Top 9 onweerstaanbare relieken van de dood in tattoo-ontwerpen

4 0

Dodelijk zegent, herinner je je nog iets in verband daarmee! Ja, ik heb het over de beroemde serie gebaseerd op de magische wereld, Harry Porter. Nou ja, tijdens het schrijven ervan zou zelfs JK Rowling niet hebben gedacht dat de serie zo populair zou zijn dat mensen de Deathly Hallows tattoo op hun lichaam zouden laten aanbrengen. Dit is het laatste deel van de reeks harry potter filmhoofdstukken. Het beeld van de dodelijke holtes is toevallig een van de bekendste harrypotter-tatoeages in het licht van het feit dat hij zo veel belang hechtte aan de verhalenreeks. Het heeft toevallig ook veel implicaties voor echte individuen die regelmatig van dag tot dag leven.

Het is meestal een basisontwerp, maar er zijn een aanzienlijke hoeveelheid tatoeages van de Relieken van de Relieken om over te kijken..

Beste en stijlvolle Deathly Hallows Tattoo Designs:

Laten we stap in de magische wereld van Hogwarts via de beroemde Hogwarts Express die kan worden onthuld door de volgende artistieke ontwerpen voor de liefhebbers van tatoeages.

1. Galaxy Tattoo met relieken van de doden:

dodelijk-zegent-tattoo
Een tatoeage van de dood laat zich hechten wanneer hij de aanraking van sterrenstelsels krijgt, en maakt een schattig patroon. De hallow-tatoeage wordt omringd door de lijnen van het sterrenstelsel, de sterren en de gestippelde clusters met zwarte en grijze tinten.

2. Wicked Deathly Tattoo:

slecht Deathly Tattoo

De boze dodelijke hallows tattoo ontwerp is gemaakt met het heilige symbool samen met een beroemd personage uit de verhaallijn, Lord Voldemort. De tatoeage is gemaakt met behulp van donkere zwarte inkt met een schaduweffect met de heilige in de hand.

3. Phoenix Deathly Tattoo Hallows:

Feniks Deathly Tattoo Hallow

1

De relieken van de relieken van de relieken van de dood als ze worden gecombineerd met de tatoeage van een feniks geeft een uitvergroot ontwerp. De tatoeage geeft een combinatie van zwarte inkt en rode en gele phoenixvleugels en uiterlijk van het gezicht.

4. Simple Hallows Deathly Tattoo:

Eenvoudig Hallow Deathly Tattoo

Deathly hallows tattoo-enkelontwerpen zijn behoorlijk populair onder de mensen die dol zijn op een eenvoudig tattoo-ontwerp. De tatoeage kan ook op de vingers, neklijn, achter de oren, enz. Worden geïnkt.

5. Heena Relieken van de dood Tattoo:

Heena Deathly Hallow Tattoo

Wil je een ander ontwerp van deathly hallows tattoo pols geven! Hier is een soortgelijk ontwerp gemaakt met het symbool van de doodse heilige en enkele rondingen geïnspireerd op de ontwerpen van de henna.

6. Quoted Deathly Hallows Tattoo:

geciteerd Deathly Hallow Tattoo

Een combinatie van deathly hallows symbol tattoo en mooie curvy quotes zou een geweldige tattoo maken. Het ontwerp is gemaakt waar de Hallow wordt omringd door een slang en een beroemde dialoog van de film.

7. Magical Relieken van de dood Tattoo:

Magisch Deathly Hallow Tattoo

Een tijdelijke ontwerp voor tijdelijke tatoeages wanneer gemaakt met verschillende kleuren geeft een perfecte kijk op de magische wereld. The Hallow is omringd met verschillende objecten die betrekking hebben op de dood en de magische wereld.

8. Deathly Hallows with Owl Tattoo:

Dodelijk Hallow with Owl Tattoo

Uilen en vervloekte heiligen zijn met elkaar verwant als het gaat om Harry Porter-series. Een soortgelijk ontwerp is gemaakt met behulp van een uil die het heilige symbool in het midden draagt ​​dat de dood voorstelt.

9. Hogwarts and Harry Porter Hallows Tattoo:

Zweinstein and Harry Porter Hallow Tattoo

Wilt u de beroemde Hogwarts en de held van Hogwarts, Harry Porter als een tatoeage portretteren! Hier is een mooie tatoeage die alle gedenkwaardige symbolen in een enkele, doodelijke, kleurrijke tatoeage draagt.

De relieken van de relieken van de doodsangst omvatten hoofdzakelijk het beroemde symbool dat een driehoek bevat, met een cirkel erin en een magische stok die in het midden door hen gaat. Met verbazingwekkende illustraties is dit symbool behoorlijk populair geworden bij tieners en jongeren.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

38 − 36 =