Top 9 Tamil bruidskapsels | Stijlen bij het leven

3 0

Ga je trouwen? Allereerst gefeliciteerd! Elk meisje is verward over hun kapsel, omdat zonder een perfect kapsel je make-up niet is voltooid. Tegenwoordig zijn er verschillende veranderingen te zien in het bruidskapsel en ook kopiëren de meeste meisjes een aantal stijlen uit de films.

Zoals je weet, volgens de tamil-traditie, vermoeit je een sari, geen kapsel doe je goed met de traditionele oprolstijl. Dit kapsel kan nuttig zijn voor alle Zuid-Indiase bruiden, ongeacht de lokale of spirituele omgeving. Bestemd voor de moderne bruid, is aanwezigheid niets superieurer dan een traditionele stijl betoveren en er haar eigen toets aan toevoegen.

Meest populaire Tamil bruidskapsels voor dames:

1. Poola Jada:

tamil bridal hairstyles

In dit kapsel een gewoonte om de uitgebreide vlecht van de bruid te versieren met prachtig gevormde bloemen, goud of kralen, iets dat haar opvallende looks op haar bruiloft geeft. Bruiden houden van het pronken met hun glanzende lange haar prachtig gevlochten plus versierd meestal met bloemen, erkend als poola jada (paardenstaart afgewerkt met bloemen). Soms worden haarextensies gedragen om de plaite langer te dragen voor een verbeterde look.

2. Een geraffineerd rugbroodje:

Bun-met-bloemen

Dit is een stijlvolle back-bun en zeer geschikt voor bruiloft. In dit broodje kun je een aantal haaraccessoires toevoegen die grotendeels uit goud bestaan ​​om een ​​bepaalde hoeveelheid aan het haar bij te dragen. Deze trendy look kan ook gedragen worden door een bejaarde meid.

Bekijk meer: Curly bruiloft kapsels

3. Messy Bun Hairstyle:

1

Rommelig Bun Hairstyle

Op dit moment wordt rommelige knot ook favoriet onder de bruiden, omdat je er zo veel kunt testen als je wilt. Je kunt een opgerold broodje, een beweegbaar broodje, een gevlochten broodje, een zijwaarts geveegd broodje doen, wat je maar wilt. Steeds weer kan een rommelige knot slordiger worden als je er een chunni boven hebt. Behalve als je outfit je haar daarna niet hoeft te bedekken, raden we je aan ervoor te gaan.

4. De geplooide plus Jeweled uiterlijk:

tamil bridal hairstyles4

Dit is ook een andere populaire duidelijke kapsel voor tamil bruid die een prachtige look doorgeven is nogal niet veeleisend om te ontwerpen. Probeer dit met de juiste soort accessoires. Uit angst voor korte lokken kan deze look worden bereikt door het haar te verbreden door middel van een haarextensie.

Bekijk meer: Bruids haar doet stijlen

5. Broodje met vlecht:

tamil bridal hairstyles5

Dit is niets anders dan een verfraaid vlechtje en de essentie van de traditionele tamil-bruidslook. In conditie wil je de beste van beide werelden en vervolgens de Bun plus Braid. Dit komt omdat het je hoofd de stijlvolle knot geeft, samen met de lange vrouwelijke vlecht op je rug. Nogmaals, versier dit misschien een magnum opus op zijn persoonlijk.

6. bloemrijke wond met gevlochten kapsel:

flower-vlecht

Vlecht het haar op de weg tot de hele afstand. Zet in decoratie bij de afwerking van de vlecht. Draai nu op het vlechtwerk met bloemrijke draad zodat er geen opening tussen de draden zit. Maak gebruik van haaraccessoires.

Bekijk meer: Nieuwste kapsel voor bruiloft

7. Pelli_Poola Jada Designs:

tamil bridal hairstyles7

Deze prachtige kapsels moeten worden afgewerkt met een bolvormig of bossig type siervoorwerpen aan de basis van de vlecht, meestal bekend als jada kuchulu anders jada gantalu dat een opgeblazen look geeft aan het totale bruidskapsel.

8. Retro ontwerp met plooien:

Jada_thumb [1]

Hierin worden de kapsels gekoppeld aan een schone plooi en daarna door het doen van een bouffant. Het resterende haar moet naast het gevlochten in een vlak worden geborsteld, zodat het overblijft op dat gebied dat momenteel de bouffant volgt. Je kunt ook haarverlenging, accessoires of een grote bloei gebruiken.

9. 'Maangtika' op het haar van Mid Parting Plus Back Pleats:

tamil bridal hairstyles9

Deel het haar in het midden bovenaan, om deze look te krijgen. De 'Maangtika' moet op het vertrek plaatsnemen met een strakke ribbeling van het haar aan de achterkant van waar het geplooide deel zou beginnen. Maak gebruik van verse bloemen die lijken op jasmijn en die wit is kan een gracieuze touch geven.

1

Leave a Reply

10 + = 15