Verschillende kleuren blauwe edelstenen met namen en afbeeldingen

2 0

De sieraden van tegenwoordig dragen in hoge mate edelstenen om het aantrekkelijker te maken. Maar als het gaat om gekleurde edelstenen, worden blauw gekleurde edelstenen gezegd de koning van al de rest te zijn. De belangrijkste reden erachter is dat het een breed scala aan tinten geeft. Hun duurzaamheid en eenvoudige beschikbaarheid maken het bruikbaarder voor het ontwerpen van sieraden. Ze worden veel gebruikt voor genezing en meditatiedoeleinden en zijn verkrijgbaar tegen een betaalbaar bereik.

Blauw Gemstones

Blauwe edelstenen voor het maken van sieraden:

Er zijn verschillende namen van blauwe edelstenen beschikbaar in de Indiase markt. Laten we een blik werpen op enkele beroemde blauwe edelstenen:

1. Blue Agate Stone:

blue-edelstenen-blue-agate1

De blauwe agaat is overal verkrijgbaar in verschillende tinten blauw. Het is zeer veelzijdig, gevonden in lagen en dus gebruikt in blauwsteen sieraden. Er wordt gezegd dat het ruzie in het huis van de drager voorkomt en ook een kalme sfeer creëert.

2. Lichtblauwe kleur Aquamarijnsteen:

blue-edelstenen-blue-aquamarijn

Blue Aquamarine is een van de verschillende natuurlijke edelstenen in blauw. Het brede kleurenbereik begint bij eenvoudig blauw tot blauw met een groenachtige toets. Het is de geboortesteen van de maand maart. Deze steen wordt veel gebruikt voor diepe meditatie en geeft een spiritueel effect.

3. Blauwe apatietsteen:

1

blue-edelstenen-blue-apatiet

Een van de vele beroemde namen van blauwe edelstenen, blauwe apatiet is een kunstmatige edelsteen. Het is gemaakt van calciumfosfaat. De kleur is blauw met een lichte groene tint. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vormen, het verbindt de drager met spirituele begeleiding en verbetert de communicatievaardigheden.

4. Blue Diamond Stone:

blue-edelstenen-blue-diamond

Dit is de hardste en natuurlijk verkrijgbare blauwe edelsteen. De meeste blauwe diamanten geven een groenachtige blik terwijl ze worden bestraald. Vanwege de hoge duurzaamheid is het zelden verkrijgbaar. Het symboliseert liefde, respect, zorgzaamheid en vruchtbaarheid.

Bekijk meer: Sapphire Stone

5. Blue Fluorite Gemstone:

blue-edelstenen-blue-fluoriet

Fluoriet is de populaire edelsteen die qua kleuren magisch is. Hoewel het altijd een blik van verschillende blauwe tinten met zich meebrengt. Het is de originele blauwe kleur bij daglicht, bij lamplicht met een paarse tint. Ook bekend als geniale steen, helpt het bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het nemen van beslissingen.

6. Blue Topaz Stone:

blue-edelstenen-blue-topaas

Blauwe topaas is een van de populaire en mooiste edelstenen onder verschillende namen van blauwe edelstenen. Het is verkrijgbaar in drie kleuren, hemelsblauw, Zwitsers blauw en Londen blauw. De glanzende steen vertegenwoordigt harmonie en vrede. Het bevordert ook leren, inspiratie en begrip.

Bekijk meer: Garnet Stone voordelen

7. De Royal Blue Sapphire Stone:

blue-edelstenen-blue-sapphire

Van de blauwe saffier wordt gezegd dat het een koninklijke steen is. De naam is afkomstig van een Sanskriet woord sanipryam dat blauwe steen betekent. De kleuren variëren van licht tot donkerblauw, koningsblauw en indigo. De steen als wijsheid kracht betekent en je in staat stelt om je te concentreren op belangrijke beslissingen.

8. Larimar Blue Gemstone:

blue-edelstenen-blue-lari-mar

Deze originele blauwe edelsteen komt in de schaduw van blauwgroen. Het heeft een breed scala aan aantrekkelijke kleuren als de vulkanische blauwe steen de meest waardevolle is. Het is overal verkrijgbaar in de Caraïbische gebieden. Een krachtige helende steen symboliseert de vrouwelijke kracht en verzacht ook de emoties.

Bekijk meer: Citrien stenen sieraden

9. Blue Rainbow Moonstone:

blue-rainbow-maansteen

Dit is een populaire en vrij kleurrijke blauwe edelsteen. Het geeft een glinsterende werking met een babycombinatie van blauwe en witte kleuren die kan worden vergeleken met de maan aan de hemel. Het is een liefdessteen die liefde en geluk brengt voor de nieuw getrouwden. Het creëert wonderen wanneer ontworpen in blauwe stenen sieraden.

De blauwe kleur lijkt op de lucht, de oceaan, de schemering en de slaap. Vandaar dat blauwe edelstenen, als geheel, spiritualiteit, oprechtheid en inspiratie bevorderen. Het geeft je vriendschap ook een kalm, waarheids- en moderatie-effect. Vanwege al deze kwaliteiten is het hoogbegaafd als blauwe stenen sieraden voor geliefden.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

Leave a Reply

77 − = 67