De beste nieuwe Lash-Growth-producten

2 0

U'ik heb gehoord van Latisse, ja? Het'is de receptbehandeling om uw wimpers langer, dikker en donkerder te laten groeien & # x2014; en zoals de meeste dingen die geweldig zijn, nog niet beschikbaar in Canada. (Health Canada is momenteel bezig het te herzien, maar geen woord over een releasedatum.)

Nu wat cool nieuws: we don'Ik moet wachten om aan de slag te gaan.

Lumigan voor wimpergroei

Ik deed een paar onderzoeksjournalistiek een paar weken geleden en ontdekte gelukkig dat de werkzame stof (bimatoprost) in Latisse ook aanwezig is in een ander receptproduct, Lumigan, dat we KUNNEN krijgen (beide zijn gemaakt door Allergan). Lumigan wordt gebruikt voor de behandeling van glaucoom, maar volgens de oogarts waarmee ik sprak, kan elke arts het veilig off-label voor uw wimpers voorschrijven.

(Wat'is een off-label recept, vraagt ​​u? Het'Het is net zoals sommige mensen de anticonceptiepil nemen voor acne, niet de anticonceptie.) Hoewel Latisse wordt geleverd in toepassingen met één dosis, kunt u een Q-Tip gebruiken om Lumigan eenmaal per dag gedurende vier tot zes weken op de basis van uw wimpers aan te brengen. (en daarna twee keer per week daarna).

Je hebt misschien wel verhalen gehoord over de dingen die je oogkleur veranderen, maar de artsen die ik sprak, waren van mening dat deze bezorgdheid gering was. (Er werd onderzoek gedaan naar mensen die de druppels IN HUN OGEN plaatsten, niet naar de wortels van hun wimpers, en zelfs dan was de incidentie van irisverduistering slechts 1,5 procent.) Je hoeft alleen maar super voorzichtig te zijn met hoe je het toepast, zoals het ZAL de haargroei teweegbrengen. Jij niet'Ik wil geen rare zwerfdieren op je oogleden!

Nieuwe Lash Growth-producten

als jij'Ik heb Latisse of Lumigan geprobeerd, ik'Ik ben dol op je ervaring horen & # x2014; anders kun je in de tussentijd enkele van deze vrij verkrijgbare wimpergroeiproducten laten rocken. Wat ze doen is de bloedcirculatie naar de wimper haarzakjes stimuleren en ze versterken om te voorkomen dat ze uit elkaar vallen. Het resultaat? Een langere wimpergroeifase, wat betekent dat wimpers langer en dikker lijken. (Maar let op: ze doneren't wimpers laten groeien ... als ze dat deden, zij'het zijn op recept verkrijgbare producten.) Maar wat maakt het uit als ze langer kijken, goed?

Hier zijn enkele producten om te proberen:

L'Oréal Paris Lash Boosting Serum

Dit is net gelanceerd met de belofte dat het, wanneer het dagelijks wordt aangebracht, je wimpers in vier weken zal transformeren. Gebruik het alleen 's nachts en onder mascara gedurende de dag. L'Oréal Paris geeft momenteel 500 van deze puppy's weg! Ga hierheen om binnen te gaan.

Smashbox Lash DNA-mascara

Don'Heb je tijd om een ​​nachtelijke behandeling toe te passen? Dit product heeft zweepbevorderende aminozuren en proteïnen gemengd tot normale mascara. Ik was verkocht met de belofte van een 'doe-eyed'-effect.

Jan Marini Marini Wimper Wimper Conditioner

Jan Marini was het eerste bedrijf dat met een OTC lash-booster kwam, wat als ik'Ik vergiste me niet, was zo dicht bij de receptversie dat ze moesten herformuleren. Deze nieuwe editie bevat peptiden en kan ook op wenkbrauwen worden gebruikt.

1

Cargo LashActivator Night

Cargo biedt al LashActivator, een zwarte mascara met wimperbevorderende eigenschappen. Dit voorjaar, zij'opnieuw een nachtbehandeling starten, die ook fungeert als een volumiserende primer onder je mascara. De claim: een verbetering van 169 procent ten opzichte van de natuurlijke snelheid van de wimpergroei in 30 dagen.

Fusion Beauty StimuLashFusion Intensieve nachtverbeterende lash enhancer

Dit product doet ook dienst als wenkbrauwgroei-booster, maar duurt iets langer & # x2014; zes weken & # x2014; om zijn magie te bewerken. Bonus: geen parabenen.

Talika Wimper Lipocils

Nog een nieuwkomer: dit is een tweemaal daagse behandeling om de wimpers in 28 dagen te verlengen en te dikker te maken. Ik vind het leuk's op basis van planten (brandnetel, lethicine, appel extract, etc.) maar wens ze'd liet de parabens weg.

Disclaimer: ik ben geen MD, dus spreek alsjeblieft met je dokter voordat je een van deze producten gebruikt!

En het laatste woord gaat naar deze dame:

1

Leave a Reply

66 + = 69