Top 9 Huwelijksreisplaatsen in West-Bengalen | Stijlen bij het leven

2 0

West-Bengalen is de perfecte mix van cultureel erfgoed met modernisering. Met de diversiteit van besneeuwde bergtoppen tot prachtige stranden tot drassige bossen, heeft deze oostelijke staat van India alles om er een fantastische huwelijksreis van te maken. Als u op zoek bent naar wat "wij tijd" met uw betere helft, dan mag u deze adembenemende plaatsen in West-Bengalen zeker niet missen.

Verschillende huwelijksreisplekken in West-Bengalen:

1. Darjeeling:

Huwelijksreis Places in West Bengal Darjeeling

Waarschijnlijk de beste, unieke en meest betoverende plek in West-Bengalen. Darjeeling ligt op een hoogte van 6710 ft en is wereldberoemd om zijn thee, weelderige groene velden en de Darjeeling Himalaya-spoorweg die door de UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Afgezien van deze, zal een ritje in een speelgoedtrein de reis onvergetelijk maken. Tussen de wittebroodswekenplekken in West-Bengalen valt dit echt op als een van de meest romantische plaatsen.

2. Digha:

Huwelijksreis Places in West Bengal state-Digha

Gelegen aan de Baai van Bengalen, maken de kalme en serene wateren van Digha het tot een rustige, vredige romantische plek voor stelletjes. Afgezien daarvan is het een paradijs voor fijnproevers. Zeevruchtenfeesten worden daar regelmatig gehouden. Bovendien kunt u op het strand genieten van verschillende avontuurlijke sporten. Op een afstand van 187 km van Kolkata behoort Digha tot een van de beste huwelijksreisplekken in West-Bengalen.

3. Sundarban:

huwelijksreis places in west bengal

Voor koppels die zin hebben in wat avontuur, kan niets idealer zijn dan de Sundarbans. De majestueuze Koninklijke Bengaalse tijger is endemisch voor de Sundarbans en men kan genieten van hun uitzicht en de rest van de natuur van wachttorens als Sajnekhali, Sudhanyakhali en Dobanki . De uitgestrekte mangrovebossen in Sundarbans is een van de grootste in de wereld, en de flora en fauna is genoeg om je te fascineren met onvergetelijke herinneringen.

1

Bekijk meer: Beste huwelijksreisplekken in Sikkim

4. Duars:

Huwelijksreis Places in West Bengal Duars

Duars, wat Deur in Assamese betekent, is de toegangspoort tot Bhutan. De stellen die van de schoonheid van de natuur op zijn best willen genieten, Duars is de plek voor u op huwelijksreis. De weelderige groene theetuinen en de fascinerende schoonheid van Manas National Park, Buxa National Park, Jaldapara Wildlife Sanctuary, Chapramari Wildlife Reserve, Mahananda Wildlife Sanctuary, Gorumara National Park, zullen je transfixeren. Veel ongewone soorten dieren in het wild kunnen ook worden gezien in de bossen van Duars. Dit is het paradijs van de natuur voor jou en iets dat je niet mag missen.

5. Kurseong:

Huwelijksreis Places in West Bengal Kurseong

The Land of White Orchids, Kurseong is een plaats die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en trekkingsfaciliteiten. Het heeft het hele jaar door aangenaam weer en een van de beste huwelijksreisbestemmingen in West-Bengalen. Er zijn veel toeristische plekken in de buurt, zoals Ambhotia Shiva Temple, Eagle's Craig, DowHill Park, Giddapahar Durga, Jagdish Mandir, Buddhist Gompa in Montieviot, om maar een paar te noemen. Het groen hier is genoeg om het een onvergetelijke tour voor je te maken.

6. Kalimpong:

Huwelijksreis Places in West Bengal Kalimpong

Kalimpong, een van de drie echolegio's in India, staat bekend om het prachtige landschap dat het te bieden heeft. Naast de flora herbergt het ook een rijke fauna. Hier vind je tijgers in het Neora Valley National Park. De Klooster van Deolo Hill en Zong Dhog Palri Fo Brang zijn enkele van de andere plaatsen die een bezoek waard zijn. De rustige sfeer in Kalimpong maakt het een must voor koppels.

Bekijk meer: Wittebroodswekenbestemmingen in Mizoram

7. Lava en Lolegaon:

Huwelijksreis Places in West Bengal Lava and Lolegaon

Lava ligt op ongeveer 30 km van Kalimpong en biedt een adembenemend uitzicht op de passen Jelep La en Rechi La. Loleygaon is een klein stadje op een afstand van 12 km van Lava. Toeristische plaatsen die een bezoek waard zijn rond Lava zijn Ratnarishi Gumpha, Neora Lake en Chhangey falls. Berucht om zijn uitloging, moet men dit vermijden tijdens de moesson. Ervaar de Canopy loopbrug in het erfgoedbos met uw betere helft, en wees gerust over de onvergetelijke herinneringen die u zult terugkrijgen met.

8. Mirik:

Huwelijksreis Places in West Bengal state-Mirik

Het Mirik-meer, oorspronkelijk bekend als het Sumendu-meer, is het grootste natuurlijke meer en een van de beste wittebroodsweken in West-Bengalen. De overkoepelende loopbrug genaamd Indreni Pull (Rainbow Bridge) boven het meer draagt ​​bij aan de schoonheid van het meer. Koppels kunnen genieten van een voetpedaalboottocht in het meer terwijl u geniet van het prachtige uitzicht rondom.

9. Santiniketan:

Huwelijksreis Places in West Bengal Santiniketan

Stellen die op zoek zijn naar plekken vol rust en een rijk cultureel erfgoed, er is niets beters dan Santiniketan in heel West-Bengalen. Nu een universiteitsstad, het is wereldberoemd om de visie van Rabindranath Tagore die hier woonde. Hij schreef talloze literaire klassiekers terwijl deze plaats zijn verblijfplaats was en de geschiedenis en de prachtige kunst van deze plek zal je zeker fascineren.

Bekijk meer: Huwelijksreisplekken in Meghalaya

West-Bengalen is zeker een paradijs in het oosten, en je zult niet de ervaring van het paradijs voor je huwelijksreis willen missen!

1

Leave a Reply

− 1 = 4