Eindelijk, een stichting die donker genoeg en warm genoeg is voor mijn Indiase huidskleur

2 0

Het vinden van een foundation match voor mijn halfdonkere huid is HARD. als jij'een schaduw dieper dan die van Selena Gomez, succes bij het vinden van een product dat bij het eerste staal past. Om al mijn NC40 + -schoonheden te helpen, ik'Ik begin met een zoektocht naar de beste basis voor een middeldonkere huid. 

als jij'Heb ik mijn make-uptas gezien, dan kun je deze Bobbi Brown Skin Foundation Stick (mijn's in Warm Honey). Deze stok is geweldig, en voldoet aan 3.5 van mijn vier basiscriteria voor Holy Grail. 

Welke criteria is dat, vraag je? Laat het me uitleggen... 

1. De schaduwovereenkomst 

Het is duidelijk dat de belangrijkste misdaad is wanneer de schaduw niet werkt't overeen met je huidtint. Tenzij het's die perfect bij elkaar passen, het heeft geen zin om het te kopen, omdat je Eagle-sitch (of omgekeerde Eagle) te afgeleid zal zijn. 

Het grootste probleem met een foundation voor middeldonkere huidtinten, waaronder de Indiase huid als de mijne, is het vinden van een product met voldoende geel erin. Dat, en het vinden van een schaduw dat'is zelfs donker genoeg. (Ik won'Ik ga niet in op de inherente politieke en sociaal-culturele problemen die hiermee samenhangen, maar lees Taryn Charles als je wilt' geweldig stuk op xoJane.)

De Bobbi Brown Skin Foundation Stick in Warm Honeyis een onberispelijke kleurovereenkomst met mijn NC45-skin. ik'ik heb het sinds april en het dragen'Het is een consistente, perfecte match geweest in de lente, zomer, herfst en winter. Een medewerker van Sephora vertelde me zelfs dat ze dacht dat ik niet't draagt ​​foundation (score!). 

Er zijn 10 tinten die donkerder zijn dan Warm Honey (en 13 lichter), dus deze foundation past bij een enorm aantal huidtinten & # x2014; niet alleen mijn Indiase huid, maar ook Hispanic, Midden-Oosterse, Mediterrane, Afrikaanse en Aziatische.

Bonus: Mijn vriendin, Mindy Kaling, draagt ​​het in Warm Almond!

2. De dekking 

ik'm geobsedeerd door volledig dekkende stichtingen die mijn gehate hyperpigmentatie kunnen verbergen (omdat acne niet is't slecht genoeg, amirite?). Een volledige dekking biedt me de flexibiliteit om mijn sproeten op een goede dag weer te geven of te laten zien. 

Ik weet dat dit veel vraagt, maar hey, wij'heb hier de Holy Grail-status. En weet je wat? De Skin Foundation Stick komt behoorlijk verdomd dichtbij. 

Het'is een crèmevorm die gemakkelijk in mijn huid glijdt en er geweldig uitziet met een of meerdere lagen. Ik krijg ongeveer 85 procent van de dekking die ik'm op zoek zijn ... maar zoals je ziet, zien donkere kringen en recente donkere plekken na de breakout nog steeds een beetje door.

3. De levensduur 

Mijn gecombineerde huid heeft de neiging mijn make-up op te lossen voordat mijn werkdag weer op is. Ik heb een stichting nodig die heeft gewonnen't vervagen (of bij voorkeur kreuken) binnen acht uur. 

De Skin Foundation Stick duurt een werkdag (ja!), Maar na het acht uur durende merk begint deze te vervagen. Het crèmeformaat is geweldig voor snelle retouches, maar het beweegt zo gemakkelijk dat ik moet oppassen dat ik mijn gezicht nergens mee raak, anders wordt het meteen weggeveegd.

Zoals de meeste fundamenten, komt dit ook in mijn lachlijnen. Een truc om de rimpels te verminderen, is om het product rond de vouw toe te passen, maar niet echt op de vouwen en daarna te verven (zie hier voor mijn polijstuiteinden).

4. De verpakking

Ik sta op draagbare foundationverpakkingen omdat die shiz met me mee moet komen van de sportschool tot aan het avondeten. In zijn slanke zwarte buis met een briljant ontworpen blijvende dop kan de Skin Foundation Stick in een tas (of zelfs een zak) worden gestoken. Sinds het'is een stick-indeling, doneert u'ik moet me zorgen maken dat het breekt of morst. 

Het twist-up stick-formaat maakt het ook gemakkelijk om je foundation "op te tekenen" en dan te bufferen met een penseel (ik gebruik de Real Techniques Buffing Brush). als jij'onderweg, de crèmekleurige textuur zorgt voor eenvoudig polijsten met de vinger. 

Ik vind de hoeveelheid van het product zeer redelijk & # x2014; mijn eerste buis heeft zes maanden geduurd. Echter, zodra het onder de draai-up komt, jij'Ik moet een stompe tool vinden om de drie weken eruit te halen' waarde van het product hieronder verpakt (ik gebruikte de achterkant van mijn pincet).

Het komt neer op

Nu ken je mijn vier basiscriteria! Bobbi Brown's Skin Foundation Stick krijgt een A voor het aanbieden van een uitstekende schaduwmatch, opbouwbare medium coverage, een volledige dag'slijtage zonder vervaging en een uitstekende verpakking. Echt, het zou de perfecte basis kunnen zijn als jij'wees niet zo waanzinnig kieskeurig als ik.

Maar omdat geen enkel schoonheidsproduct perfect is ... hier'is wat ik'd verandering:

De prijs. Dit is absoluut een van de best geprijsde pijlers die er zijn. Na Nova Scotia's buitensporige 15 procent HST, ik betaalde $ 61,95 (!!). Maar toen deed ik de wiskunde en het komt uit op $ 10 per maand of 31 cent per dag ... wat absoluut de moeite waard is voor een vlekkeloze huid, IMO. Dus ik zal doorgaan met terug kopen, maar ik wou dat de kosten redelijker waren voor iemand met een beperkt budget (want wie is dat niet't in deze economie?).

Waar te kopen

Vind de Bobbi Brown Skin Foundation Stick bij:

Geef je mening

Heb je deze stichting geprobeerd? Heb jij ook moeite met het vinden van stichtingen die warm en / of donker genoeg zijn? Heb je nog andere reco's?

1

Leave a Reply

77 − = 74