Top 9 van Rihanna Tattoo Designs met betekenissen | Stijlen bij het leven

2 0

Zanger Rihanna heeft een aantal tatoeages op haar lichaam. Zoals we allemaal weten, staat ze bekend om de nieuwste trends, of het nu gaat om kapsels of om het even welke make-uplook. Haar oogmake-up is behoorlijk populair en het is bekend dat ze de soorten kleding van haarextensies die ze draagt ​​draagt, zoals recente trends, van de verschillende inkten die ze draagt, of van andere vormen van fashionstatements. Je kunt soortgelijke op maat gemaakte ontwerpen als haar krijgen. Ze heeft er nogal wat van en deze zijn ook erg stijlvol om te sporten en je lichaam te dragen. Ze heeft onlangs een cover-up ontwerp voor haar handen gemaakt, wat zeer controversieel was en koppen schiep.

Beste Rihanna Tattoo ontwerpen en foto's:

Hieronder staan ​​de top 9 soorten Rihanna-tatoeages die op haar lichaam worden gedragen en je kunt vergelijkbare ontwerpen van je artiest krijgen als je een fan bent van deze zangeres of van haar stijlen houdt en iets wilt zoals haar ontwerp.

1. Rihanna Tattoo Design On Wrist:

rihanna tattoo

Dit is een pols-tatoeage die Rihanna op haar hand draagt. Dit wordt gedaan in het Maori-formaat en dit is stam zoals wordt gezien. Ze heeft een voorliefde voor verschillende oude patronen. Zoals we allemaal weten, zijn deze formaten vaak behoorlijk groot. Deze zanger sport het echter in een zeer slank patroon en dit is aan de zijkant van de pols en daarom ziet het er niet erg onhandig uit of in een andere vorm die erg donker of erg vet is met dikke lijnen. Dit soort ontwerpen kan eenvoudig worden gedaan en als je een meisje bent, kun je vergelijkbare ontwerpen maken. Dit heeft ook een kleine hibiscus die veel voorkomt in deze patronen. Je kunt ook een aantal golvende stijlen maken of deze op maat maken. Je kunt ook andere kleuren gebruiken om dit aan jouw stijl aan te passen.

2. Font Rihanna Tattoo Design:

Rihanna Tattoos2

Dit is een lettertype-tatoeage die Rihanna heeft. Je kunt dit soort uiterlijk aan de zijkant van je lichaam dragen. Deze zijn zeer stijlvol en kunnen ook worden gedaan met alles waar u geïnkt wilt worden.

3. Rihanna Tattoo Design op oksel:

Rihanna Tattoos3

1

De zanger heeft het tattoo-ontwerp van een pistool onder haar oksels en aan de zijkant van haar lichaam. Dit is heel gedurfd ding dat je ook kunt uitproberen. Dit kan worden gemaakt met andere stijlen die vaak door veel vrouwen worden gedragen en die met veel gemak kunnen worden beoefend wanneer u dit aan de zijkant van uw lichaam krijgt. Het is een van de beste tattooontwerpen van Rihanna.

4. Rihanna Tattoo Design On Back:

Rihanna Tattoos4

De zangeres sport veel tatoeageontwerpen op haar rug. Deze zijn in een golvende stijl. Dit zijn enkele kleuren die geen kleur bevatten en sommige zijn gekleurd. Je kunt soortgelijke stijlen met een aantal andere kleuren maken als je zelf kiest.

5. Rihanna Tattoo Design On Finger:

Rihanna Tattoos5

Het ontwerp dat zegt "Shhh ..." is behoorlijk populair. U kunt ook soortgelijke dingen voor uw vingers doen en u kunt andere kleuren of andere lettertypen gebruiken.

Bekijk meer: Amy Winehouse Tattoo Ideas

6. Egyptian Pattern Rihanna Tattoo Design:

Rihanna Tattoos6

Het Egyptische patroon dat Rihanna sport is vrij populair. Als je wilt, kun je ook tijdelijke tattoo-ontwerpen kopen die als embleem zijn.

7. Kleine Egyptische Rihanna Tattoo Design:

Rihanna Tattoos7

Dit is een ander Egyptisch ontwerp, de Nefertiti-tatoeage die de zangeres beoefent. Je kunt vergelijkbare stijlen ook laten maken.

Bekijk meer: Twilight Tattoo Ideas

8. Tribal Rihanna Tattoo Design:

Rihanna Tattoos8

Dit is het cover-up ontwerp dat de zangeres deed op haar eerder gemaakte tribale tattoo-patroon op de handen. Je kunt stijlvolle patronen als deze uitproberen.

Bekijk meer: Demi Lovato Tattoo Betekenis

9. Cuticle Rihanna Tattoo Design:

Rihanna Tattoos9

Dit is een foto van het ontwerp van de cuticula dat de zangeres sport. Je kunt ook cuticula ontwerpen en deze zijn behoorlijk stijlvol.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

1 + 2 =