Editor’s Picks: 5 van de beste producten van H & M’s New Makeup Line

3 0

Zo veel als ik liefde schoonheid, ik'm een ​​complete fashionfreak in hart en nieren. Kleren praten gewoon tegen me! Dus wanneer die twee werelden botsen, word ik heel, heel duizelig. En als het geluk is, botsten ze recentelijk op de meest ontzagwekkende manier mogelijk. 

In het geval je toevluchtsoord hebt'ik hoorde het, ik'Ik heb het over een van mijn favoriete fast fashion retailers, H & M, en hun nieuwe, frisse beauty-assortiment.

H & M'De nieuwe schoonheidsafdeling is JUST debuteerde in geselecteerde winkels en heeft een groot aantal producten, waaronder nagellak; haarstylingproducten (stylinghulpmiddelen, sprays, balsems en crèmes); lichaamsverzorging (parfums, scrubs en lotions) en make-up. Een belachelijke hoeveelheid make-up, in elke kleur onder de zon. Dit is zo spannend! 

Je kunt je alleen maar indenken hoe ik in de maan was toen H & M me een mooi pakket van vijf items stuurde om uit te testen:

Hier's wat ik heb geprobeerd:

Eerste dingen eerst, laten'ik heb het over de verpakking. ik kan't help maar hou van het chique zwart-witte thema waar H & M mee bezig is. Jij kan't zie het in deze foto's, maar de zwarte compacts hebben allemaal witte bodems (behalve de blush, dat is goud). 

Alle items die ik ontving, kwamen in een buitenste doos, dus je hebt gewonnen't hoeft zich geen zorgen te maken over vingerafdrukken van mensen die de verpakking aanraken voordat u hem mee naar huis neemt.

Hier's het laagste punt van elk:

H & M-afwerkingspoeder

Als er'Iets wat ik over mijn huid zou kunnen veranderen, zou mijn super-vette neusgebied zijn. Dientengevolge, ik'Ik heb bladen en afwerkingspoeder omgedraaid om te proberen de situatie te verhelpen en olie op afstand te houden. Helaas, ik haven't was te succesvol ... tot nu toe. 

Hier's de deal: meestal breng ik poeder aan nadat mijn make-up aan is en aan het einde van de werkdag is mijn neus net zo vettig als voor de make-up. Maar na het aanbrengen van het H & M-afwerkpoeder, is mijn huid nauwelijks vettig acht uur later, wat ik kan't help maar wees onder de indruk van. 

In geen geval is het zo mat of zo gecontroleerd als direct na het aanbrengen, maar eerlijk gezegd denk ik dat dit beter werkt dan mijn Marc Jacobs-perfectiepoeder. En bij minder dan $ 10, het'Het is een soort staaltje!

Hier's de poeder close-up: 

Het'is niet zo licht als "vedergewicht" als mijn Marc Jacobs-poeder (MJ wint op dat front, zonder problemen), maar het heeft geen't gaat ook zwaar of cakey. Het's ergens in het midden, en dat'Dat is geen slechte zaak. 

ik'd swatch het voor u, maar echt, het gaat gewoon doorzichtig. Zoals de meeste afwerkingspoeders deed het dat niet'Het kost veel moeite om toe te passen, en met een paar sweeps was de glans verdwenen! Tot nu toe, zo goed, H & M. 

Winkel: H & M-afwerkingspoeder

H & M Powder Blush

Yay, bloos! Het moet een van mijn favoriete make-upcategorieën zijn, dus ik kon het natuurlijk niet'niet wachten om H & M Powder Blush in Abrikoos op mijn wangen te krijgen. 

Deze abrikozenkleur lijkt kloof in de verpakking, en zelfs wanneer ik aan mijn vinger wordt gewerveld. Het lichte peachy-roze is zo mooi! 

Maar wanneer deze tint op de huid wordt gemengd, vervaagt deze echt tot niets. Zo veel zelfs dat daar'Het heeft geen zin om je te tonen, omdat jij'Ik denk dat je alleen maar naar mijn huid keek! 

Ik wilde van deze blos houden, maar dat deed het gewoon niet't leveren. Hier's om het te hopen'Het is gewoon deze schaduw.

Winkel:H & M Powder Blush

H & M nagellak

Je weet ik'zou enthousiast zijn om een ​​nagellak te zien tussen deze H & M-goodies! Deze iriserende tint, December Dawn, is een doorschijnende, glinsterende, kleurverschuivende nagellak die bedoeld is om over een basis te worden gedragen. 

Ik heb December Dawn gekoppeld aan Essie's Wrap Me Up, een neutrale naakt uit de Cashmere Matte-collectie die ik hier heb besproken. Ik ben dol op een nude-kleur, omdat hij dat beetje bij beetje iets bijzonders geeft, en afhankelijk van het licht een prachtige iriserende tint.

ik kan'Ik zeg veel in termen van blijvende kracht met deze schaduw, omdat ik het als een toplaag gebruikte. Hetzelfde geldt voor de toepassing; het paste goed, maar ik gebruikte er eigenlijk maar één laag van. Ik vind het echt leuk, maar om te zien hoe H & M'De nagellaklijn is kwalitatief echt stapsgewijs, ik'd moet een crèmekleur proberen. 

Ik vind de borstel echt heel leuk! Het's dicht en breed, wat zorgt voor eenvoudige toepassing. En de dop isn't te lang, waardoor het eenvoudiger is om elke slag te besturen. 

Eindoordeel: dat kan ik'Ik wacht niet op meer tinten, vooral niet tegen de zeer portefeuillevriendelijke prijs!

Winkel: H & M nagellak

H & M Eyeshadow Palette

We weten allemaal dat ik het doe'Ik deed echt oogschaduw, maar toen ik het Smoky Nudes Palette open deed, vond ik het meteen leuk. Ik bedoel, als ik het echt ben droeg schaduw, deze zouden ZO mijn kleuren zijn. Ik vind dat leuk daar'is een klein beetje van alles in dit palet. Van glanzende tinten tot matte basics, je snapt het allemaal! 

Hier zijn alle negen schaduwen voor jou gewisseld:

Ze don'Ik heb namen, dus wij'Ik ga gewoon met kolommen hier naartoe. De donkere tinten, voornamelijk in de kolommen twee en drie, hebben mooie pigmentatie en de lichtere tinten zijn precies dat & # x2014;. 

Als niet-schaduw gebruiker heb ik gewonnen'ik ben hier elke dag mee bezig, maar ze lijken gemakkelijk genoeg om te gebruiken en te combineren. Ik kan ze zelfs uitschakelen voor mijn volgende gelegenheid om schaduw te dragen, hoewel ik'Ik moet mijn sollicitatievaardigheden aanzienlijk verbeteren!

Winkel:H & M Eyeshadow Palette

H & M Cream Lipstick

Last but not least, laat'ik praat over lippenstift. Allereerst de verpakking van H & M's nieuwe Cream Lipstick is om voor te sterven. De beige en gouden buis is gewoon zo chic! Het heeft een mooi gewicht en doesn'ik voel me helemaal niet goedkoop. 

Ik veegde Candy Apple over mijn lippen en vond het meteen geweldig. De romige formule hydrateerde onmiddellijk mijn lippen en de kleur was geweldig. Ik zou normaal nooit rood aan het werk dragen, maar dat deed ik niet'Het lukte me om deze te dragen omdat het precies goed was ... niet te fel en niet te vet. 

Ik vond dat dit net zo lang duurde als elke andere lipstick die ik heb (of er meer voor betaald heb!), Maar het beste van alles is dat het na het eten en drinken een mooie vlek achterliet. Liefde! 

Winkel:H & M Cream Lipstick

Conclusie

Ik denk dat je al weet hoe ik'Ik ga deze beoordeling afronden, maar ik'Ik zal het toch voor je spellen. Rennen, don'Loop niet naar je dichtstbijzijnde H & M en pak een aantal van hun nieuwe schoonheidspulsen! 

De vijf producten die ik heb geprobeerd, hebben meuk om de hele collectie te ontdekken. De prijzen zijn behoorlijk onverslaanbaar, de kwaliteit is geweldig en ik kan me voorstellen dat ik (gelukkig) verdwaald ben in alle make-up, haarproducten en geur. Deze is een totale winnaar in mijn boeken. 

Winkeleditor's Picks

Heb je H & M Beauty al bekeken??
Wat denk je?

1

Leave a Reply

94 − 90 =