Top 9 Shamrock Tattoo Designs en afbeeldingen | Stijlen bij het leven

4 0

Shamrocks zijn in de eerste plaats een op Ierland gebaseerde cultuur die tegenwoordig wordt opgenomen in vele tattoo-ontwerpen. Shamrocks zijn eigenlijk een weinig groeiend kruid dat onstuimig groeit in Ierland en ook tegenwoordig in veel delen van de wereld voorkomt. Klavers worden beschouwd als een charme van geluk en zijn het nationale embleem van Ierland omdat het ook liefde en eenheid betekent. De klaver is voornamelijk geadopteerd als een beroemd tattoo-ontwerp in Ierland en heeft zich langzaam over de hele wereld verspreid als een zeer beroemd tattoo-ontwerp.

Klaver Tattoo Designs

Shamrock Tattoo Designs met namen:

Er zijn verschillende shamrock tattoo-ontwerpen om uit te kiezen, maar er zijn een paar zeer beroemde ontwerpen waar mensen eerst voor kiezen voordat ze verder gaan met andere ontwerpen. Van alle verschillende soorten klaver tattoo ontwerpen zijn de top 9 van de genoemde:

1. Onderarm Shamrock Tattoo:

Onderarm shamrock tattoo

De klaver van de onderarm is slechts een eenvoudig gekleurde klaver die een van de meer basale ontwerpen is. Geen tattoo-artiest zou een probleem moeten hebben met het voltooien van dit ontwerp. De klaver van de onderarm kan worden verkregen door zowel mannen als vrouwen en daarom wordt er op grote schaal voor gekozen door mensen over de hele wereld. De klaver symboliseert de levenscyclus en daarom is het een geweldige tattoo om te krijgen. Het is een van de beste shamrock tattoo-ontwerpen voor mannen.

2. Celtic Shamrock Tattoo op de rug:

Klaver back tattoo

Deze tatoeage bedekt het grootste deel van je rug en kan worden gecombineerd met een Ierse zegen of een eeuwige boom met prachtige bloemen. De tatoeage is unisex en heeft een zeer belangrijke betekenis in combinatie met een Ierse zegen die je zou moeten beschermen tijdens je levenswandeling.

3. Shamrock Tattoo met Power Words:

1

Klaver tattoo with power words

Dit is echt een heel moeilijke tattoo om uit te trekken en vereist een bekwame hand. De woorden die in de klaver zijn ingebed, zijn bedoeld om je moed te geven in je lage levensfase, zodat je zelfs de slechtste tijden met gemak kunt doorlopen.

4. Shamrock Wrist Tattoo:

Pols shamrock tattoo

De klaver symboliseert ook oneindigheid en lijkt veel op een nooit eindigende knoop. De cirkel van het leven is wat het basisidee van de klaver is en het is een perfecte toevoeging voor je pols. Het is een kleine klavertatoegering.

Bekijk meer:Christelijke tattoo ontwerpen voor vrouwen

5. Shamrocks and Stars Tattoo:

Klavers and stars tattoo

Sterren zijn altijd een zeer populair tattoo-ontwerp geweest en het matchen met een klaver is een perfecte combinatie voor je lichaam om liefde en geloof en betekenis voor je leven te tonen.

6. Achter The Ear Shamrock:

Achter the ear shamrock

Dit is een kleine tatoeage, maar je hebt een bekwame hand nodig om te voltooien, omdat het gaat om het tatoeëren van een heel gevoelig deel van je lichaam en dat is de nek. De tatoeage is uitzonderlijk en is gevuld met betekenis.

Bekijk meer:Aquarius-symbool tatoeageontwerpen

7. Miniature Shamrock Tattoo:

Miniatuur shamrock tattoo

Als je niet comfortabel bent met een hele grote tatoeage, maar toch een tatoeage nodig hebt om je liefde voor Ierland te tonen, dan is dit de tatoeage die je moet krijgen. Het is klein petite maar mist de structuur van het geloof niet. Dit is een van de beste shamrock tattoo-ontwerpen voor vrouwen.

8. Shamrock Tattoo White Ink:

Klaver tattoo white ink

Witte inkt is de nieuwe rage als het gaat om tatoeages, omdat het erop lijkt dat de tatoeage in de huid is ingebed. Het gebruik van witte inkt om een ​​klaver af te beelden, toont je liefde voor eenheid en geloof in elkaar en wordt meestal verkregen door de goede mensen van Ierland.

9. Live Laugh Love Shamrock Tattoo:

Leven laugh love shamrock tattoo

De woorden live lachen en lachen gegroepeerd met een klavertje als een tatoeage is de perfecte manier om het leven in het volle leven te zeggen en probeer niets weg te laten voordat je doorgaat. Het leven is erg belangrijk en het is nog belangrijker dat je zoveel mogelijk van je leven geniet. Altijd positief blijven is een andere betekenis voor deze tatoeage.

Bekijk meer: Masonic Tattoos Meaning

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

1

Leave a Reply

1 + 9 =