks. Haar goddelijke en schattige gezicht is een van de belangrijkste redenen achter haar eerste roem. Huma is zo mooi dat ze amper make-up nodig heeft om er aantrekkelijk uit te zien.

Ze is de rijzende ster van Indiase films en wordt bewonderd door alle andere co-acteurs en groot schermsterren vanwege haar natuurlijk mooie gezicht en nederige houding. Hieronder staan ​​de top9 make-up-vrije foto's van Huma Qureshi waarmee je meteen van haar zult houden.

1. De make-upvrije schoonheid:

Huma Qureshi hot

Huma Qureshi is de actuele make-upvrije schoonheid in Bollywood op dit moment. Haar schattige gezichtshoeken en engelachtige ogen zijn de perfecte combinatie die nodig is voor een superhit-film. Samen met dat brengt ze zoveel intensiteit naar haar personages dat haar fans haar hart geven. Deze onberispelijke schoonheid wordt vaak geconfronteerd met complicaties terwijl ze make-up aanbrengt, maar ze ziet er verdomd goed uit zonder make-up aan te trekken.

2. Stress is geen probleem:

Huma Qureshi Without Makeup 2

Voor Huma Qureshi is stress absoluut geen factor om er slecht uit te zien of om niet in zichzelf te zijn. Op deze foto is geklikt toen ze vertrok vanaf een luchthaven in Delhi. Hoewel ze na een vermoeiende en vermoeiende vlucht er aantrekkelijk genoeg uitzag om de cameralenzen naar haar toe te richten.

3. In A Movie:

Huma Qureshi Without Makeup 3

1

Deze foto van Huma Qureshi is nog steeds afkomstig uit een van haar vele succesvolle films. Zonder make-up te dragen, weet ze er erg aantrekkelijk uit te zien en de looks van de kijkers te stelen. Huma's prestaties en looks in haar films gaan hand in hand en dit feit is de reden achter haar succesvolle carrière.

4. Wie heeft Mascara nodig?

Huma Qureshi Without Makeup 4

Werkelijk! Wie heeft mascara nodig als je Huma Qureshi op de set hebt staan. Haar glamoureuze natuurlijke schoonheid en schattige gezichtslijnen zijn voldoende om indruk te maken op het publiek. In deze foto, zoals haar karakter, sport ze haar natuurlijke gezicht en helemaal geen make-up. Haar prachtige uiterlijk is gewoon goddelijk en kan niet worden gemeten aan de hand van zelfs de beste schoonheidsproducten van de wereld.

5. Een oude foto:

Huma Qureshi Without Makeup 5

Dit is een oude foto van Huma Qureshi. Hier ziet ze er zo casual en nog steeds mooi genoeg uit om ons allemaal te beïnvloeden. Haar glimlach toont haar enorme hart en haar heldere ogen brengen haar innerlijke schoonheid naar voren. Deze vrouw zorgt ervoor dat alle schoonheidsproducten van topklasse er niet goed uitzien.

Bekijk meer: Yami Gautam zonder make-up

6. De winkelpeepers:

Huma Qureshi Without Makeup 6

Huma brengt altijd haar beste zelf voor het scherm en draagt ​​dat personage ook naar de straat. Ze is gedurfd, slim en prachtig. Wat kan de veeleisende wereld nog meer van een vrouw verlangen om succesvol te zijn? Deze foto is genomen terwijl ze door Bombay en de winkelstraat liep.

7. De vlekkeloze schoonheid:

Huma Qureshi Without Makeup 7

Huma Qureshi is de all-time prachtige natuurlijke schoonheid die houdt van het eenvoudig te houden. Hier zien we de vlekkeloze schoonheid in haar beste zelf door een lichtgroene top over een witte en een gescheurde jeans te dragen.

Bekijk meer: Manisha Koirala zonder make-up

8. The Lady In White:

Huma Qureshi Without Makeup 8

Hier draagt ​​Huma Qureshi een casual witte salwar kameez en een make-upvrije look. Ondanks het feit dat ze de simpele uitstraling had, zag Huma er erg mooi uit en haar aanwezigheid beïnvloedde de mensen om naar haar te kijken.

9. Producten lanceren:

Huma Qureshi Without Makeup 9

Huma Qureshi werd gespot in een Woodland-winkel en hielp het bedrijf met het lanceren van hun wintercollectieproducten. Hier liet ze een make-upgezicht zien, maar ze zag er nog steeds erg aanlokkelijk uit.

Bekijk meer: Diana Penty zonder make-up

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

4 + 5 =