Deze Drugstore Foundation Stick is een $ 10 Dupe voor Bobbi Brown

3 0

Weet je nog toen ik mijn liefde voor de Bobbi Brown Skin Foundation Stick & # x2014 beweerde, een van de weinige fundamenten die ik heb'Ik heb dat gevonden'is een match voor mijn Indiase huidskleur?

Wel, ik'heb net ontdekt dat Maybelline's Fit Me Shine-Free Foundation Stick is niet alleen een close dupe, maar het's een vijfde van de prijs en verkrijgbaar bij de drogisterij. Grote overwinning!

Dit is een romige, gel-gebaseerde, olievrije formule die transformeert tot een matte poederlaag op de huid. 

ik'm licht geobsedeerd door matterende producten, dus ik was enthousiast om de gel & # x2018; anti-shine & # x2019; kern in het midden. Het heeft ingebouwde poeders die olie direct oplossen.

Er zijn 12 tinten in de rij en de mijne is Toffee (330). Er zijn twee tinten donkerder en negen die lichter zijn.

Voordat we aan de beoordeling beginnen, herinner ik me aan mijn gouden vier: ik'm op zoek naar een spot-on schaduwovereenkomst voor mijn Indiase huid, volledig verwerkbare volledige dekking, levensduur en forenswaardige verpakking. Hoe is dit gegaan? Laat's zie...

1. De schaduwovereenkomst

Heilige wow! Toffee was zo bruin in mijn hand dat ik dacht dat het geen match kon zijn, want bruin leest meestal oranje op mijn huid. 

Maar toen poetste ik het op mijn wang en zag hoe goed de kleur overeenkwam met mijn gezicht en nek. Schoonheidsbloggers maken grapjes over make-upfanaten, maar ik ben het letterlijk hijgde.

Het is misschien een beetje donker op mijn spookachtig-beige huid, maar zodra de lente uit het oosten komt, zie ik dat het een uitstekende match is. 

2. De levensduur

Hoewel het slechts ongeveer vier uur duurt voordat het begint te vervagen op mijn gecombineerde huid, is de Maybelline Fit Me Shine-Free Foundation Stick gelijkmatig afgesleten, zonder duidelijke vlekken. 

Ik ben vooral dol op de waterbestendige afwerking, die ik ontdekte nadat ik hem de sportschooltest op cardio-dag gaf, gevolgd door een wandeling naar huis in de regen. Hoewel de fundering in de loop van de tijd aan het afnemen was, kwam ik thuis. Het vloeibaar en druipend (mijn grootste angst met vloeibare stichtingen). 

3. De dekking

Je weet hoe ik hou van mijn stichting met volledige dekking en Maybelline's Fit Me Shine-Free Foundation Stick voldoet aan mijn eisen! Het gaat puur over mijn sproeten, maar kan worden opgebouwd om mijn hyperpigmentatie te dekken. 

Voor de eerste paar uur draag ik 70 tot 80 procent van de dekking die ik wil (vergelijkbaar met Bobbi Brown!), Hoewel het gewoonlijk tot 30 procent is met mijn middenthee. Het besturingselement dat u van stokfunderingen krijgt, is een van de redenen waarom zij mijn favoriete soort zijn.

Deze foundation zit prachtig op de huid. Wat betreft de 'anti-shine & # x2019; kern, marketing gimmick of niet, het is zeker van toepassing soepel (bijna siliconen-slick), met een matte, crème-tot-poeder afwerking die ik aanbid. Het enige nadeel is dat deze gel waarschijnlijk de helft van het product inneemt, maar het blijft nog wel een paar maanden duren. 

4. De verpakking

IMO, de verpakking is voor 99 procent get-what-you-pay-for. Ik hou van plastic buisformaten voor eenvoudige draagbaarheid, maar het deksel op deze heeft geen'blijf heel goed. Ik liet per ongeluk mijn gesloten buis vallen en het deksel vloog weg voordat het de grond raakte, waardoor een perfect ronde afdruk achterbleef op mijn beige tapijt. Eek! 

Met het losse deksel en de zachte formule vermijd ik dit in iets duurs te stoppen (zoals je favoriete handtas). Gezien de prijs, het'Het is waarschijnlijk eenvoudiger om veelvouden te houden, dat wil zeggen één op het werk en één thuis, in plaats van grote schade toe te brengen aan uw portemonnee.

Het komt neer op

Maybelline Fit Me Shine-Free Foundation Stick krijgt een gemakkelijke A. Voor schoonheid bloggers is terugkoop een echt teken van productliefde. Ik heb het voorbeeld hier ter beoordeling ontvangen, maar ik heb al een tweede buis voor mijn bureau gekocht!

Hoewel het niet werkt'Ik heb de lange levensduur om het de basis te maken om alle fundamenten te beëindigen, ik heb geen klachten over het uitgeven van $ 10 voor iets dat's vergelijkbaar met de Bobbi Brown Skin Foundation Houd rekening met de hoeveelheid, kleurovereenkomst en dekking van de producten!

Waar te kopen

Vind de Maybelline Fit Me Shine-Free Foundation Stick bij:

Geef je mening

Heb je de Maybelline Fit Me Shine-Free Foundation Stick geprobeerd? Wat's je favoriete foundationstick?

1

Leave a Reply

20 − 14 =